Planten In De Badkamer Deze Overleven Je Wél Gezondnu Ideeën

Essentiële tips, theorie en plantensoorten om positieve feng shui-energie in de badkamer te maximaliseren. Ook al kunnen hedendaagse badkamers schone, sprankelende, spa-achtige locaties van genezing, zelfzorg en ontspanning zijn, toch worden ze geassocieerd met een slechte kracht in feng shui.

Gelukkig zijn er veel toiletplanten die kunnen helpen de negativiteit te neutraliseren en je toilet een ruimte te geven voor schoonheid en verjonging.

Hier nemen we je mee via de essentiële principes van feng shui op het toilet en ontdek je 8 van de fijne kamerplantkeuzes voor deze ruimte.

Het toilet in feng shui wordt vaak beschouwd als een plaats waar krachtbronnen verloren gaan en stagneren vanwege de veelheid aan afvoeren en de vrij stromende aard van het aanwezige waterelement.

Planten zoals de gouden pothos en varenvegetatie hebben het vermogen om deze krachtverliezen te vernieuwen, aan te vullen en te compenseren, waardoor ze een eersteklas keuze zijn voor badkamers.

De principes en praktijken van feng shui zijn duizenden jaren oud en zijn al veel eerder ontwikkeld dan de uitvinding van sanitair, stromend water en het moderne toilet dat zich in het huis bevindt.

Feng shui werd geboren toen mensen nog latrines en bijgebouwen gebruikten die zich buiten het huis bevonden. Dientengevolge worden badkamers in feng shui traditioneel geassocieerd met plaatsen van werkbare kwalen en vuiligheid.

Hoewel de toiletten van vandaag op enige afstand verwijderd zijn van het oude gat in de grond, kan de badkamer in de huidige feng shui nog steeds een bron van vreselijke energie in huis zijn.

Deze verschrikkelijke kracht moet zorgvuldig worden afgewogen met elementen die effectieve energie lokken. Deze kamer wordt ook sterk geassocieerd met het waterelement dat staat voor welvaart en het drijven van energie.

De badkamer, met zijn stevige waterelement en al zijn afvoeren, wordt beschouwd als een plaats waar de kracht van het huis door de afvoer kan breken of kan worden weggespoeld.

Dit kan er een ruimte van lage energie of negatieve energie van maken en ook een omgeving waar enorme energieën kunnen ontsnappen.

Het waterprobleem wordt gevoed of geabsorbeerd door het houten ding in feng shui te gebruiken, dus het opnemen van veel decor met houtaspect in uw toilet zal helpen om al het water in evenwicht te brengen.

Vul uw kleurenpalet met lichte, levendige onpartijdige tinten en veel groen. Overweeg het gebruik van bamboe badmatten en voeg natuurlijk een paar strategisch gekozen planten toe.

Rommel, rommel en onreinheid produceren negatieve kracht in elk gebied, maar zijn vooral verschrikkelijk in kamers waar je streeft naar harmonie en kalmerende energie.

Steriliseer de oppervlakken van uw toilet regelmatig. Streef er bovendien naar om je aanrecht schoon te houden, wasgoed in de wasruimte te houden en bedenk dat het verbergen van een puinhoop zijn energie niet zal wissen.

Houd dus ook je kasten georganiseerd. Net als verschillende delen van uw huis, is het noodzakelijk dat het geheel wenselijk is om de vrije stroom elektriciteit te behouden voor de duur van de ruimte.

Als je een lekkende kraan, een verstopte afvoer of een losgeraakte tegel hebt, zal de negatieve energie van je toilet bovendien in die ruimte opgesloten blijken te zijn.

In feng shui moet je de deur naar je toilet altijd gesloten houden. Dit voorkomt dat positieve energieën van andere componenten van uw huis via de badkamer ontsnappen en zorgt er bovendien voor dat de slechte elektriciteit van de toiletruimte de andere delen van het huis niet binnendringt.

6X Planten In De Badkamer Ideeën

Planten in de badkamer deze overleven je wél - gezondnu ideeën

Planten In De Badkamer Deze Overleven Je Wél Gezondnu Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : gezondnu.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Kleine Bijzet Tafels Tips 4X Tipi In De Kinderkamer Hoe Een Te Richten Ideeën 4 Woonkamer Schuine Bank Inspiratie 6X Terrasoverkapping Laten Maken Tips 6X Start Verbouwing Begin Tips 6X Laatste Woningisolatie Tips Ideeën 6X Landelijke Badkamer Modern Industrieel Tintje Ideeën 5 Creeer Eigen Lente Tuin Alles Over Bomen Struiken De Tuinencyclopedia's, 2 Delen In Umbra Cubist Wandrek Zeer Ruim Bloempot Multi 5 De Tiny House Trend Why Living Could Be The Next Big For Singles Looking To Buy Property 5 Veren In Huis Goedkope (Pauwen) Veer Accessoires Vergelijk 179 Actieprijzen X Een Vijgenboom In Het Interieur Welke Past Beste Binnen? Ideeën 5X Trend Donkere Kleur Woonkamer Ideeën 4X Voordelen Van Een Tuinhuisje De Tuinhuizen Voor Uw Tuin Ideeën Het Strand In Huis De Strandhuizen Van Daphne Du Maurier Inrichting