Frisse Kleuren Badkamer Tips & Inspiratie Om Te Kiezen! Wiki Ideeën

Als je hebt gekozen voor vloertegels met een patroon en de voorkeur geeft aan het ontwerpen van een badkamer met een samenhangend kleurenschema, overweeg dan om te kiezen voor een toiletverfkleur die de grotere subtiele tegeltonen aantrekt.

Deze aanpak zorgt voor een stijlvolle afwerking, behalve dat de kamer overweldigd wordt. Voeg interesse toe aan de ruimte met kamerplanten; ze zullen effectief een kamer vernietigen en voorkomen dat het te 'matchy' gaat voelen.

We hebben nog veel meer inspirerende ideeën ontvangen in onze beste vloertegelontwerpen voor de toiletruimte. Modern bedrukt behang is een opvallende toevoeging aan een kleurrijke badkamer; in unieke deze met hoge plafonds en veel natuurlijke lichtinval.

Kies voor schilderwerk in een vergelijkbare tint om ervoor te zorgen dat een gewaagde print of felle kleur in de ruimte past. Dit camellia behang is gecombineerd met smalt paint, beide van little greene, voor een modern bloemengevoel.

De toevoeging van een felgekleurd, vrijstaand bad is een voordelige manier om kleur te injecteren en een hangend brandpunt te creëren. We houden van dit gedurfde roze bad, voor een hedendaagse kijk op een traditioneel vrijstaand bad - en er is nog veel meer waar dit vandaan kwam in onze selectie van typische vrijstaande badkuipontwerpen.

Als het gaat om kleurideeën voor de toiletruimte, is een ombre-accentmuur een populaire keuze, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Blijf bij een variant van koele blauwe tinten om een ​​rustgevend effect te creëren dat rust en een kans om te ontspannen aanmoedigt.

Combineer met rustgevende kamerplanten, geurkaarsen en een bij de hand krukje dat ideaal is voor het opbergen van schone handdoeken of (waarschijnlijker) een glas wijn. Wees uitgerust om helemaal zen te voelen.

We houden van deze kalmerende combinatie van ombre aubusson blue wall paint en provence chalk paint, elk van annie sloan. Als je het ombre-effect zelf wilt geven, hebben we een stapsgewijze handleiding gekocht voor het kweken van een ombre-karakteristieke muur om je te helpen.

Hoewel grondtegels met patroon een populaire keuze zijn voor badkamers, vormen ze een even indrukwekkende toevoeging aan de toiletmuren als ze worden gerangschikt om een ​​patchwork-effect te creëren.

Maak deze weergave opnieuw door een eclectische keuze van tegels met patroon te groeperen of, als een gemakkelijkere optie, te kiezen voor een behang met tegeleffect. 'voor iets extra trendy in de badkamer, overweeg dan om de onderste helft van de muren in een gedurfde tint te schilderen.

Rijke blauwe of groene tinten lenen zich in dit geval met name goed voor toiletten, reflecteren op een tonale tint of wit voor de bovenmuur om het gebied sprankelend en open te houden. Als alternatief kan het toevoegen van een vleugje schaduw aan je plafond voor extra interesse een witte rustruimte opwarmen om een ​​gezelliger gevoel te geven.

' zegt helen shaw, directeur van benjamin moore uk.

6X Frisse Kleuren Badkamer Ideeën

Frisse kleuren badkamer - tips & inspiratie om te kiezen! wiki ideeën

Frisse Kleuren Badkamer Tips & Inspiratie Om Te Kiezen! Wiki Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.wiki-wonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 5X Pastel Muur Inspiratie Tips 6X Accesoires Voor Badkamer Ideeën 5X Mooi Grote Witte Lamp Ideeën Woonkamer Zwart Wit Interieur Inspiratie Geel 5X Thuis Bioscoop Maken Tips 6X Verzameling Een Kleine Babykamer Ideeën X Natuur Aan Muur Tips 5 Bankje Achter De Bank Vind Verschil Op Marktplaats 5 Woonkamer Inrichten Beginnershandleiding Ich Habe Ein Pixel Problem Bei Meinem Pc, Was Kann Tun? 6X Kussentjes Op Bed Tips 6X Tuin Dakterras Combinatie Tips 5X Leuke Items Kinderkamer Tips 5X Moodboard Donker Wonen Tips 5X Galerij Haardhout Opslag Binnen Ideeën