Stenen Muur De Badkamer Steenstrips In Bekijk Alle Foto’s P Ideeën

Als het gaat om stenen scheidingswanden in de badkamer, sluiten maar weinigen de tijdloze allure en pure elegantie van marmer. Maar vandaag kijken we naar inspiraties die verder gaan dan marmer en die variëren van ronduit rustiek tot die die zelfs in de meest actuele badkamers ruimte bieden.

Organisch, mooi en uniek, de stenen muur in het toilet is een showstopper in elk gevoel van het woord. Probeert u de houtachtige sfeer van een blokhut in uw badkamer na te bootsen? of misschien heb je liever een toilet met een plezierige en bescheiden boerderijstijl? hoe dan ook, de stenen muur past geweldig bij dergelijke ruimtes die willen afwijken van een gepolijste, moderne look.

Gooi er een op maat gemaakte koperen of vintage badkuip in en je kunt die koude winters doorbrengen met een warm bad terwijl je in het besneeuwde landschap buiten verschijnt - wie verlangt er naar een reis naar de dichtstbijzijnde skihut met zo'n badkamer thuis?!.

Rivierrotsen, gepolijste kiezelstenen, donker graniet en lavastenen zijn buitengewoon goed voor de tropische badkamer, en hoewel ze in sommige delen van de wereld misschien moeilijk te vinden zijn, is het toch de moeite waard.

Het glad houden van de stenen muur in het toilet of de douche kost wel wat moeite, zeker als je een afwerking als split-face gebruikt. Hoewel stenen scheidingswanden met een ruw oppervlak meer textuur aan de badkamer toevoegen, hebben ze vaak ook meer onderhoud nodig.

Kan een modernere badkamer in een modern huis gastheer zijn voor een prachtige stenen muur, ook al is het gewoon een accent? absoluut, zoals de vele inspiraties hieronder laten zien! de supermuur in natuursteen biedt een fantastische achtergrond die nog steeds neutraal is en toch textuurglans toevoegt die meer gepolijste hedendaagse oppervlakken ooit kunnen leveren.

Je kunt natuursteen gebruiken voor die accentmuur achter in het vrijstaande bad, of je kunt een prachtige badmuur creëren die elk boeiend en veerkrachtig is. Als het gaat om een ​​stenen muur in de badkamer, is grootte niet altijd een enorme beperking.

Zelfs de kleinste moderne toiletten kunnen een geaccentueerde stenen muur hebben, en je kunt deze gedistingeerde look afmaken met wat kiezels en rivierstenen rond de badkuip om een ​​luxueuze sfeer te creëren.

Ongeacht de steen, afwerking en grootte van de accentmuur, u kunt er zeker van zijn dat dit het bepalende kenmerk van uw kleine, zalige badkamer zal zijn. Badkamers met stenen scheidingswanden voegen textuur, kleur en patroon toe met een eigentijdse, rustieke betovering die heel natuurlijk en milieuvriendelijk is, maar tegelijkertijd luxueus.

Steen is een geweldige stof om je badkamer mee in kaart te brengen, het gaat lang mee en is gemakkelijk te vinden. Er is een reeks afwerkingen die kunnen worden gebruikt om steen te dimensioneren om diverse architecturale en esthetische effecten te verkrijgen.

Deze afwerkingen omvatten, maar zijn nu niet beperkt tot, gepolijste en geslepen afwerkingen, en meer getextureerde afwerkingen zoals gebouchardeerd, gezandstraald en thermisch.

Er zijn veel ideeën over hoe u steen kunt observeren in uw badkamerontwerp, zoals een kamerhoge accentmuur, stenen vloeren, stenen werkbladen, stenen douches, een stenen muur boven een ingebouwd bad, de keuzes zijn grenzeloos.

5X Stenen Muur De Badkamer Ideeën

Stenen muur de badkamer steenstrips in - bekijk alle foto's p ideeën

Stenen Muur De Badkamer Steenstrips In Bekijk Alle Foto’s P Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.natuursteenstrips.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Posters In Slaapkamer Ideeën 5X Super Goed Salontafel Met Opbergruimte Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 5X Koper In Badkamer Ideeën 5X Nieuw Eettafel Bank Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën 5X Nieuw Grijze Muur Interieur Ideeën 5X Afbeeldingen Esthetische Woning Amsterdam Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 6X Zwart Wit Badkamer Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 5X Inspirerend Grote Gaatjesbord Muur Ideeën