Gestuukte Muren In De Badkamer Stucen Mooier En Schoner Dan Tegelwerk Ideeën

Ik ben van plan mijn badkamer te schilderen, maar het verbaast me dat ik eerst de scheidingswanden moet behandelen met een soort vochtscherm dat bestand is tegen vocht.

Er zijn een aantal mogelijkheden om deze schade te herstellen. U kunt standaard voegmassa (niet-lichtgewicht) gebruiken en deze in dunne lagen aanbrengen om barsten door krimpen te voorkomen, voegmassa in combinatie met gips of gipsplaat van professionele kwaliteit op oliebasis.

De eerste stap zou zijn om de muur te drogen en te inspecteren op schimmel. Als er schimmel op het oppervlak aanwezig is, kunt u deze verwijderen met een badkamerreiniger die bleek bevat.

Nadat het oppervlak grondig is gereinigd en gedroogd, wilt u een vlekblokkerende primer zoals kilz aanbrengen. Dit geeft u een geschikt oppervlak om de reparatie op te plakken.

U kunt dan de gipsplaatvuller van uw keuze volgen. Misschien wilt u het in een flink aantal lagen bekijken om een ​​goed resultaat te krijgen.

Venetiaans pleisterwerk is een van de groenste alternatieven voor muurbehandeling, geschikt voor badkamers, keukens en ruimtes die dagelijks vochtig kunnen worden.

Het maakt gebruik van veelzijdige en duurzame materialen zoals kalk, cement en zand die voorkomen dat vocht zich ophoopt in de wandafwerking. Het is bestand tegen opstijgend vocht en laat het in de pleister opgenomen water snel verdampen.

In tegenstelling tot het concept dat het een echt product is, is venetiaans gips zeker een techniek die wordt gebruikt om een ​​illusie van textuur en diepte te creëren bij het ontwerpen van muren.

Het veelzijdige karakter geeft je meer buigzame selecties als het gaat om het ontwerpen van binnenhuisschilderijen. Hier hebben we vier schetsgedachten verzameld die u kunt gebruiken om uw rustruimte met venetiaans gips in te richten.

Voor een sponsachtig uiteinde met design, moet u eerst de venetiaanse pleister volgen en wachten tot deze droog is. Nadat het is opgedroogd, schildert u het met een stabiele basislaag acrylverf.

Kies vervolgens een andere verfkleur die dicht bij de basiskleur ligt en bedek het muuroppervlak dubbel. Als dat is opgedroogd, gebruikt u een sjabloon en volgt u de ontwerpen met een spons.

Veel plezier!. Kleurwassing is een delicaat ontwerp dat een oude of antieke uitstraling geeft aan de muren van uw toilet. Warme kleurstoffen zoals geel, oranje en bruin worden bij deze techniek eersteklas gebruikt.

Verf om te beginnen de muur met een sterke schaduwbasis en laat deze drogen. Borstel daarna een dunne toplaag verf en maak vegende lange halen over het oppervlak.

Ragging en stenciling is een snelle en eenvoudige techniek die wordt gebruikt om elk muuroppervlak een groots uiterlijk te geven. Om dit te doen, combineert u de verf met glazuur en veegt u deze vervolgens af met vodden.

Je kunt het glazuur ook observeren met de doek, of sterke patronen over het uiteinde schilderen om diepte toe te voegen.

5X Gestuukte Muren In De Badkamer Ideeën

Gestuukte muren in de badkamer stucen: mooier en schoner dan tegelwerk ideeën

Gestuukte Muren In De Badkamer Stucen Mooier En Schoner Dan Tegelwerk Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.stuc-concurrent.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 5X Mooi Glazen Design Salontafel Ideeën 6X Galerij Cactussen Zijn Hot Ideeën 5X Inspirerend Glas In Lood Ideeën 6X Verzameling Eames Lounge Chair Ideeën 6 Inrichting Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 6X Inspiratie Voor De Nieuwe Badkamer Ideeën 6X Uniek Opgeruimd Kantoor Ideeën 6X Natuurlijk Licht Badkamer Glazen Wand Ideeën 6X Badkamer Trends 2018 Ideeën 6X Praktische Badkamer Met Scheidingswand Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 5 Vloer In Slaapkamer Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën