Verzameling Opgeruimd Kantoor Opruimen 3 Verfrissende Tips Ikzoekeenschoonmaakster Ideeën

Het is ook een uitstekend concept om onderweg schoon te maken in een kantooromgeving, dit maakt het minder moeilijk en sneller om aan het einde van de dag glad te strijken.

Als je klaar bent met je koffie, neem je de mok via naar de keuken. Als je een stapel papier op je bureau hebt liggen die je niet meer nodig hebt, gooi die dan in de prullenbak.

Als er ruimte is, is het ook een goed idee voor elke medewerker om een ​​prullenbak in hun werkruimte te hebben. James garner is een eigenaar van een klein bedrijf die niets liever doet dan tijd doorbrengen met zijn huishouden en hen de methoden van de wereld bijbrengen.

Hij schrijft graag over elk onderwerp dat verband houdt met het leven thuis of op kantoor. Hij runt momenteel de blog bij clean home guide en is te vinden op twitter @cleanhomeguide2.

Rommel kan chaotisch en stressvol aanvoelen. U bent zich er misschien zelfs van bewust dat uw productiviteit en effectiviteit elke keer dat u in een rommelige omgeving probeert te werken, afnemen.

Gebruik deze opruimtips en bedrijfsadviezen van de goeroes van servicemaster clean om uw humeur en prestaties te verbeteren. Voor een echt soepele werkruimte is het fantastisch om helemaal opnieuw te beginnen.

Verwijder het geheel van het bureaublad, de laden en de planken. Plaats ze vervolgens in nette stapels op de vloer of in elke andere kamer. Nu je bureau leeg is, neem je de tijd om alle oppervlakken af ​​te vegen en je pc-apparatuur schoon te maken.

Het lijkt misschien een ontmoedigende taak, maar als je eenmaal weet wat je hebt, is het gemakkelijker om te bepalen wat je zeker nodig hebt. Je zult er ook versteld van staan ​​hoeveel extra pennen, mappen, plaknotities en verschillende benodigdheden je al die tijd hebt gehad!.

Terwijl je door je werkplekitems gaat, maak je drie stapels: bewaren, archiveren en rommel. De items op de "bewaar"-stapel moeten zaken omvatten die u nodig heeft voor dagelijks en wekelijks werk.

De stapel "archief" moet essentiële bestanden en feiten bevatten die moeten worden bewaard, maar hoeven niet elke dag in het directe zicht te zijn. U kunt dit team zelfs opsplitsen in twee subgroepen: één voor jaarlijkse opslag en één voor langdurige opslag.

Ten slotte bevat de stapel "rommel" gadgets die u kunt weggooien of doneren. Als uw kantoorruimte kort na het opruimen vaak rommelig wordt, analyseer dan uw lay-out.

Items die u elke dag gebruikt, moeten dicht bij u worden bewaard, zodat u er moeiteloos bij kunt. Items die niet regelmatig worden gebruikt, kunnen worden opgeborgen in laden of planken om uw bureauruimte overzichtelijk te houden.

6X Uniek Opgeruimd Kantoor Ideeën

Opgeruimd kantoor opruimen: 3 verfrissende tips ikzoekeenschoonmaakster ideeën

Verzameling Opgeruimd Kantoor Opruimen 3 Verfrissende Tips Ikzoekeenschoonmaakster Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.ikzoekeenschoonmaakster.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën Inspiratie Diverse Trap Ideeen Welke Planten Passen Er Bij U? Doe De Test. 5X Meubelen Van Pallets Tips 5 Klein Kantoor In Huis Ideeën Voor Inrichting Van Een Projectkantoor 4 Kleine Stoere Loft Woonkamer Super Creatief Dit Is Niet Een Kamer, Loft! 5 Inspiratie Voor De Trap Traplift Renovatie ! 5X Planten In De Vensterbank Voor Op Vermeer Ideeën 5X Make Up Tafels Voorbeelden Viva España, Madrid, Spain (10/5 Ideeën 6 Blauwe Slaapkamer Ideeën Houten Bed Met Laden Persoonsbed 4 Grand Woonkamer Sfeer Ideeen Presenteer Je Verzameling In Een Overzichtelijke 4X Moderne Bohemian Tuin Mike Megan Dromen Van De Tuinbook The Ultimate Garden By Sarah Raven Ideeën 4 Groningen De Mooiste Airbnbs Vakantiehuizen Van Het Land Op Airbnb 5X Super Goed Conceptstore Portrait Haarlem Ideeën 5X Led Verlichting Slinger Tips