Badkamer Trends 2016 Badkamertrends Van Woonzinnig Ideeën

Vorig jaar publiceerden we een publicatie over het grootste badkamerplan en verbouwingskenmerken van 2015 - en we zijn heel blij te kunnen zeggen dat veel van onze ideeën en voorspellingen perfect waren! hoewel pantone's kleur van het jaar er niet in slaagde om virtueel zijn weg te vinden naar badkamers, en vrijstaande badkuipen niet helemaal ontploften zoals we dachten dat ze zouden doen, waren we buitengewoon goed op schema met onze voorspellingen voor de populariteit van open-ruimteontwerp, verwarmde vloeren, het opleggen van natuurlijke elementen in een badkamer, led-verlichting die aan kracht wint en de samensmelting van technologie en rustkamermeubilair.

Dus hier zijn we. Het is 2016 en we hebben een compleet nieuwe reeks voorspellingen om jou te helpen bij het nemen van beslissingen over je toiletontwerp.

Wil je de coolste rustruimte van het blok hebben, helemaal du jour maar tegelijkertijd tijdloos? lees verder, vrienden, en laten we van 2016 een geweldig jaar maken voor het ontwerp van toiletten!.

In 2014 en 2015 werden beide neutrale tinten (zoals zwart en grijs) steeds populairder. 2016 lijkt vergelijkbaar te worden, maar we voorspellen dat de herkenning van zwart en grijs een beetje zal afnemen, aangezien we al hebben opgemerkt dat het enthousiasme voor die tinten langzaam begint te worden.

In plaats daarvan veronderstellen we dat natuurlijke houten afwerkingen de grote winnaar van 2016 zullen zijn in termen van gemeenschappelijke groei.

"naakte" wastafels en linnenkasten, die in 2014 normaal overal stof verzamelden in meubelmagazijnen, begonnen in 2015 op te trekken en tot nu toe, in 2016, vertoont deze trend geen teken van stoppen.

We vinden dat de "naakte" afwerking bijzonder goed past bij onze tijdelijke ijdelheden, omdat de stijl goed aansluit bij de natuurlijke, meer ambachtelijke uitstraling van afgewerkt hout.

Verfijnde en rustgevende sfeer. Of probeer serenity te combineren met witte, mintgroene en marineblauwe elementen voor een esthetiek die oprecht opvalt!.

We hebben het een beetje hierboven besproken, maar elementen van echt hout (en houtafwerking) zien eruit alsof ze klaar zijn om de glazen, chromen, met marmer betegelde toiletten van de afgelopen jaren omver te werpen.

Nou, omverwerpen is misschien ook een te robuust woord, maar 2016 wordt echt een enorm jaar voor hout in de moderne badkamerinrichting!.

En het gaat verder dan alleen kasten en ijdelheden, let wel. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat bamboetoiletten snel veel grip zullen krijgen, beginnen houten vloeren als madeliefjes op te duiken in vooruitstrevende, milieubewuste badkamers over de hele wereld.

Bamboe is bijzonder populair en heeft zelfs erkenning gekregen als een stof voor douchevloeren (er is iets met lattenbamboe dat gewoonweg uitstekend aanvoelt aan je voeten).

Duckboard-vloeren, die vaak worden gezien in de scheepsbouwindustrie, worden ook steeds belangrijker in moderne toiletten.

Houten scheidingswanden verschijnen ook in modernere badkamers en zelfs houten wastafels winnen terrein. Hout, zodra het een enorme no-no in toiletontwerp is, wint ons gewoon en we veronderstellen dat het een enorme impact zal hebben op het plan in 2016.

Net als hout is steen nu een enorm perfect onderdeel in het badkamerontwerp, na jaren naar de rand van het interessegebied te zijn geduwd.

In 2015 schatten we dat steen op stoom zou komen, en nu, in 2016, voorspellen we dat het momentum zal behouden tot in het begin van volgend jaar.

Strakke, koude, "y2k" huidige ontwerpen zijn op weg naar buiten en warme, uitnodigende, natuurlijke looks zijn op hun weg naar binnen.

Wat is een betere manier om uw duurzaam geproduceerde houten badkamerkasten aan te vullen dan met een glorieuze stenen wastafel of badkuip?.

5X Badkamer Trends 2016 Ideeën

Badkamer trends 2016 badkamertrends van - woonzinnig ideeën

Badkamer Trends 2016 Badkamertrends Van Woonzinnig Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.woonzinnig.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Vaas Decoratie Idee 25 Geweldig Ideeën Over Kerst Op Pinterest Douche Met Glazen Wand Handige Tips Bij Het Verwijderen Douchewand X Muurdecoratietrends Van 2018 Tips 6 Luxe Slaapkamer Badkamer Suite Ideeën X Natuur Aan Muur Tips Boom In De Woonkamer Boomschikken Een Woonkamer? 6X Verbazingwekkend Decoreren Met Behang Ideeën 6X Waskom In Badkamer Ideeën 5X Spiegel In Woonkamer Tips 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 6X Prachtig Favoriete Eetkamertafel Ideeën 4 Goud Dip Met Kerst Diy Een Gouden Westwing 6X Inrichting Woonkamer Modern Tips 5 Kleine Slaapkamer Mooie Blauwe Muren Ideeën 6 Spiegel In Slaapkamer Ideeën