Badkamer Met Goud En Marmer Luca Sanitair Ideeën

Dit herontwerp van marmeren toilet toont calacatta-marmeren tegels, koperen armaturen en klassieke details. Kom de volledige onthulling van deze vrouwelijke badkamer bekijken!.

Het renoveren van een badkamer kan een flinke klus zijn. Het selecteren van marmeren tegels die samen lijken te zweven, kan lastig zijn. En het is belangrijk om een ​​grafiek te maken die de tand des tijds zal doorstaan!.

Voor de verbouwing van de toiletruimte van onze dochter wilde ik dat het huis een tijdloos new york inn-toiletgevoel zou hebben. Ik wist dat die marmeren tegel zou worden tentoongesteld en dat de typische configuratie van het toilet moest worden aangepakt.

Deze badkamer had voorheen een bad met douche en een wastafel op voetstuk. Het was niet de meest gebruiksvriendelijke grafiek en ik wist dat ik de grafiek en de normale kenmerken van de ruimte wilde aanpakken.

We begonnen deze onderneming in juni. En helaas zat het toilet meer dan 5 maanden volledig gedemonstreerd tot aan de noppen. Als je man een gevestigde aannemer is, hoort dat bij het territorium.

Maar deze verlenging gaf me ook de tijd om mijn ontwerp mooi af te stemmen. Ik begin mijn verbouwingsprojecten voortdurend met enkele suggestiebeelden en een diagrambord.

Ik heb dit schetsbord gemaakt in het begin van het project. Zoals u kunt zien, zijn er een aantal zaken veranderd. En ik zal je alles vertellen over hoe en waarom we sommige zaken hebben veranderd.

Calacatta goud marmer is een van mijn favoriete knikkers. Omdat ik wilde dat dit marmeren toilet een warmer gevoel had, heb ik dit zachte calacatta-marmer gekozen met gouden vlekjes en een unieke kleur voor het ontwerp.

Dit was ooit mijn originele ideefoto die ik op pinterest heb gevonden en waarvan ik de originele bron niet kan vinden. Ik vind het geweldig hoe de gouden hardware de gouden vlekjes in het marmer vervangt en wist dat ik die kleine lettertjes wilde opnemen in mijn marmeren toiletrenovatie.

Ik wist ook dat ik tegels op de muren wilde gebruiken die je vaak ziet in high-end toiletontwerpen. In mijn unieke plan had ik 12 × 24 "calacatta-marmeren tegels voor de muren.

Op papier ziet het er allemaal wenselijk uit totdat het ontwerp tot leven komt. Net als bij natuurlijke marmeren tegels, kan het patroon van partij tot partij fluctueren.

En deze partij was onaangenaam luid. Het schreeuwde 1980 en we haatten het. Na twee dagen installatie van de wandtegel, besloten we dat we hem eruit moesten scheuren.

Het was zeker een steil geprijsde fout, maar in de stop was het zo echt de moeite waard. We hebben dat veranderd met een dolomietmarmeren tegel voor deze damesbadkamer en de gemakkelijke witte 12 × 24 "tegels waren uiteindelijk perfect.

Ik wilde niet dat de wandtegel weg zou nemen van de mooie chevron-marmeren douche. Je moet flexibel zijn als het gaat om verbouwingen en renovaties.

En deze marmeren badkamer stelde dat echt op de proef. We hadden elke andere enorme snafu met de toiletijdelheid. Het was ooit te massief en zou niet voldoende ruimte tussen de douche en het toilet mogelijk maken.

5X Badkamer Met Goud En Marmer Ideeën

Badkamer met goud en marmer luca sanitair ideeën

Badkamer Met Goud En Marmer Luca Sanitair Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.lucasanitair.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Inspirerend Half Geschilderde Muur Ideeën 6X Moodboard Wit Groen Tips X Tsbkaartjes De Kaartjes Tips 5X Laatste Diy Met Plant Ideeën 6X Ikea Ladekast Hack Tips 5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën Energiebesparende Tips Voor Thuis 11 Simpele Maatregelen Om Energie Te Besparen 5 Vloerkleed Onder Eettafel Vloerkleden Voor En Bank 6 Beste Slaapkamer Kleuren Ideeën Eerste Huis Inrichten Tips Van Een Betekent Kopen Meubels 4 Zwart Witte Tegelvloer Te Koop Wit Badkamer Tegelszuilens Piet Huiz 6X Geweldig Fotos Drukken Ideeën 6X Badkamer Met Bad Ideeën 6X Verzameling Grote Klok Woonkamer Ideeën 6X Plank Met Decoratie Tips