Vintage Chique Badkamer Verbouwing Gouden Kraan Wooninspiratie Ideeën

Het is 7 jaar geleden dat we dit oude huis voor het eerst kochten! in de eerste drie jaar hebben we er zo veel werk aan gedaan. Toen het grootste deel daarvan was gedaan, hebben we aan de rest gesleuteld! we hebben niettemin een paar gebieden over om te updaten, maar deze 12 maanden hebben we de resterende badkamerrenovatie op ons genomen; onze badkamer boven! bekijk hieronder de loopy eerder dan en na van deze ruimte! ik heb het volledige proces gedocumenteerd en een lijst gemaakt van wat ik heb gebruikt en waar ik voor pleitte bij het renoveren van een toilet.

Genieten van!. Toen we het huis kochten, wilden we zo veel werk dat we bijna geen tijd en geld meer hadden toen we uiteindelijk deze badkamer kregen! het toilet moest ooit voor onze kinderen worden gebruikt en ik besloot om echt te werken met wat er was als alternatief dan het op dat moment eruit te rukken! de kinderen waren op dat moment helemaal weg van de lorax-film, dus ik heb het met dat in gedachten ingericht.

Ze koesterden het en het was logisch om het te verlaten totdat we eerst verschillende delen van het huis hadden bereikt. Maar dit jaar hebben we het uiteindelijk opgepakt en ik ben zo blij met hoe het is geworden!.

De vloeren veranderden ook de lay-out voor het toilet, omdat we een open europese douche zouden hebben, maar nu een gesloten douche met een basis nodig hadden, zodat we het hardhout niet zouden vernietigen.

Er zijn enkele voordelen aan het zijn van een interieurmodeontwerper als je een toiletrenovatie onderneemt, omdat ik wist welke stappen ik moest nemen om ervoor te zorgen dat het soepel verliep.

Ik heb ze hieronder voor je opgeschreven, dus neem een ​​kijkje en zorg ervoor dat je opdracht net zo soepel verloopt als de mijne!. Yay, het is tijd voor de one room challenge, en ik ben de grootste uitsteller.

Zoals gewoonlijk! we zijn al weken voor negentig procent klaar met deze rustruimte. Hier ben ik, de laatste hand aan het leggen en erover schrijven. Op de resterende minuut!.

Maar dit jaar was vermoeiend! ik veronderstel dat we allemaal wel wat verdiende tlc hebben verdiend. Ik ben zo dankbaar dat de one room challenge ooit is verlengd, waardoor we onze initiatieven kunnen afronden in een tempo dat we dit seizoen aankunnen.

Bij de opening van deze verbouwing zag dit originele toilet uit de jaren 60 er ooit alleen maar slechter uit door slijtage. Vroeger was het allemaal functioneel, dus we hebben er jaren mee geleefd.

Er waren gewoon zoveel kleine dingen geweest. De gipsplaat had waterschade. De tegels hadden scheuren. Het had de neiging om te stinken, hoe volledig ik me ook schrobde.

Vroeger was er geen stopcontact, slechts één stopcontact van de lamp werkte. Het repareren van al deze dingen betekende een volledige renovatie. Zelfs met budgetvriendelijke schetskeuzes moesten we geruime tijd sparen om het voor elkaar te krijgen.

Nu we uiteindelijk door zijn gegaan met onze toiletverbouwing, ben ik zo opgewonden om het met jullie te delen!.

5X Vintage Chique Badkamer Verbouwing Ideeën

Vintage chique badkamer verbouwing gouden kraan – wooninspiratie ideeën

Vintage Chique Badkamer Verbouwing Gouden Kraan Wooninspiratie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.wooninspiratie.nu

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Zwart Wit Slaapkamer Ideeën 6X Schommel In Huis Tips 5X Tips Bij Verhuizen 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 6X Klassieke Witte Tegels Tips 6 Slaapkamer Makeover Van Beth Ideeën 5X Prachtig Halloween Versiering Maken Ideeën 5 Boekenkast In De Woonkamer Ideeën Tijdloze 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 6X Badkamer Met Bad Ideeën 5X Ideeen Inrichting Woonkamer Tips 6X Interieur Met Balken Tips 6X Elegant Halloween Decoratie Ideeen Ideeën 5X Afbeeldingen Esthetische Woning Amsterdam Ideeën 5X Galerij Binnenkijken 1Or2 Cafe Ideeën