Verbazingwekkend Erker Ideeen Einrichten 8 Ideen, Die Lichtdurchflutete Nische Zu Nutzen Ideeën

Als u een ouder huis bezit, voornamelijk gebouwd in het victoriaanse tijdperk, is de kans groot dat u ten minste één erker in uw huis heeft. Er is ook een goede kans dat je geen idee hebt hoe je het moet decoreren.

Erkers zijn misschien niet zo populair als ze waren. Maar dat maakt ze niet veel minder stijlvol. U wilt gewoon weten hoe u het maximale uit de speciale functie en esthetiek van dit formaatelement kunt halen.

Deze erkerideeën helpen u bij het kiezen van het perfecte meubilair, decor en raamherstel dat past bij de klassieke architectuur van uw huis. De hoofdslaapkamer (of eigenlijk elke slaapkamer) is een hoge kandidaat voor een erker.

Erkerramen laten massa's kruidenlicht binnen, waardoor uw slaapkamer groot en helderder kan aanvoelen. Het gebied voor uw erker is perfect voor een studiehoek, ijdelheid of kleedruimte. Profiteer van de extra vloeroppervlakte om meubels of decoraties op te bergen die anders de kamer zouden verdringen.

Hoewel het super is dat deze ramen tonnen zonlicht binnenlaten, is dit niet altijd perfect in een slaapkamer. Meer vensters betekent ook meer zorgen over privacy. Wees positief om een ​​betrouwbare set gordijnen of jaloezieën op te nemen in uw erkerontwerp.

Erkers en banken gaan vaak hand in hand. Zitplaatsen is een briljante manier om optimaal te profiteren van het natuurlijke licht en het uitzicht vanuit uw erker. Als permanent zitten geen optie is, plaats dan een poef of bank voor je erker.

Voeg een zitkussen of sierkussens toe aan uw raambank voor een gepersonaliseerde mode en comfort. Of u nu een huidige bank opwaardeert of een nieuwe van de fabrikant installeert, vergeet niet het denkbare voor meer opslagruimte.

Voeg compartimenten toe aan uw erkerstoel voor meer nuttige opslag en organisatie. Veel huiseigenaren vinden het moeilijk om de juiste raamtherapie voor hun erkers te selecteren. Met het enorme aantal ruiten dat moet worden afgedekt, is het belangrijk om te kiezen voor slanke, onopvallende jaloezieën voor uw erker.

Een romeinse kleur is een eersteklas alternatief dat er kwalitatief naar boven of naar beneden uitziet. Houten jaloezieën bootsen het uiterlijk van luiken na zonder de duurzaamheid of kosten. U wilt dat uw erker er levendig en open uitziet, niet gebukt onder het gebruik van jaloezieën of gordijnen.

Kies een raambekleding die past bij de omringende muur of raamkozijn voor een uniforme uitstraling. Of vestig de aandacht op je erker met contrasterende jaloezieën in zwart of wit.

5X Mooi Erker Ideeen Ideeën

Erker ideeen einrichten: 8 ideen, die lichtdurchflutete nische zu nutzen ideeën

Verbazingwekkend Erker Ideeen Einrichten 8 Ideen, Die Lichtdurchflutete Nische Zu Nutzen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.houzz.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Inspirerend Half Geschilderde Muur Ideeën 6X Verbazingwekkend Luchtzuiverende Planten Ideeën 6X Geweldig Industriele Lampen Ideeën 5X Inspirerend Industriele Eettafel Ideeën 6X Inspirerend Gezelligheid Met Kaarsen Ideeën 6X Tropische Badkamer Stylingtips Ideeën 6X Badkamer Met Hout Ideeën 5X Uniek Diy Muur Decoratie Ideeën 5X Nieuw Interieurhotspots Kopenhagen Ideeën 5X Kiezen Nieuwe Badkamer Ideeën 5X Landelijke Badkamer Voorbeelden Ideeën 5X Verzameling Boek Meubels Maken Ideeën 6X Prachtig Favoriete Eetkamertafel Ideeën 6X Super Goed Dip Dye Kussen Ideeën 5X Verbazingwekkend Geometrische Stalen Woonaccessoires Ideeën