Scandinavisch Modern Badkamerontwerp Het Badhuys TailorMade Badkamers Ideeën

Als je nu niet zo dol bent op helemaal wit, kies dan voor een selectie van iets gewaagdere pastelblauwe en groene tinten bij het kiezen van accessoires en het toevoegen van extra mode-elementen aan de ruimte.

Of het nu hout en steen is of zoiets eenvoudigs als pampagras of een klimopplant; elk zal helpen om een ​​gevoel van huiselijkheid te geven aan een kamer. De schoonheid van kruidenhout in combinatie met eenvoudige keramische tegels is perfect voor het creëren van een scandinavische spa-sfeer met een onderscheidende sfeer.

Het effect kan ook groter zijn met behulp van de kleuren beige en crème, waardoor een warmte en teder gevoel wordt bereikt dat het beste is voor lange weken en ontspanning. Maar je hoeft niet constant grotere standaard lichtere houtsoorten te selecteren om dit te oogsten.

Een donkerder getint hout, zoals walnoot, kan de ruimte absoluut aarden in tegenstelling tot witte muren en een eerlijk hedendaagse scandi-sfeer creëren. In wat sommigen zouden kunnen zeggen dat het "new nordic" is, beginnen veel scandi-toiletfanaten hun smaak aan te passen en een beetje meer experimenteel te zijn in hun kleurgebruik.

Hoewel het reguliere kruidenpalet van scandi over het algemeen wordt gehandhaafd, vervangt het gebruik van goud, roestig roze en smaragdgroen de "oude hoed" pastelkleuren in de badkamers van sommige mensen.

Of het nu gaat om schaduwen die verschillende delen van de ruimte sieren, of blokken met meer levendige kleuren op een enkele muur of over de vloer, deze hybride mode van natuurlijke kleurencombinaties met grotere gedurfde accenten is iets om te overwegen.

Hoewel je niet te ver wilt afwijken van de traditionele hygge-mode - in die zin dat natuurlijke kleuringen de belangrijkste overweging moeten zijn - is het mogelijk om warmere en iets grotere heldere kleuren te gebruiken als je het lef hebt.

Het toilet is uiteindelijk een ruimte waarin u en uw huishouden willen ontspannen en tot rust willen komen, en de prachtige kruidenvibes van scandi zullen zeker een gevoel van rust en sereniteit verfraaien.

De selectie die je nu wilt maken is, ga je voor de milde of de donkere variant?. Niets houdt je echter tegen om een ​​vleugje van je donkere kant op te nemen met diepere blauwtinten en groenten die zijn afgewerkt met matzwart koperwerk en handdoekradiatoren.

Ik weet zeker dat je veel hebt om over na te denken en staat te popelen om door te gaan met het creëren van je persoonlijke scandi toiletoase!.

6X Scandinavisch Modern Badkamerontwerp Ideeën

Scandinavisch modern badkamerontwerp het badhuys tailor-made badkamers ideeën

Scandinavisch Modern Badkamerontwerp Het Badhuys TailorMade Badkamers Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : hetbadhuys.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Witte Open Zolder Slaapkamer Ideeën 4X Kantoor Interieur En Architectenbureau Kabaz Appartement Aan De Dr. H. W. Scholtenweg In Rotterdam Ideeën 4X Sauna In Huis Inspiratie Welzijn At Home Thermen Ontwerpen Ideeën 6X Interieur Winkel Amsterdam Tips 5X Uniek De Japanse Tuin Ideeën 6X Uniek Opgeruimd Kantoor Ideeën 4 Zwart Witte Tegelvloer Te Koop Wit Badkamer Tegelszuilens Piet Huiz 5X Klein Eenkamerappartement Stockholm Tips 6X Badkamer Trends 2018 Ideeën 4 Ikea Malm Ladekast Hack 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 4X Nieuwbouw Achter Een Karakteristieke Gevel Bouwbesluit 2003 Page 397 Ideeën X Muur Van Boeken Tips 4 Flamingo In Je Interieur Interieurbedekking Totale Interieurs 4 Kunst In Het Interieur ‘It's Almost Impossible To Get The Image Of Bridge Out Your Head’