Tropische Badkamer Stylingtips Top 5 Badkamerplanten Ideeën

Als je van hete tropische locaties houdt, als je daar van vakanties houdt of er zelfs woont, kun je deze vibes ook naar je huis overbrengen. Hoe zit het met het hebben van een tropisch gestimuleerde badkamer? een tropisch toilet is een spa-achtige trip en om zo'n interieur in je toilet te creëren heb je niet veel nodig - af en toe zijn een paar aanrakingen al voldoende om sfeer te creëren.

Een tropische badkamer kan elke zijn: neutraal, kleurrijk, humeurig enzovoort. De tinten die het meest worden gebruikt in zo'n ruimte zijn smaragd, roze, fuchsia, goud en zwart, je kunt kiezen uit een reeks kleuren die je kunt toevoegen aan wat je maar wilt.

Een tropische badkamer kan modern, vintage, glamour, retro, actueel en zelfs minimalistisch zijn, het is helemaal aan jou welke mode je kiest. Als we het over badkamers hebben, zouden de meesten van ons liever een moderne badkamer hebben, want behalve dat het een trend is, is het ook netjes en uitgerust als je bedenkt dat het soepele belastingen gebruikt en meer gericht is op functie.

Maar naast de huidige en huidige badkamers zijn er ook andere soorten badkamers met tropische badkamers. Een tropisch thema voor een huis bevat meestal bloemen en sommige factoren die soms bijna aziatisch of strandachtig zijn.

Dit lijkt misschien een eenvoudige badkamer, maar met het gebruik van hout voor de ijdelheid en de toegevoegde planten erop, kreeg het de tropische uitstraling die je misschien wilt.

In vergelijking met de eerste afbeelding lijkt deze zelfs extra tropisch vanwege het feit dat het hout niet langer alleen voor de ijdelheid maar zelfs voor het plafond wordt gebruikt.

En het heeft ook een stenen bad!. Dit toilet combineert ambachtelijke accenten en stijlvolle actuele details. Als het in elkaar zit, ziet het er schoon en plezierig uit, precies zoals de eigenaren het graag hebben! het zou fantastisch zijn om een ​​tuin buiten de badkamer te hebben.

Met de glazen wanden van dit aparte bad brengt het de weelderige tuinen naar het ligbad. Het zou absoluut geweldig zijn om in het water te duiken met uitzicht op de tuin.

Hout is een belangrijke stof die in de badkamer wordt gebruikt. Capiz shell-verlichting wordt toegevoegd in het gebied dat lijkt te complementeren met de tegels aan de muur.

Het toilet is ook aan de buitenkant uitgebreid. Wat me hier opviel, is het gebruik van bamboe voor de muren en stenen. En kijk eens naar dat water dat uit het plafond komt!.

De ontwerper verklaarde dat dit toilet "kleine boomkikkers en kleurrijke hagedissen heeft die dartelen langs een lavarotsmuur; weelderig tropisch gebladerte reikt naar de zon.

”. Deze badkamer heeft bovendien een verfijnd aziatisch tintje door de verlichting en decors. Nu is dit zeker een aziatische rustruimte die zich in de achtertuin van het huis bevindt.

Zou je hier een bad nemen?.

6X Tropische Badkamer Stylingtips Ideeën

Tropische badkamer stylingtips top 5 badkamerplanten - vtwonen.be ideeën

Tropische Badkamer Stylingtips Top 5 Badkamerplanten Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Roomdivider Meerdere Functies Tips X Turkse Mozaiek Lamp Tips 5X Galerij Groene Accessoires Woonkamer Ideeën 5X Nieuw Interieurhotspots Kopenhagen Ideeën X Interieur Inspiratie Woonkamer Tips 5X Kerstboom Klein Appartement Tips 4 Trolley In De Keuken Ideeën 5X Inspirerend Glas In Lood Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 6X Open Kast Inrichten Tips 4 Grote Plant In Huis Groene Achtergrond Met Kamerplanten 6X Inspiratie Voor De Nieuwe Badkamer Ideeën 5X Geweldig Gympaard In Interieur Ideeën 6X Kinderkamer Met Bureau Tips 4 Stalen Fornuis In De Keuken Ideeën