Planten In De Badkamer Fris En Natuurlijk Inspiratie Ideeën

Zoek naar planten met diepgroen of zelfs paars blad om het kleurenscherm in je badkamer te mixen. Peperomia kan leven om het verhaal te vertellen in een goed geventileerd toilet met veel schuin zonlicht.

Douchebloemen zijn een leuke en bekende trend. En waarom niet? kamerplanten ontwikkelen zich beter in de hogere luchtvochtigheid van een badkamer.

Bovendien zien ze er geweldig uit, helpen ze de binnenlucht te filteren en zijn ze handig: je hoeft de planten niet eens onder de douche te verplaatsen om ze water te geven.

Maar je kunt niet zomaar een plant in een douche zetten en het laten werken. Een droogteresistente cactus zou bijvoorbeeld een slechte doucheplant zijn.

Om dit te laten werken, moet u rekening houden met verlichting, plantgrootte en waterbehoeften. Als je veel natuurlijk licht hebt dat door een groot badkamerraam op het zuiden valt, wil je lichtminnende planten.

Voor een toilet met een raam op het noorden, voeg in plaats daarvan weinig licht toe. Het toevoegen van planten aan een toilet zonder natuurlijk licht is te doen met slechts een paar plukplanten of als een parttime plant in huis voor een paar dagen per keer.

De afmeting van uw douche zal waarschijnlijk de grootte van de plant beperken. Veel badzones zijn beperkt tot kleine planten die zich aan een zuignaphaak kunnen vastklampen of op een plank kunnen gaan zitten.

Als u echter een open doucheruimte heeft, waarom dan geen grote planten en kleine bomen meer?. De kwalitatieve doucheplanten kunnen de vochtige omstandigheden in je douche aan.

Ze zijn niet gevoelig voor waterdruppels die op hun bladeren liggen. Die in potten kunnen consistent vocht rond hun wortels verdragen. Epifytische planten, die in hout groeien en gedijen op vocht en regenwater, zijn bijzonder goede keuzes.

Klaar om van je douche een jungleparadijs te maken? hier zijn 12 planten die je op de juiste manier onder de douche kunt ontwikkelen. Hardwerkende spinplanten selecteren medium mild om hun magie te bewerken, dat wil zeggen, het verwijderen van onzuiverheden zoals formaldehyde en koolmonoxide uit de lucht.

Geef een spinplant één of twee keer per week water en je wordt beloond met nieuwe toppen die je kunt verpotten of cadeau kunt doen aan vrienden.

Het meest vochtige gedeelte van elk huishouden is het toilet. Kies daarom bij het selecteren van vegetatie voor uw badkamer degene die bestand is tegen dergelijke omstandigheden.

U zult dit lijstartikel nuttig vinden omdat het meer dan voldoende badkamervegetatie heeft die vocht opneemt kiezen uit. U hoeft zich geen zorgen te maken over welke flora vochttolerant is.

6X Planten In De Badkamer Ideeën

Planten in de badkamer badkamer: fris en natuurlijk - inspiratie saniweb.nl ideeën

Planten In De Badkamer Fris En Natuurlijk Inspiratie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.saniweb.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Design Trends Voor De Slaapkamer Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 4 Interieur Met Veel Kleuren In Een Kamer Daglicht 5X Nieuw Interieurhotspots Kopenhagen Ideeën 6 Plattegrond Slaapkamer Maken Ideeën 5X Posters Met Planten Tips 6X Badkamer Met Betonstuc Ideeën 5X Opklapbaar Bed Muur Tips X Interieur Ideeen Woonkamer Tips 6X Staande Design Lamp Tips 5X Museumkunst Bij Jou Thuis Hilversum Kunst Met Bestemming Ideeën 2X Planten Voor Binnen Tips 6X Trend Bloembollen In Huis Ideeën 5X Moodboard Good Things Tips 4 Groene Muur In Woonkamer 12X Inspiratie Inrichting