Badkamer Is Stoer Chic Gecombineerd Complete Met Goud Accenten Baderie

Terwijl we het nieuwe jaar ingaan, houden velen van ons ervan om onze huizen opnieuw in te richten, het een sprankelend nieuw uiterlijk te geven en mee te doen aan de hete ontwikkelingen die in 2016 de hitlijsten zullen regeren.

Natuurlijk, dit alles in combinatie met de de drukte van de feestdagen kan soms te veel zijn, en het helpt om een ​​aangenaam en verkwikkend toevluchtsoord te hebben waar je terecht kunt.

Terwijl je voeten omhoog leggen in je favoriete spa geweldig werkt, wat dacht je ervan om dezelfde rustgevende luxe in huis te halen? dit is precies waar uitstekende shabby chic badkamers binnenkomen.

Deze armoedige, elegante toiletten combineren eenvoud en de bescheiden schoonheid van teruggewonnen oppervlakken met vintage pracht en modern comfort en brengen je naar een rustigere en meer geruststellende wereld.

Natuurlijk brengen sommigen van hen een vleugje vrouwelijke stijl met zich mee, maar dat draagt ​​alleen maar bij aan hun uitstraling, en de 30 hoogwaardige badkamers die vandaag te zien zijn, pronken met hun geweldige charme.

Lichte en pastelkleuren van paars zijn echt perfect voor de armoedige elegante badkamer, vooral als je zijn delicate, vrouwelijke kant wilt spelen.

De uitgebreide roze tinten kunnen zich probleemloos mengen met lichtblauw en wit om je die stabiliteit te geven tussen een op een spa geïnspireerde, gepolijste badkamer en een die er persoonlijk en apart uitziet.

Gestructureerde muren, verf en zelfs behang kunnen worden gebruikt om deze subtiele roze tint in te luiden, of slim geplaatste accenten en douchegordijnen kunnen de klus klaren.

Het resultaat is in ieder geval prachtig!. Sjofele, chique toiletten en een upcycled inrichting gaan hand in hand, en als je niet echt een absoluut vintage stuk kunt krijgen, geef je oude keukenkast dan gewoon een versleten make-over en gebruik hem als opbergruimte voor medicijnen of handdoeken.

Wastafels en wastafels in landelijke en rustieke stijl zijn bovendien verrassend beroemd in de shabby-chique badkamer. Afhankelijk van wat je kiest, moet je badkamer een gematigde victoriaanse, rustieke of oude uitstraling hebben, terwijl het vooral shabby chic blijft.

Er is geen ontkomen aan de waarheid dat wit de belangrijkste kleur is van een shabby chic stijl. Het creëert niet langer alleen een veelzijdige achtergrond, maar geeft de kamer ook een lichte, luchtige en vrolijke sfeer die een absolute must is.

Een ton-sur-ton methode om met wit te werken is een slimme keuze en biedt het toilet zonder twijfel visuele diepte, inclusief donkere kleuren.

Grijstinten, mild blauw en paars kunnen bovendien wit veranderen zonder afbreuk te doen aan de gratie en veelzijdigheid die het met zich meebrengt.

Alleen omdat een toilet klein is, wil nog niet zeggen dat het geen stijlvolle stoot kan hebben zoals zijn grotere uitgebreide tegenhangers.

In feite kan de onderneming van een kleine ruimte vaak een aantal echt creatieve ideeën oproepen die uiteindelijk resulteren in een buitengewoon specifieke kleine plaats.

Dus ter ere van alle kleine toiletten die er zijn, gingen we op jacht om de chicste en meest modieuze te ontdekken die we zouden moeten vinden.

Als het erom gaat een klein toiletgevoel een beetje groter te maken, gaat het om meer dan alleen de juiste kleuren en vormen gebruiken; je moet overal creatief zijn.

Dus als je een kleine damestoilet hebt en moeite hebt met het opnieuw inrichten ervan, hebben we je gedekt. Ontdek onze favoriete 14 kleine badkamers die bijna te koel zijn.

5X Badkamer Is Stoer Chic Gecombineerd Ideeën

Badkamer is stoer chic gecombineerd complete met goud accenten en ideeën

Badkamer Is Stoer Chic Gecombineerd Complete Met Goud Accenten Baderie

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.baderie.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Stenen Muur Interieur Tips 4 De Meest Fleurige Tegeltjes Heb Je Altijd Al Eens Een Ixxi Keramische Tegel Willen Hebben? 6X Trend Binnenkijken Bij Bolidt Ideeën 6X Praktische Badkamer Met Scheidingswand Ideeën 6X Verzameling Werkplek Kinderkamer Ideeën 5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën 5 Binnenkijken Licht Zweeds Huis En Kleur Bij Loft Retreat 6X Ovale Eettafel Inspiratie Tips 5X Strakke Tuinen Voorbeelden Tips 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën X Inspirerende Badkamerverbouwing Jenni Ideeën 4 Zwart Wit Schilderij Bord Met Schilderij, 5 Witte Open Zolder Slaapkamer Ideeën 6X Uniek Behang Of Verf Ideeën 6X Strakke Inrichting Woonkamer Tips