Geweldig Jungle Behang Oerwoud Explosie Ideeën

Geef je kamer wat persoonlijkheid met ons schitterende behang, dat een scala aan strakke huidige texturen en funky dierenontwerpen combineert die meteen de sfeer van je huis zullen opvrolijken.

Behang met tropische print verandert in een toenemend aantal populaire stijlen in interieurs, omdat de gedurfde prints werken om zowel een ontspannende als opbeurende omgeving te creëren en ons dichter bij de natuur te laten voelen.

Het is bovendien handig om te stylen: er zijn massa's assertieve add-ons die je samen kunt dragen om een ​​chique, jungle-geïnspireerde look te krijgen.

Ons junglebehang past perfect bij de ontwerpen van je kamer: onze prints met bladeren, palmbomen en varens in dynamische groenten lijken prachtig bij eiken meubels of zwart gebeitst hout.

Ze werken ook perfect rond schoorsteenmantels en als karakteristieke muren, vooral wanneer ze worden gemengd met meer gedempte kleurenschema's en af ​​en toe een opvallend patroon of materiaal dat erin wordt gegooid.

Jungle-behang kan helpen om de wonderen van de wilde wereld te brengen, tenzij je het reliëf van je huis hoeft te verlaten.

Ons behang is professioneel ontworpen om het leven in de jungle na te bootsen en is perfect geschikt voor elke kamer in huis, ook al zijn ze vooral populair als behang voor in de eetkamer.

, omdat junglebehang speciaal voldoende is om indruk te maken op alle gasten die je misschien hebt, en om persona naar elke kamer te dragen.

, met zijn prachtige junglelandschap, is dit behang uitzonderlijk als een kenmerkende muur, of als een non-stop patroon voor alle vier de muren.

Een meerlagige schets van palmbladeren die een dichte jungle van gebladerte creëren, hier weergegeven in smaragdgroen en turkoois blauw op een zwarte achtergrond.

Plak-de-muur product. "blad na blad zakt langzaam naar de grond en vormt een geurige stapel van zachte bloembladen. De vierbenige leven in rosendalen, ze verschijnen na de circulatie van bloemgeboorten.

Zie je, wezens met magische gaven worden geboren uit het midden van elk kleine bloem. Eerst onderzoeken ze om hun cadeautjes te pakken met de vierbenige, voordat ze worden verzonden naar de wereld waarin ze thuishoren.

Welkom in het land van rozen. Wat een drukte in het regenwoud! overal gluren dieren via de bladeren van het bos. Zie jij wie daar woont? tijger was de hele nacht wakker en doet een dutje als niemand kijkt.

Kleine kolibrie drinkt van de bloemen. Verstoppertje-kampioen chameleon neemt deel aan een ander spel. Kun jij hem ontdekken?.

Deze aquarel en potloodillustratie schildert een spannende geschiedenis met een origineel cirkelvormig behang. Gecombineerd met speelse groentinten en bostinten, een paar bladstickers en een dromerige wandlamp creëer je in een handomdraai een spannende sfeer in elke kinderkamer.

Je kunt de tijgers bijna horen brullen!. De diameter van deze behangcirkel is 190 centimeter. Het is gedrukt op vliesbehang, honderdvijfenzestig gram, extra mat (smartpaper).

Verdeeld in vier vellen is het zonder problemen relevant met eventuele behanglijm op een schone, droge muur. We hebben een eenvoudig toe te passen handleiding bij de achtergrond geïntroduceerd.

Gebruik maken van advies vindt u ook op onze faq-pagina.

6X Nieuw Jungle Behang Ideeën

Jungle behang oerwoud explosie ideeën

Geweldig Jungle Behang Oerwoud Explosie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : walloha.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Trend Mooi Gedekte Tafels Ideeën 1 Fluweel In Het Interieur 5 Ideeën Om Velours Huis Te Halen Voor De Lente 6X Verbazingwekkend Bamboe In Huis Ideeën 6X Laatste Diy Ypperlig Wandrek Ideeën 5X Galerij Haardhout Opslag Binnen Ideeën 5 De Kaptafel Anno Nu Kruk Set, Emily 5X Online Badkamer Ontwerpen Ideeën 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën 5X Galerij Mooie Vloerlampen Ideeën 6X Elegant Gezellig Interieur Woonkamer Ideeën 6X Uniek Boomstam Bijzettafel Maken Ideeën 6X Kleuren Kiezen Woonkamer Tips 6X Kerst Binnenkijker Christina Tips 5X Afbeeldingen Favoriete Designstoelen Ideeën 6X Uniek Cactussen In Huis Ideeën