Vintage Spiegel Badkamer TreibholzSpiegel 140X70 Cm Ideeën

Deze geweldige ronde wandspiegel opent elke binnenruimte. Groot genoeg om nuttig te zijn, maar niet langer zo groot om opzichtig te zijn, het is de perfecte aanvulling op uw huis.

Gemaakt van duurzame roestvrijstalen materialen in overeenstemming met de beste kwaliteiten van vakmanschap. Deze zijn perfect, geen andere opmerkingen gewenst behalve de foto, helemaal tevreden.

Kelly-jo. Jordan station, on. 2021-06-08 08:48:33. Antieke spiegels in een rustruimte kunnen de broodnodige aantrekkingskracht en karakter toevoegen aan een anders steriele ruimte.

Laat je inspireren om deze trend in je eigen huis toe te passen!. Ik hou van vintage spiegels. Sterker nog, ze zijn een van mijn favoriete antiekstukken om te bezitten. En in een badkamer zijn ze vooral prachtig, vooral in een geheel wit of onpartijdig bad!.

Het is super hoe met alle uitdagende oppervlakken, rechte randen en koele kleuren van een badkamer, het introduceren van een antieke spiegel (meestal goud) zo veel warmte en karakter kan toevoegen.

Het zorgt ervoor dat een witte badkamer er niet te antiseptisch en koud uitziet. Het goud verwarmt de ruimte, en het contrast van een chippy vintage met al die frisse, witte nieuwheid is fantastisch!.

En antieke spiegels zijn ook goedkoop te vinden. Je hoeft geen kostbare vintage te kopen om de look te krijgen. Voordelige antieke gouden spiegels worden zonder moeite ontdekt op rommelmarkten, garageverkopen of zelfs op ebay.

Je weet dat ik dol ben op een goede reproductie, maar in dit geval maakt de 'chippiness' deel uit van de aantrekkingskracht, dus ik zou zeggen, ga voor vintage in plaats van een reproductie.

Ze voegen een unieke look toe die vrijwel niet te krijgen is met iets dat in de winkel is gekocht!. Ik ben dol op de vergulde reflectie vermengd met de nikkelafwerking op de hardware.

Door modeontwerper mary jo donohoe met behulp van traditional home. Ik heb nu een vergulde spiegel in mijn damestoilet beneden, maar als ik ooit een echte antieke vind die zal werken, verander ik hem oprecht!.

Meld u aan voor e-mails om als eerste nieuwe aankomsten te zien, te horen over speciale aanbiedingen en meer. Als u zich aanmeldt, ontvangt u onze e-nieuwsbrief met interieurinspiratie, aanbiedingen, acties en meer.

Make-upspiegels zijn een absolute noodzaak in de badkamer en werken samen met milde make-uparmaturen. Ons assortiment toiletspiegels bevat de beste antieke en ouderwetse looks als je een toilet met een vintage-geïnspireerde stijl samenstelt.

Variërend van simplistisch tot sierlijk, we hebben delen voor uw badruimte die uw type zullen onderscheiden, of het nu traditioneel, eigentijds, stedelijk of landelijk is. Blader door rustieke looks, verontruste shabby elegante stijlen en kruidenlooks.

Liefhebber, we hebben een mooi assortiment nautisch geïnspireerde ontwerpen in drijfhout, schelpen en parelmoer.

5X Vintage Spiegel Badkamer Ideeën

Vintage spiegel badkamer treibholz-spiegel 140x70 cm ideeën

Vintage Spiegel Badkamer TreibholzSpiegel 140X70 Cm Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.badezimmerexklusiv.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Warme Kleuren Woonkamer Tips Om Je Interieur 5X Geweldig Gympaard In Interieur Ideeën 6X Leen Bakker Decoraties Tips 5X Geweldig Cadeau Idee Interieur Ideeën 5 Bijzondere Boekenkasten Trends 2018 Van Nu 3D Wand Pvc 5X Galerij Decoratie Oude Trommeltjes Ideeën 6X Super Goed Klokken Huis Ideeën 6X Prachtig Design String Kasten Ideeën 5X Badkamer Idee Wastafelblad Ideeën X Interieur Ideeen Woonkamer Tips 6X Inspirerend Kleine Balkons Ideeën X Muurdecoratietrends Van 2018 Tips 5X Planten In Manden Tips 4 Beste Tips Kiezen Spa De Meest Overweldigende 10 Plekken Om Te Bezoeken In 2021 5X Moodboard Good Things Tips