Nieuwe Indeling Badkamer 3DOntwerptool Grando Keukens & Bad Ideeën

Er zijn een paar vaste vloerplannen om over na te denken bij het ontwerpen van het formaat voor een toilet in uw huis. Deze acht trainingen illustreren de frequente grafiekselecties en beschrijven de voordelen en gevaren van elk.

Natuurlijk zijn er voortdurend uitzonderingen, en een fatsoenlijke kledingmaker kan een oplossing vinden die aan uw behoeften voldoet.

Ik ben in de loop der jaren in voldoende woningen geweest om te zien dat het ontwerpen en aanleggen van een toilet blijkbaar een harde noot is om te kraken voor veel amerikaanse productiebouwers.

Vreemd gevormde kamers; hoekbaden, toiletten, douches; en in het algemeen, gebieden die gewoon onhandig zijn - dit lijken allemaal kenmerken te zijn van slecht ontworpen badkamers.

Bij het plannen van een rustruimte (ofwel bij nieuwbouw of verbouwing) zijn er tal van vuistregels die in acht moeten worden genomen voor de inrichting van de rustruimte.

Dus, in het onbaatzuchtige belang om de toiletten van amerika een beetje beter te maken, lees verder voor enkele wijdverbreide regels voor het ontwerpen van toiletten.

Kanttekening: dit bericht behandelt de basisprincipes voor het ontwerp van een eengezinswoning. We lijken te zijn in badkamers met een douche (¾ bad), of toiletten met een bad (vol bad), of zelfs combinaties van beide.

Badkamers met alleen een toilet en een wastafel, beschouwd als damestoilet, zijn een uniek dier en worden nu niet behandeld in deze post.

Ook zijn toiletten in meergezinswoningen (zoals appartementen) een uniek balspel vanwege de toegankelijkheidsregels. (als je meer over beide wilt weten, laat het ons dan weten, we zouden het leuk vinden om in een nieuw bericht te complexeren!).

Dit is de echte oude "drie-op-een-rij" badkamer die we allemaal hebben gezien. Het is ongeveer veertig rechthoekige ft (5 'x 8') en hier zijn de gebruikelijke vuistregels voor hoe het werkt.

Dit is een milieuvriendelijke badkamer en het werkt gewoonweg onmiskenbaar. Er is een effectiviteit in de sanitaire kosten, omdat al het sanitair zich aan één muur bevindt.

Die efficiëntie komt echter met het nadeel dat de kamer niet zo speciaal is en een beperkte aanrechtruimte heeft. Toch is het een klassieker en altijd een toiletkrachtpatser.

En - wauw - ik typte zojuist de uitdrukking "badkamer-krachtpatser" - ik controleer vandaag links en rechts de mijlpalen van levensstijlen.

De andere aanpassing aan deze is de "banjo" -top met een kleinere aanrechtverlenging boven het toilet. Ik zal eerlijk zijn, ik hou er niet van, maar ik begrijp de waarde, en het kan zo nu en dan een uitstekende oplossing zijn.

Ik zal je niet haten omdat je deze weg bent ingeslagen, dat beloof ik. Met dit plan verbind je je aan het idee van één sanitaire muur, maar breid je dan de badkamer uit (en met een beetje geluk verbreden) een beetje.

U kunt zonder problemen twee bevredigende wastafels krijgen in een grotere openbare ruimte en dan een zakdeur hebben naar een toilet en een bad- / doucheruimte.

Hierdoor kunnen twee personen deze badkamer tegelijk gebruiken - wat het opmerkelijk maakt voor een gedeeld kindertoilet - met wat ingebouwde privacy.

6X Nieuwe Indeling Badkamer Ideeën

Nieuwe indeling badkamer 3d-ontwerptool grando keukens & bad ideeën

Nieuwe Indeling Badkamer 3DOntwerptool Grando Keukens & Bad Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.grando.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Plant In Huis Tips 4 Werkplek Inrichten Vrouwelijk De Voordelen Van Mobiel Werken. Inclusief Infographic. 5X Mooi Decoratie Met Houtblokken Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën Veren In Huis Wat Je Moet Weten Over 6X Klein Wonen Kantoor Tips 6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën 4 Voordelen Pvc Vloer De Van Pv Cvloeren En Nadelen Laminaat Vloerentitle 4 Wit Interieur Tips White Om Je Woning Warm En Gezellig Te Brengen 5 Warme Kleuren Woonkamer Tips Om Je Interieur Fritz Hansen Egg Chair Arne Jacobsen By 6X Leen Bakker Decoraties Tips 6X Het Beste De Mooiste Plankdragers Ideeën 6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën 5 Glazen Douchewand Tot Plafond Verlijmd Of Met Spijkertjes?!