Stoere Luxe Badkamer In Soho Appartement New York Badkamers Ideeën

Voor mensen met een meer verlichte levensstrategie is een toilet een extraatje dan alleen een plek om gehaaste - en regelmatig gênante - utilitaire taken uit te voeren. Eeuwenlang zag de aristocratie het toilet als een regio om het gevoel van welzijn terug te dringen en te herstellen.

De baden waren lang en weelderig, de scheerbeurten werden met de grootste zorg en aandacht behandeld, en als men niet in een hogere staat was dan bij het binnenkomen, had het toilet zijn hogere doel niet gediend.

De koele toiletten die de lijsten met meer kleding maken, zijn een huwelijk van hedendaagse verfijning en de tijdloze gevoeligheden van degenen die praktisch zagen waar anderen faalden.

Van de gestroomlijnde architectuur van het art deco-tijdperk tot het ultrahippe grootstedelijke minimalisme, de inspiratie voor de moderne badkamer is ontleend aan een eindeloze reeks bronnen en toegepast op één naadloze finale.

State-of-the-art wastafels, douches en toiletarmaturen, evenals trendy modecomponenten, zijn de uitrusting van de moderne man voor het samenstellen van de coolste badkamer. Of u nu kiest voor de ultrasoepele scandinavische uitstraling of kiest voor een grotere comfortabele, vertrouwde ruimte, de badkamers van tegenwoordig zijn gemaakt voor het karakter en zijn intieme nuances.

Een huiskamer is de plaats waar alle kamers even groots en zorgvuldig worden behandeld, en de badkamer is daar echt geen uitzondering op. Wat een verschil zou het maken om de vermoeiende wasruimte om te toveren in een koele badkamer-spa voor zowel lichaam als geest.

Deze luxe toiletideeën, geïnspireerd op luxueuze boetiekhotels, laten een aantal zeer hoogwaardige ontwerpen voor uw hoofdbadkamer zien. Van moderne ideeën voor inloopdouches tot eigentijdse badkamerverlichting en moderne vrijstaande baden, deze toevluchtsoorden hebben allemaal één ding gemeen: onmiskenbare glamour.

Voor minimalisten kan een zwart-wit toiletschema perfect zijn, of voor liefhebbers van kleur, wat dacht je van een trendy roze toiletschema - of streef naar een van deze funky kleurideeën voor de toiletruimte.

Met luxe materialen, op maat gemaakte details, hangende verlichting en een royale dosis messing en marmer, laat deze declarabele badkamers uw herontwerp leiden. Spreek uit met eersteklas kranen en afwerkingen, die zelfs als ze worden gecombineerd met de meest minimalistische baden, een een verklaring.

Dit toilet is erg groot, waardoor het meteen luxueus aanvoelt. Er is ook een tv in de muur bij het bad geïnstalleerd (niet afgebeeld), perfect om netflix te kijken terwijl u lang geniet.

Met verbluffende details zoals de parelmoerachtige wandtegels, leistenen vloeren en fantastische raambekleding, is het bad niet altijd het eerste dat opvalt. Maar het is de meest geliefde factor van dit greeptoilet, aangezien de rand breed genoeg is om een ​​glas wijn op te ontspannen.

Het bad is gedecoreerd in een gespiegeld mozaïek en geïnstalleerd op een op maat gemaakte plint die is aangepast met het union jack-patroon.

6X Stoere Luxe Badkamer Ideeën

Stoere luxe badkamer in soho appartement new york - badkamers ideeën

Stoere Luxe Badkamer In Soho Appartement New York Badkamers Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.badkamers-voorbeelden.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën 6X Laatste Creatief Boeken Opbergen Ideeën 5 Decoratie Voor Op Tafel Tafeldecoratie Tafeldeken Tafelkleed T 4 Beste Tips Kiezen Spa De Meest Overweldigende 10 Plekken Om Te Bezoeken In 2021 5 Zwart Wit Interieur Ideeen 12 Witte Woonaccessoires Om Je Zwart・Wit Af Te Makentitle 5 Winter Bbq Tips To Keep Your Warm This 5 Creeer Eigen Lente Tuin Alles Over Bomen Struiken De Tuinencyclopedia's, 2 Delen In 6X Prachtig Snapshots Oktober Ideeën 5X Make Up Organizers Tips 6X Kleur In Badkamer Ideeën 5X Trend Kamerschermen En Kamerverdelers Ideeën X Muur Van Boeken Tips 6X Geweldig Decoratie Ideeen Woonkamer Ideeën 5 Plant In De Slaapkamer Ideeën 5X Galerij Deuren Met Glas Ideeën