Badkamer Van Verbouwde Stadsboerderij Een Open Badkamer? Zo Pakten Anderen Het Aan Binnenkijken

Vanaf het allereerste begin is het onze missie geweest om een ​​sterke, gezonde en zorgzame gemeenschap op te bouwen door buurtbewoners te betrekken bij de natuur en landbouw.

We zijn gelegen op een perceel van 37 hectare tussen twee aangrenzende gebieden, twerton en whiteway.

We zijn goed geplaatst om deze mooie omgeving en diverse gemeenschap te dienen, die zo vaak over het hoofd wordt gezien.

We bieden onderwijs, training, therapeutische activiteiten, plaatsen in dienst en gelegenheden voor de buurtgemeenschap om achterstanden te beperken.

We zijn gegroeid van het handjevol gepassioneerde vrijwilligers die bath city farm in 1990 begonnen, tot 12 medewerkers van parttime betaald personeel, een raad van toezicht, 100 dieren en meer dan 50 vrijwilligers.

Vorig jaar verwelkomden we 24. 197 bezoekers, met 292 mensen die toegang kregen tot projecten die het emotionele en fysieke welzijn verbeterden.

Als liefdadigheidsinstelling zijn we afhankelijk van investeringen van particuliere financiers, donaties en inkomsten uit onze eigen industriële activiteiten.

Elke cent van onze onderwijsprogramma's, winkel, café, vergaderruimtes en evenementen wordt terug in de boerderij geïnvesteerd.

We worden bestuurd door een raad van toezicht in overeenstemming met de richtlijnen in het memorandum en de statuten, waarin onze liefdadigheidsdoelstellingen zijn opgenomen.

We bevinden ons op korte loopafstand van de two tunnels greenway en hebben een aantal wandelpaden die de voetbalvelden twerton high street en bath city fc met elkaar verbinden.

Sommige paden kunnen ongelijk en modderig zijn en worden niet aanbevolen voor kinderwagens. Neem bus nr.

12 wessex naar the hollow of neem bus nr. 5 first group via kelston view naar de volgende bushalte bij whiteway circle.

Loop de north way af en sla rechtsaf naar de boerderij. Ga voor meer gegevens naar de wessex-buswebsite of de first group-website.

Het dichtstbijzijnde treinstation is oldfield park. Treinen die van bath spa naar bristol reizen, stoppen met behulp van oldfield park en vanaf daar zijn we 20 minuten lopen.

Ga voor live reisstatistieken naar national rail. Op de boerderij zijn beveiligde fietsenstallingen te bereiken.

We bevinden ons op 5 minuten fietsen van het populaire fietspad twee tunnels. Loop, fiets of maak zoveel mogelijk gebruik van het openbaar vervoer.

We hebben wel een kleine parkeerplaats, die al snel vol kan staan. Als u op straat parkeert, houd dan rekening met onze buren.

We hebben invalidenparkeerplaatsen die toegankelijk zijn voor blue badge-houders, die zich aan de zijkant van het essentiële gebouw bevinden.

Er is een gehandicaptenafgiftepunt voor het hoofdgebouw. De boerderij is gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelen, met toegang zonder drempels tot de grote gebouwen, toiletten, enkele dierenverblijven en het café-opvangcentrum.

Er zijn babyverschoondiensten handig in de damesbadkamers in het belangrijkste gebouw. De voordelen van stadstuinen zijn legio: ecologisch gezien helpen ze bij het recyclen van organisch afval, verrijken ze de lucht met vocht en vangen ze regenwater op dat anders in het riool terecht zou komen.

Volgens living roofs, ". Dragen onervaren daken bij aan de vermindering van een verscheidenheid aan vervuilende luchtdeeltjes" en "verminderen ze het warmte-eilandeffect, het belangrijkste doel van ozonproductie".

Insecten en verschillende ‘stadsbewoners’ profiteren daar ook van, omdat de teelt van lokale maaltijden bijdraagt ​​aan het behoud van variatie en biodiversiteit.

6X Badkamer Van Verbouwde Stadsboerderij Ideeën

Badkamer van verbouwde stadsboerderij een open badkamer? zo pakten anderen het aan vtwonen ideeën

Badkamer Van Verbouwde Stadsboerderij Een Open Badkamer? Zo Pakten Anderen Het Aan Binnenkijken

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4X Vintage Plaid Over Bed Wild Bedding Collection Ideeën 4 Herontwerp Jaren 60 Woning Yjc82 Yachtcategory Wonen '60 5X Paarse Accessoires Woonkamer Tips 5X Mooi Grote Witte Lamp Ideeën X Een Vijgenboom In Het Interieur Welke Past Beste Binnen? Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 5X Pia Wallen Cross Tips 5X Mooi Erker Ideeen Ideeën 5X Ikea Besta Kasten Tips 6X Show Up 2016 Tips 6X Scandinavisch Droomhuis Kopenhagen Tips 4X Kettal Cottage Van Patricia Urquiola 10 Reasons To Love And Its Outdoor Collection By Ideeën 4 Interieur Met Veel Kleuren In Een Kamer Daglicht 4X Grafische Vormen Op De Muur Geometrisch Behang Set Voor Stoere Muurschildering Ideeën 5 Stoere Witte Hemelse Slaapkamer Ideeën