Planten In De Badkamer Leukste Voor Tuincentrum Pelckmans Ideeën

Voordat u planten aan uw badkamer toevoegt, is het handig om een ​​beetje op te zoeken naar hun behoeften op het gebied van bodem, licht en water.

Hoewel een deel van de vegetatie op onze lijst gedijt in vochtigheid, hebben ze een hekel aan natte 'voeten' of wortels die zijn gesmoord in natte of slecht doorlatende grond.

Bovendien zal sommige vegetatie op een zonovergoten vensterbank moeten zitten, terwijl andere zich gelukkiger zullen voelen op een verwaand aanrecht in de schaduw.

Hoewel hun unieke vereisten variëren, zijn deze kamerplanten allemaal zeer geschikt voor plaatsing in de badkamer. Dus, of u nu een kleine damestoilet wilt opfleuren of de gedeelde familiebadkamer wilt opfrissen met wat groen, denk na over een van de 18 opties die voor u liggen.

Krijg bovendien professioneel advies over het comfortabel en gezond houden van uw nieuwe bloemen in hun nieuwe huis. Als je het geluk hebt om een ​​luxe, levendige badkamer te hebben die je goedkeurt om je huidverzorgingshobby's in opmerkelijk natuurlijk licht te observeren, dan is dit geweldig.

Veel huizen en stadswoningen hebben echter kleine toiletten met kleine ramen die nauwelijks licht doorlaten - of die helemaal geen ramen hebben.

Als je droomt van dat spa-toiletgevoel, maar je hebt een badkamer met weinig of zelfs geen licht, betekent dat dan dat je je droom van een met planten gevulde douche moet waarmaken? "geen licht is geen keuze voor planten", zegt lisa eldred steinkopf van the houseplant guru.

Aan het einde van de dag willen planten water en licht om te leven, dus als je een badkamer zonder ramen hebt, maar echt wilt dat er planten in staan, moet je creatief zijn.

Planten hebben licht nodig om te leven, dus als je badkamer geen ramen heeft of extreem weinig licht heeft, overweeg dan om kweeklampen aan je ruimte toe te voegen.

Deze zullen uw plant helpen gedijen (niet alleen overleven) in uw ruimte. Als je absoluut geen licht in je toilet hebt en geen ontwikkellampen wilt toevoegen, wil je natuurlijk kunstplanten aan je ruimte toevoegen.

Faux-flora zien eruit als echte planten, hebben geen water of licht nodig en zijn onmogelijk te doden. Gedroogde bloemen of planten, zoals gedroogde eucalyptus, doen het ook goed in het toilet om een ​​spa-achtige omgeving te creëren, behalve dat ze iets van je terug vragen.

Als je niet genoeg licht in je toilet hebt om een ​​plant te laten overleven, kun je ook overwegen om een ​​paar planten met weinig licht tussen je badkamer en een andere kamer die wel licht krijgt te laten draaien.

Op deze manier krijgt je plant het milde dat hij nodig heeft om te overleven, en kun je er bovendien van genieten in je raamloze badkamer.

Als je echter een rustruimte met een klein raam hebt, heb je nog een paar opties. "als je een plant kiest voor een scenario met weinig licht in een badkamer, zorg er dan voor dat hij van een hoge luchtvochtigheid houdt", zegt steinkopf.

Je toilet zal een vochtige sfeer creëren, waar sommige bloemen dol op zullen zijn, terwijl andere. Niet zo veel. "hoewel er flora is die van een hoge luchtvochtigheid houdt, houden ze misschien ook niet meer van weinig licht.

Luchtplanten zijn een voorbeeld: ze zouden dol zijn op de hoge luchtvochtigheid, maar hebben een schitterend tot overmatig licht nodig om te gedijen", voegt ze eraan toe.

6X Planten In De Badkamer Ideeën

Planten in de badkamer leukste voor - tuincentrum pelckmans ideeën

Planten In De Badkamer Leukste Voor Tuincentrum Pelckmans Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.pelckmans.net

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Bar In Keuken Ideeën 5X Kleine Badkamer Witte Ronde Mozaiektegeltjes Ideeën 6X Rennovatie Badkamer Met Gouden Details Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspirerende Werkplekken Ideeën 5X Tafelkleden Op Maat Tips 6X Interieur Met Balken Tips X Moodboard Wit Groen Tips 5 Washi Tape Muur Washitape X Diy Creatief Met 6X Planten Voor In De Badkamer Ideeën 5X Mooie Scandinavische Badkamer Ideeën 6X Badkamer Met Betonstuc Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën 4 Rotan In Het Interieur Interieurtrend Krijgt Een Trendy Knipbeurt! 4 De Meest Fleurige Tegeltjes Heb Je Altijd Al Eens Een Ixxi Keramische Tegel Willen Hebben? 6X Verzameling Behang Op Trap Ideeën