Spiegel In De Badkamer Led Badezimmerspiegel 90 X 60 Cm Ideeën

Het deuntje werd gerangschikt op # 3 in de top tien van "tracks of the year" voor 1980 door middel van nme. "mirror in the bathroom" is een single van de britse skaband the beat die in 1980 als single werd gelanceerd van hun debuutalbum i just can't stop it.

Het bereikte nummer vier in de uk singles chart en was vervolgens hun gemakkelijkste in kaart brengende release in het vk tot 1983. [2] het werd in 1995 opnieuw gelanceerd als een 12"-single en begin 1996 als een cd-single (beide met geavanceerde clubremixen) om bpm: the very best of the beat te promoten.

De heruitgegeven single bereikte nummer 44 in 1996. [3]. Volgens componist en zanger dave wakeling is het deuntje ontstaan ​​toen hij aan het werk was op een bouwwebsite en op een ijskoude ochtend na "een paar drankjes" opstond voor zijn werk en ontdekte dat zijn kleren toch nat waren op de vloer van de toiletruimte.

Tijdens het scheren zegt hij:. Op weg naar zijn werk op zijn motor dacht hij aan het denken van "de deur is op slot, alleen jij en ik";[4] en spiegelde zich over de aard van narcisme:. Toen hij david steele's "revolutionaire" 2/2 baslijn voor het eerst hoorde, dacht hij: "wauw, dat gedicht dat ik op de motorfiets aan het schrijven was, past hem als een handschoen.

". De titel van het nummer deed sommigen ten onrechte geloven dat het ooit ging over het tekenen van lijnen van cocaïne op een spiegel. Wakeling zegt dat "in amerika in het begin van de jaren '80, iedereen me begripvolle knipogen gaf en zei: 'o, dan weet ik waar die over gaat, dave.

' en het was helemaal niet die spiegel op het toilet, het was die aan de muur, en nu niet die op je knie. " [5]. Dit is geschreven met behulp van the english beat-zanger en gitarist dave wakeling, die songfacts het verhaal van het nummer instrueerde.

: "ik werkte toen in de bouw en het was winter. Ik was vergeten mijn spijkerbroek 's nachts op te hangen om te drogen, dus toen ik naar het toilet ging om een ​​bad te nemen, merkte ik dat mijn spijkerbroek nog aan was de vloer, kletsnat, bedekt met zand.

Dus ik hing ze op en dacht goed, het is misschien geweldig om ze heet en nat te laten stomen. Ik ging me scheren, en het sneeuwde, en ik vond het echt niet leuk om gaan. Dus begon ik tegen mezelf te praten in de spiegel terwijl ik me ooit aan het scheren was.

En het was raar, want ik keek dieper in de spiegel, en ik kon het kleine bijschrift op de deur erachter zien, en ik zei tegen mezelf: kijk, david, er zijn alleen ik en jij hier. De deur is op slot.

We hoeven niet te gaan werken. Natuurlijk deden we dat. Ik stapte op de motor en ik begon gewoon na te denken terwijl ik op deze motor mijn weg naar de ontwikkelingswebsite online schaatste. En zo is het begonnen.

Het was nadenken over hoe zelfbetrokkenheid in narcisme verandert en hoe narcisme in isolement verandert, en dan hoe isolement weer in zelfbetrokkenheid verandert, en hoe dat een vicieuze cirkel kan worden.

6X Spiegel In De Badkamer Ideeën

Spiegel in de badkamer led badezimmerspiegel 90 x 60 cm ideeën

Spiegel In De Badkamer Led Badezimmerspiegel 90 X 60 Cm Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.wohn-momente.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Start Verbouwing Begin Tips 6X Lambrisering Schilderen Kinderkamer Tips 6X Leen Bakker Decoraties Tips De Gezellige Vtwonen Tuin Huis Mode 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën Woonkamer Inrichten Voorbeelden Tips Voor De Inrichtingdisc One I Dream In Brown 4 Vt Wonen Webshop 3 Beste Webshops Volgens Shopnavigator Zelf Bijzettafel Maken Bouw Je Eigen Eettafel In 8 Stappen 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën Energiebesparende Tips Voor Thuis 11 Simpele Maatregelen Om Energie Te Besparen 5X Verzameling Bruin Wit Interieur Ideeën 5X Ruitjes In Interieur Tips 5 Zelf Lampjes Maken Een Lamp Tot Leven Wekken 5X Witte Loft Uit Praag Een In Het Centrum Van Met Artistieke Kamer Ideeën 5X Letters Als Interieur Decoratie Woonkamer Inrichten Met Ideeën