Inspirerend Foodhotspots Kopenhagen Essen Gehen In 9 Tipps Für Frühstück, Cafés & Street Ideeën

Nadat je vorige week de copenhagen shopping guide hebt gekocht, ben ik je nu een maaltijdgids verschuldigd. Je moet tenslotte niet verhongeren tot het verlies van je leven met al dat wandelen.

Dat hoef je in kopenhagen echt niet te doen, want op elke hoek zijn culinaire hoogstandjes te vinden! of het nu gaat om het ontbijt, 's middags voor een kopje koffie of 's avonds chic in het restaurant - de scandinavische stad heeft voor elk wat wils.

Overigens heb ik deze maaltijdinformatie nu niet alleen bij elkaar gebracht, het bestaat uit de gerichte kracht van julia novy en ik, die ook de geweldige foto's hebben bijgedragen!.

Op de achterkant vind je de beige maps, zoals steeds bij onze reisgidsen, een google maps-kaart die je kunt verkopen en die je dan constant bij de hand hebt als je op reis gaat.

Wil je graag uit eten in kopenhagen en ben je op zoek naar tips over eetgelegenheden en cafés? dan zit je bij ons precies goed.

We hebben ons een week lang een weg door de deense hoofdstad gefeest en in dit artikel laten we je onze favoriete restaurants in kopenhagen zien.

Kopenhagen is niet meer alleen mooi, de stad heeft ons ongetwijfeld ook op culinair gebied weten te imponeren. De deense hoofdstad wordt al lang erkend als een van de gastronomische hoofdsteden van europa.

Er zijn hier immers 19 sterrenrestaurants en de noma gold jarenlang zelfs als het bijzondere restaurant ter wereld. Maar in kopenhagen kun je ook opmerkelijk eten ontdekken in goedkopere restaurants.

Of het nu hotdogs, smørrebrød of wereldwijde specialiteiten zijn - er is iets voor elke stijl en financiën in kopenhagen. We laten je nu zien welke gerechten je eerlijk moet nastreven in kopenhagen en vertellen je waar we bijzonder goed hebben gesmaakt.

Om te beginnen willen we je graag een paar vaste tips geven over uit eten gaan in kopenhagen. Kopenhagen is meestal een zeer dure reisbestemming.

Naast de accommodatie in kopenhagen is dit helaas vooral geschikt voor eten en drinken. De bestedingen in cafés en restaurants in kopenhagen zijn aanmerkelijk hoger dan in duitsland, je kunt grofweg rekenen op een toeslag van 50 tot 80% ten opzichte van de duitse prijzen.

In een normaal restaurant betaal je vaak tussen de 100 en 200 dkk voor een voorgerecht. Dat komt overeen met het gelijk van dertien tot 26 euro.

Bovendien zijn drankjes in precies behoorlijk duur. Een klein biertje (0,3 liter) kost meestal tussen de 40 en 70 dkk (6 tot 10 euro).

Een kopje koffie kan het equivalent van 5 tot 6 euro kosten. Het is iets kosteneffectiever bij eetkraampjes en voedselmarkten.

Hier kun je een hoofdroute verslinden voor het equivalent van 10 euro en je kunt meestal een hotdog krijgen voor 30 tot 40 dkk (4 tot 5 euro).

Het geven van fooien is zeker onderscheidend in denemarken, en dat geldt ook in de gastronomie. Het is heel gewoon om de zending gewoon af te handelen en niet iets achter te laten.

Heel zelden zie je een fooiendoos in een café of restaurant. Dit is met name bedoeld voor wereldwijde bedrijven die oprecht gewend zijn aan fooien.

6X Verzameling Foodhotspots Kopenhagen Ideeën

Foodhotspots kopenhagen essen gehen in kopenhagen: 9 tipps für frühstück, cafés & street ideeën

Inspirerend Foodhotspots Kopenhagen Essen Gehen In 9 Tipps Für Frühstück, Cafés & Street Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : dreieckchen.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Vloerkleed In Huis Ideaal Voor Een Eettafel X Moodboard Lets Stay Home Mood Board // This Is America Ideeën 5X Interieur Hotspot Rotterdam Hopper Coffee Een Oscar Wilde Uurtje In Het Diner The Wild Rover Ideeën 4 Visgraat Houten Vloer + Scherpe Prijsgarantie! 5 Mooie Tuinen Op Instagram Verborgen De Meest Inspirerende Van 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 4 Archiefkast In Het Interieur Inspiratie De Kast Van Toekomst 5 Jongens Slaapkamer Ideeën Winactie Wonen Lef Limbo Armen Leggen Zeker In Bij Voordelig Wonen! Feng Shui Woonkamer Tips Wat Is Shui? De Verklaring Van Term En 2 Belangrij 5X Badkamer Is Stoer Chic Gecombineerd Ideeën 6X Super Goed Interieur Met Pastelkleuren Ideeën 6X Inspirerend Stijlvol Overnachten Europa Ideeën 6X Gezelligheid Creeren Badkamer Ideeën 5X Sprei Voor Op Bed Kopen? Wij Hebben Het Grootste Collectie Spreien Ideeën