Inspiratie Voor De Zwarte Badkamer Mini MakeOver Van Cynthia Interiorjunkie Ideeën

Zwarte toiletten zijn nu overal. Stijlvol, verfijnd en zo gemakkelijk te combineren met verschillende tinten, zwart is de trendkleur - zij het een die de meningen verdeelt. Maar ideeën voor zwarte toiletten hoeven er niet somber, grunge-achtig of morbide uit te zien.

Je zult er zelfs versteld van staan ​​te horen dat het een badkamerkleuridee is dat warmte en gezelligheid kan toevoegen aan het ontwerp van je toiletruimte. We hebben de mooiste zwarte badkamerontwerpen gevonden die rekening houden met allerlei smaken.

Van minimalistische, geavanceerde badkamerideeën tot botsende monsters en de immer populaire art deco-inspiratie, er zijn genoeg zwarte badkamers die prachtig zijn uitgevoerd.

Helen shaw, uk director van benjamin moore, zegt: 'een monochroom schema kan worden gebruikt om een ​​opvallende stijl te creëren. Zwart en wit gecombineerd is de meest directe manier om een ​​opvallend effect te creëren.

'zwarte verf die in extra wordt gebruikt, kan een kleine ruimte kleiner maken, maar is een prachtige keuze om een ​​gigantische open ruimte aan elkaar te knopen en een rustige uitstraling te geven.

'als je met een kleine badkamer werkt, gebruik dan een strak wit kleurenschema om een ​​ruimte te openen, en gebruik dan zwarte accenten op lambrisering, plinten of als een lineaire scheiding naar de kamer om een ​​echt statement te maken.

'. Als u liever het afsluitende zwarte toiletdecor wilt creëren, waarom dan niet de hele 9 meter gaan met een volledig zwart toiletschema?. In plaats van je af te vragen of de ruimte hierdoor te veel op elkaar lijkt, gebruik je deze mogelijkheid om specifieke texturen van huishoudelijke artikelen en afwerkingen op te sporen om een ​​effect en interesse toe te voegen aan een luxe toiletontwerp.

Contrasteer bijvoorbeeld een matzwarte betonlook wand met strakke grondtegels of luxe vinyltegel voor een strak ogende ruimte. Maar als dat een te grote verplichting is, combineer dan zwart met grijs toiletdecor voor een nauwelijks zachtere look.

Het is een look die helemaal trendy is op instagram en niet snel uit de mode zal raken. Hier houden we van dit houtskoolschema dat rokerige accenten geeft aan deze omgeving. Bij het zoeken naar kleurideeën voor toiletverf zijn zwart en wit beide onschuldige kleuringen die zich goed lenen voor een minimalistisch en modern badkamerontwerp.

Wees echter gewaarschuwd wanneer u deze combinatie gebruikt. Dit komt omdat het piepend schone zwarte toilet-diagram bijzonder steriel en klinisch kan verschijnen. De eenvoud van deze biofiele woonmuur doet dit werk en zorgt voor een stabiliteit om er zeker van te zijn dat je desondanks een designstatement maakt, terwijl het ook een structurele focusfactor biedt die buiten naar binnen haalt.

Door deze aanraking van de natuur op te nemen, creëert het de ideale achtergrond voor een spa-badkamerontwerp.

5X Inspiratie Voor De Zwarte Badkamer Ideeën

Inspiratie voor de zwarte badkamer mini make-over van cynthia - interiorjunkie ideeën

Inspiratie Voor De Zwarte Badkamer Mini MakeOver Van Cynthia Interiorjunkie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interiorjunkie.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Kinderkamer Warme Tinten Tips 6X Rechte Bank Woonkamer Tips 6 Inrichting Slaapkamer Voorbeelden Ideeën X Muziekinstrumenten In Huis Tips 5X Trend Afbeeldingen Interieur Woonkamer Ideeën 6X Terrasoverkapping Laten Maken Tips 5X Servieskast Ouderwets Modern Tips 5X Elegant Houtkachel Inspiratie Ideeën X Interieur Ideeen Woonkamer Tips 4 Voordelen Pvc Vloer De Van Pv Cvloeren En Nadelen Laminaat Vloerentitle 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën 5X Geweldig Betonvloer In Huis Ideeën X Tsbkaartjes De Kaartjes Tips 4 Rotan In Het Interieur Interieurtrend Krijgt Een Trendy Knipbeurt! 5 Binnenkijken Bij Een Interieurblogger Kate Van Copy Cat