Mooie Spa Badkamer Je Inrichten Als Een Ideeën

Hoewel het toilet een van de meest praktische kamers in een huis is, kan dit huis ook dienen als een persoonlijk toevluchtsoord aan het einde van een lange dag.

Als het gaat om de ontwerpen die rust verwelkomen om onze dagelijkse routines naar een hoger niveau te tillen, nemen we onze aantekeningen van spa-achtige badkamers die zijn gestyled door top interieurontwerpers.

Om een ​​idee te krijgen hoe je van een toilet een zelfzorgoase kunt maken, hebben we 20 dromerige kamers bepaald, compleet met edgy accenten, extravagante details en vakantiewaardige ligbaden.

Als je ons nodig hebt, zijn we in bad. Blader hieronder door ideeën voor spa-toiletten en laat u stimuleren om uw eigen luxe toevluchtsoord thuis te creëren.

Er zijn maar weinig zaken zo ontspannend - of toegeeflijk aan de spa - als een lekker, langdurig bad in het bad. Dit bamboe badblad maakt het baden net dat beetje extra spannend met behulp van een handige ruimte om een ​​boek, een kopje thee of een glas wijn neer te zetten.

De uitschuifbare caddy heeft antislip siliconen handgrepen op de handgrepen om hem op zijn plaats te houden, samen met een roestvrij stalen analyserek om uw boek of tablet te onderhouden.

Beschikbaar op amazon; $ 34,90. Het creëren van de resterende ideeën voor de spabadkamer draait om het gebruik van belangrijke grafiekdetails die een luxueuze uitstraling toevoegen en het selecteren van 'spa'-achtige stoffen zoals hout, steen, bamboe en marmer.

Ook de grootste maar meest comfortabele roll-top, een regendouche, planten, heerlijke geuren en o zo zachte witte pluizige handdoeken zijn onmisbaar.

'de opkomst van spabadkamers is voortgekomen uit een mix van de behoefte van mensen aan een ruimte om te ontspannen en tot rust te komen van het dagelijkse leven, evenals het feit dat mensen meer reizen en verblijven in motels met luxe en-suite badkamers, die ze lijken te repliceren in hun persoonlijke huis', zegt barrie cutchie, design director bij bc designs.

Spa-badkamers zijn ook vrij van rommel en lenen zich uitstekend voor mensen die houden van een minimalistische interieurmethode, dus opbergruimte moet worden gezien als verlichting en je kleurenpalet.

Heldere toiletideeën die kleurrijke kleuren en gedurfde patronen gebruiken, zullen niet het ontspannende huis creëren waar we allemaal naar snakken in een spabadkamer, dus kies voor gedempte tinten.

Hieronder hebben we onze favoriete spa-toiletideeën op een rij gezet, van marmer en van muur tot muurhout, tot gouden armaturen en fittingen, en stijlvolle notenhouten planken, zodat u uw humeur kunt verhogen en uzelf een beetje zelfzorg kunt geven in uw rustige spa-badkamer in een mum van tijd.

Zat op het hoogtepunt van het huis, waar je, als je geluk hebt, misschien minder gestoord wordt, je spa-achtige hoofdtoilet past gemakkelijk in de dakrand.

Houd het toiletkleurenschema gedempt als natuurlijk mild een probleem is en gebruik de lichtste kleuren grijs en chromen fittingen om het luchtig te houden.

Glazen deuren zijn ook een goede keuze, omdat ze een kleine toiletruimte groter laten lijken. ‘spabadkamers draaien om uitstekende materialen met een focus op natuurlijk, zowel qua textuur als qua kleurenpalet; ga uit van marmer en zachte witte, grijze en neutrale tinten', legt barrie cutchie, design director bij bc designs, uit.

5X Mooie Spa Badkamer Ideeën

Mooie spa badkamer je inrichten als een spillmytea.com ideeën

Mooie Spa Badkamer Je Inrichten Als Een Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : spillmytea.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Trend Leuke Woonaccessoires Ideeën 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën 5X Verzameling Boek Meubels Maken Ideeën 5X Gestuukte Muren In De Badkamer Ideeën 6X Super Goed Inloopdouche Inspiratie Ideeën 6X Geweldig Gordijnen Als Scheidingswand Ideeën 5 Bar Voor In De Keuken Ideeën 5 Vloer In Slaapkamer Ideeën 5X Inspirerend Geheime Deur Huis Ideeën 6X Prachtig Lampen Zonder Snoer Ideeën 6X Accesoires Voor Badkamer Ideeën 6X Inspirerend Dienbladen Met Kaarsjes Ideeën 5X Nisje In De Badkamer Ideeën 5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën 5 Zomer In Keuken Ideeën