Planten Voor In De Badkamer 10 Populairste Kamerplanten Je Ontdek Ze Hier Ideeën

Dit is niet echt een plant, maar verticale tuinen met behulp van pocketplanters of zelfs het plaatsen van planten zijn een goede voorkeur voor de badkamer, de plek waar het nodig is om rommel (en slechte energie) onder controle te houden.

Een verticale achtertuin keurt u goed om de voordelen van de mooie energie van het plantenleven te plukken en de scheidingswanden groen te "verven" met het houtprobleem - en dat terwijl u tegelijkertijd uw aanrechtruimte bespaart.

Je moet oppassen dat je niet langer in de buurt komt van vegetatie die belangrijke aspecten van je leven betekent, zoals rijkdom, familie, romantiek of relaties, in de badkamer.

Deze vegetatie zou deze energieën naar de badkamer moeten trekken, waar ze ofwel uit het huis kunnen worden gezogen of uiteindelijk negatief worden beïnvloed door de mogelijkheid van de kamer om gruwelijke energie te produceren.

Sommige planten die u moet vermijden, zijn onder meer planten die vruchten dragen, bloeiende planten zoals orchideeën, jadeplanten of geldbomen.

Vermijd bovendien het vertonen van flora zoals cactussen en vetplanten in de badkamer. De puntige profielen en scherpe stekels kunnen de verschrikkelijke kracht in een badkamer zeker versterken.

Bovendien doen deze bloemen het normaal gesproken niet meer goed in vochtigheid, wat het moeilijk maakt om ze gezond te houden, en op dezelfde manier hun gruwelijke feng shui verergert.

Denk er bij het kiezen van flora voor uw badkamer aan om aardig en kalm te blijven. Dit zal je helpen een ruimte te creëren die meer aanvoelt als een spa dan een toilet door een gebied van genezing, zelfzorg en ontspanning te cultiveren.

Je hebt net je toilet laten verbouwen, of je kiest ervoor om je badkamer een update te geven en wat levendige kleuren toe te voegen.

Planten zijn het antwoord op dat lege huis op je raamkozijn, plank of muur. Het begint de norm te worden om naar een persoonshuis te gaan en de vegetatie in de badkamer en rond het huis te zien, dus welk plantenleven moet u kiezen uit de uitgebreide lijst in uw nabijgelegen tuincentrum?.

Er zijn veel redenen waarom het toilet de perfecte regio is om te streven naar vegetatie. We leggen de gezondheidsvoordelen uit, of ze huisdiervriendelijk zijn en laten je zelfs weten wat hun mooie wetenschappelijke namen zijn.

Deze plant kreeg de naam 'gietijzer' omdat het een hele uitdaging is om te doden. Als je net een planteigenaar bent of als je in het verleden per ongeluk planten hebt gedood, zal deze pracht wonderen doen in je leven.

Het kan met name alle sferen beheren, dus het is helemaal geen gedoe om op een toilet te worden geplaatst.

Voor bevredigende resultaten, alleen water geven aan gesmeed ijzeren plantenleven als de grond absoluut droog is - behalve dat, doen ze al het uitdagende werk voor u! gietijzeren planten zijn niet giftig voor dieren waardoor ze het cadeau zijn dat blijft geven.

De salonpalm is prachtig als je beperkt bent tot huis in je badkamer. Ze ontwikkelen zich verticaal en hebben prachtige kleine bladeren die kiezen voor een laag zonlicht.

Deze planten houden nu niet van tocht, dus houd ze uit de buurt van ventilatieopeningen, omdat ze hierdoor kunnen opdrogen en bruine punten kunnen krijgen.

Hoewel melkstalhanden een goede start zijn voor beginners, kunnen ze vaak te veel water krijgen (doodgeliefd, als je wilt), maar door de juiste stabiliteit tussen licht en water te ontdekken, zal deze plant gedijen.

Een bonus is dat ze niet giftig zijn voor dieren - je harige vrienden zijn veilig bij deze plant.

6X Planten Voor In De Badkamer Ideeën

Planten voor in de badkamer 10 populairste kamerplanten je : ontdek ze hier ideeën

Planten Voor In De Badkamer 10 Populairste Kamerplanten Je Ontdek Ze Hier Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : undergreen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Binnenkijken Licht Zweeds Huis En Kleur Bij Loft Retreat 5X Toilet Interieur Opfrissen Tips 6X Inspirerend Gezelligheid Met Kaarsen Ideeën 4 Amsterdam De Mooiste Airbnbs 3 Top Locaties + Leuke Airbnb’s In 5X Geweldig Graffiti In Huis Ideeën 5X Klimmuur In Huis Tips 6X Meubels Van Sloophout Tips 4X Tips Opbergen Tijdschriften 5 Fotolijstjes Aan De Muur 4X Fotolijsten Ophangen Netjes Dit Doen 6X Elegant Beton Cire Interieur Ideeën 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 5X Badkamer Met Goud En Marmer Ideeën 4 Gordijnen Veranderen Je Inrichting Prijzen Voor Verduisterend Gordijn Op Maat X Schoolbord In Interieur Tips 6X Elegant Hal Inrichten Inspiratie Ideeën