Gerenoveerde Klassieke Vintage Badkamer Authentiek Hoeve Hoog □ Exclusieve Woon Ideeën

Toen we in juli 2019 naar onze bungalow uit de jaren 1920 verhuisden, was dit niet alleen onze badkamer beneden. Het was ooit onze enige badkamer! we wilden het meteen renoveren om de minder dan historisch belangrijke punten uit de renovaties van de vorige eigenaren te verwijderen, maar we dachten dat een volledige renovatie minstens vijf jaar zou moeten wachten.

De natuur had andere plannen met ons. Er was een grote verscheidenheid aan bomen op ons huis gevallen en onze schoorsteen viel via het dak, met aanzienlijke structurele schade en waterschade tot gevolg.

Je kunt hier meer lezen over de impact van de tornado op onze gemeenschap en onze inspanningen om deze weer op te bouwen: our tornado rebuild journey.

Toen we eenmaal begonnen waren met het afpellen van de lagen van ons huis op een bepaald punt van wederopbouw, vonden we structurele schade op ware grootte onder de badkamer.

Toen alles eenmaal was gezegd en gedaan, was het enige authentieke item dat we konden redden het gietijzeren bad. Meer over de reconstructie van dit toilet kun je hier bekijken: historische badkamerrenovatie: kickin' it old school for the orc.

We hebben deze kans aangegrepen om een ​​van onze favoriete regionale bedrijven, olive en sinclair, naar voren te schuiven, terwijl we het gewenste recht van toegang tot reservetandenborstels leveren.

Je kunt hier alles bestuderen over hoe we deze zwevende opbergkasten hebben gebouwd: historic bathroom molding + trim. Het eindresultaat van al deze planning en specifieke besluitvorming is een badkamer die authentiek historisch aanvoelt, maar speels genoeg voor ons gekke huishouden om van te houden.

Je kunt de volledige badkamertour hier bekijken:. Ik kom snel weer met meer updates over de wederopbouw van ons huis. Blijf tot die tijd beschermd en gezond.

Xoxo. Reageren op dit bericht is uitgeschakeld, zodat ik me kan concentreren op onze aankomende projecten + klantontwerpen, maar dat suggereert niet dat ik liever niet van je hoor.

Stuur me je vragen en opmerkingen op instagram door te reageren op mijn geavanceerde opstelling of door me een direct bericht te sturen. Ik vind het heel leuk om erover te kletsen!.

Voor een modieus alternatief voor de wastafel op voetstuk, kunnen huiseigenaren met een nostalgische neiging kiezen voor een console-spoelbak, een schets waarin de gootsteen niet op één, maar op twee slanke poten staat.

De spilpoten en de bochtige rondingen van deze gootsteen verzachten het uiterlijk van de rustieke bakstenen tegels erachter en vinden hun aanvulling in de ronde make-upspiegel die centimeters boven de gootsteen zweeft.

6X Gerenoveerde Klassieke Vintage Badkamer Ideeën

Gerenoveerde klassieke vintage badkamer authentiek hoeve - hoog □ exclusieve woon ideeën

Gerenoveerde Klassieke Vintage Badkamer Authentiek Hoeve Hoog □ Exclusieve Woon Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.hoog.design

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Prachtig Diy Kerstdecoratie Ideeën 5X Uniek De Japanse Tuin Ideeën 6X Super Goed Behang Ideeen Woonkamer Ideeën 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 6X Chique Badkamer Ontwerp Mooie Materialen Ideeën 6X Super Goed Interieur Met Pastelkleuren Ideeën 4 Smeg Koelkast Keuken Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 6X Super Goed Wonen Studio Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 5X Badkamer Dubbele Douchekop Ideeën 6X Mooi Boomstammen Als Accessoires Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 6 Planten In De Slaapkamer Ideeën 2X Inspirerende Badkamerverbouwing Lana Ideeën