Badkamerinspiratie Kleur Je Kranen De Leukste Badkamertrends Voor 2021 Maxaro Ideeën

Op zoek naar kleurideeën voor de badkamer? deze interieurgebieden illustreren hoe u een beetje kleur in uw moderne badkamer kunt opnemen, of u nu op veilig speelt met zachte grijs-, blauw- en groentinten, kiest voor een moderne look met een zwart-wit schema of helemaal uitgaat met rijk pigment.

Hoewel we enorme volgers zijn van spa-badkamers en gedempte, zen-achtige ruimtes met steenachtige kleuren (of pastelkleuren in een druk), zal het af en toe de moeite waard zijn om dapper te zijn.

Net als in de rest van het huis is grijs meestal een veilige en populaire keuze, waarbij donkere grijstinten een meer dramatische look creëren en gladde grijstinten een meer neutrale keuze.

Zelfs blues kan volkomen buitengewone stemmingen en sferen creëren, met sky blues die perfect zijn voor huishoudelijke badkamers, terwijl de donkere marineblauwe en smokey blues voornamelijk gereserveerd zijn voor modieuze ensuites.

Kunt u niet kiezen voor slechts één kleur? sommige toiletten zijn half om half verdwenen; met toilettegels halverwege de muren en een flits van kleur erboven.

En dan mogen er ook nog geverfde badkamerplafonds zijn! tussen deze toiletten vind je een tiffany blue geschilderd plafond en zelfs een pittig onervaren geschilderd plafond, wat bewijst dat je ook dapper kunt zijn met kleuropties.

Hoe dan ook, er is genoeg aanbod voor alles wat uw toiletstijl is. Er is zelfs een karmozijnrood geverfde kinderbadkamer, een lila badkamer en een pruimkleurige badkamer, evenals een heldere turquoise badkamerruimte.

Of wat dacht je van een levendig koraal, voor een energieke en opbeurende ruimte? er zijn hier ideeën voor toiletkleuring voor iedereen.

Roze toiletten zijn een van de grootste badkamertrends van dit jaar en we zien veel meer paarse badkamerideeën opduiken in onze meest recente moderne huizen.

Natuurlijk is tadelact – of gepolijste pleister – elke andere manier om een ​​prachtig aards roze pigment in je badkamer of doucheruimte te brengen.

En er zijn professionele firma's die het voor je kunnen toepassen en ervoor zorgen dat het waterdicht is. Er is ook een enorm scala aan karmozijnrode tegels op de markt.

Dit biedt de kans om twee ontwikkelingen tegelijkertijd te integreren. Er zijn chevronvormen van topps tiles, visschubbenstijlen bij otto tiles & design en de immer populaire zeshoekige lily pad-tegels bij tiles direct - allemaal in hoogwaardige roze tinten.

In plaats van een hele muur of vloer te betegelen, maar als je op zoek bent naar een vleugje paars of een knipoog naar de trend, denk dan eens aan een betegelde achterwand naast de wastafel of het bad – of in een doucheruimte.

Een grijs toiletschema is altijd een beschermde en populaire keuze, waarbij donkere grijstinten een meer dramatische look creëren en zachte grijstinten een meer neutrale keuze.

Een middengrijs in dit toilet wordt opgewarmd door een parketvloer te gebruiken. In deze kamer draait alles om de materialen: het arabescato-marmer contrasteert met de donkere muren, de parketvloer en het nikkelen beslag.

Een wastafel op het aanrecht en een zwevende wastafel dragen bij aan de moderne uitstraling van deze grijze badkamer. Messing verlichting, armaturen en fittingen voegen warmte en een dosis moderne glamour toe.

5X Badkamerinspiratie Kleur Je Kranen Ideeën

Badkamerinspiratie kleur je kranen de leukste badkamertrends voor 2021 maxaro ideeën

Badkamerinspiratie Kleur Je Kranen De Leukste Badkamertrends Voor 2021 Maxaro Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.maxaro.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Industriele Keuken Ideeen Ideeën 5 Plant In De Slaapkamer Ideeën 6X Super Goed Inloopdouche Inspiratie Ideeën 6X Geweldig Stijlvol Overnachten Nederland Ideeën 6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën 6 Tips Voor Kleine Slaapkamer Ideeën 5X Nisje In De Badkamer Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 6 Slaapkamer Op Zolder Ideeën 6X Mooi Australie Meets Zweden Ideeën 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 5X Badkamer Is Stoer Chic Gecombineerd Ideeën 6X Tropische Badkamer Stylingtips Ideeën 5X Afbeeldingen Scheidingswand Inspiratie Ideeën 6X Galerij Cactussen Zijn Hot Ideeën