Galerij Inspiratie Muur Een Vol Kunst Voor Prikkie Interiorjunkie Ideeën

Inspiration wall is het resultaat van een kleurrijke behangcollectie geïnspireerd op de ontwerpen uit de jaren 60. Deze serie brengt retro geometrische motieven echter up-to-date met moderne patronen.

Wij gebruiken cookies. Sommige zijn technisch essentieel (bijvoorbeeld voor het winkelwagentje), andere helpen ons om ons aanbod te verbeteren en u een betere gebruikerservaring te bieden.

U krijgt de volgende cookies door op alles accepteren te klikken. Verdere feiten zijn te vinden in de privacy-instellingen, waar u ook op elk moment uw resolutie kunt verhandelen.

Ga gewoon naar de pagina met privacybeleid. Moodboard, visionboard, suggestiemuur - hoe je ook noemt je persoonlijke verzameling foto's, afbeeldingen, citaten en kleine schatten.

De overheersende factor is dat elke indruk die ze maken je opnieuw inspireert!. Iedereen kan een denkmuur tekenen. Of het nu eenvoudig en minimalistisch of kleurrijk en chaotisch is - het concept lijkt voor iedereen specifiek.

Toch zijn er een paar richtlijnen, of beter gezegd benaderingen, die je zullen helpen om het perfecte niet-openbare vision board te maken. Dit zijn onze aanbevelingen en trucs:.

In plaats van afbeeldingen op de muur te plakken, maak je vooraf kleine thematische stapels. Het bestuur zou u op een groot aantal gebieden moeten aanmoedigen om nieuwe dingen te proberen en uw doelen na te streven.

Hoe zit het bijvoorbeeld met de moeilijkheidsgraden: reizen, carrière, gezin en dromen? zo verzamel je kleine en grote inspiraties die passen bij je onderwerp en plak je ze aan elkaar.

Zodat je onderwerpblokken nog beter herkenbaar zijn en je conceptboard ook visueel mooi is, bedenk voor elk onderwerp een kleurenschema. Verzamel afbeeldingen, foto's, tarieven en kleine accessoires in één kleurenfamilie.

Om het kleurmotto nog duidelijker te maken, kun je ook gekleurde vlakken uitprinten of direct pantone-kaarten erop plakken! want niet alleen afbeeldingen, maar ook kleuren kunnen ons inspireren! wat dacht je bijvoorbeeld van blauwtinten voor op reis en natuurlijke kleuren voor herfstinterieurinspiraties?.

Wat is het verschil tussen een gedachtemuur en een fotomuur? makkelijk, het geheel kan hier aan de muur! of het nu gaat om een ​​ansichtkaart, foto, notitie, geluksbrenger, dagboekfragmenten of of.

Wat je inspireert, mag blijven! verschillende stoffen maken de typische foto losser en je zult altijd iets nieuws ontdekken dat je misschien al bent vergeten. Je hoeft je dus niet te binden en je kunt altijd nieuwe inspiraties toevoegen zoals je wilt.

Omdat onze dromen en dromen nooit concept via zijn en groter en groter worden!. We houden van quotes, dat is absoluut geen geheim. Je vindt ze op onze ansichtkaarten, posters en zelfs in onze kalenders en planners.

Vind vergoedingen en motto's waar je jezelf steeds weer aan herinnert en die je in bepaalde fasen van je leven moeten begeleiden en inspireren. Pak de pen zelf op en teken je eigen belettering.

Je kunt ook kleine anekdotes opschrijven, zaken waar je blij van wordt of mooie zinnen die je hebt gehoord. Het fundamentele element is dat ze je aanmoedigen!. De perfecte ruimte voor je persoonlijke moodboard? naar onze mening, daar waar je innovatief wilt zijn en eerlijk concept nodig hebt - boven het bureau in ons geval! natuurlijk kun je je gang ook decoreren met een fantasierijk en vooruitstrevend bord en elke keer dat je het huis verlaat nieuwe gedachten bijtanken.

Dat is zeker aan jou en jouw wensen. Zo'n conceptmuur kan ook heel privé zijn en je zou hem misschien niet voor iedereen willen ophouden. Ze ziet er fantastisch uit in haar persoonlijke kamer of thuiskantoor!.

5X Verbazingwekkend Inspiratie Muur Ideeën

Inspiratie muur inspiratie: een vol kunst voor prikkie - interiorjunkie ideeën

Galerij Inspiratie Muur Een Vol Kunst Voor Prikkie Interiorjunkie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interiorjunkie.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Nachtkastje Slaapkamer Ideeën 6 Vloerkleed Op Slaapkamer Ideeën 4 Donkere Kleuren In Huis Werken Stimulerend En Rustgevend 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 6 Rust Slaapkamer Dieper Slapen Ideeën 4 Binnenkijken Wendy Van Bree Hoe Fotografie Naar Het Top Podium De Glowinthe Woonkamer Inrichten Voorbeelden Tips Voor De Inrichtingdisc One I Dream In Brown 6 Tips Voor Kleine Slaapkamer Ideeën 6X Zwart Wit Badkamer Ideeën X Inspiratie Voor Woonkamer Tips 6X Ikea Ladekast Hack Tips 4 Groningen De Mooiste Airbnbs Vakantiehuizen Van Het Land Op Airbnb 5X Uniek Diy Muur Decoratie Ideeën 5X Geweldig Graffiti In Huis Ideeën 6 Van Zolder Tot Slaapkamer Ideeën