Galerij Leeshoek Inspiratie 15X Ideeën

Ontworpen door middel van etc. Etera in het firehouse hotel, is dit multifunctionele hoekje (lees hier! sip espresso hier! werk hier! post het op instagram!) zo bijzonder stijlvol.

Alleen al door ernaar te kijken, komen we bij de engelse salon waar we altijd van hebben gedroomd - de een of andere manier, zowel uit het verleden als de toekomst.

Hoewel een echte boekenliefhebber zich misschien wel urenlang overal wil neerleggen, is er een motief waarom bepaalde plekken - bijvoorbeeld een hangmat tussen twee houten planken of een pluche fauteuil naast het vuur - rijp zijn om te lezen.

Deze gebieden zijn comfortabel en voelen speciaal aan, alsof ze op deze aarde zijn gezet, gewoon om pagina's om te slaan. Als uw huisgenoot een plek mist die deze soorten gevoelens oproept, wanhoop dan niet.

Het creëren van een zalige leeshoek in uw slaapkamer, woonkamer of zelfs een ongebruikte hoek van uw zolder is eenvoudig. Natuurlijk kun je de extravagante route nemen, een aannemer inhuren om een ​​ingebouwde bank onder de trap te monteren of een kast volledig radicaal veranderen in je eigen niet-openbare bibliotheek.

Maar sommige van de meest inspirerende leeshoeken zijn eerlijk gezegd veel minder kieskeurig. Voor peuters en kinderen, denk erover na op een gemakkelijk vloerkussen onder een luifel, een pluizige deken omzoomde tent of zelfs een doe-het-zelf hangmat.

Voor volwassenen is een ultramoderne leren fauteuil met gemakkelijk te kweken kamerplanten of een kleurrijke stoel bij het raam perfect. Het hangt er niet van af welke leeshoekroute je gaat, een ontspannen buurt maken kost ook niet veel.

Stijl je omgeving met veel zacht, pluche textiel, denk aan sierkussens en donzige of gebreide dekens. Sfeerverlichting - geurkaarsen, taakverlichting of lichtslingers - maken de niet-openbare ruimte ook warm.

En als je zin hebt in een beetje extra styling, wees dan niet verlegen om kunstafdrukken toe te voegen, en al het andere waardoor je je thuis voelt.

Dus waar ben je klaar voor? pak het volgende boek op je lijst, een kopje thee, en beschouw jezelf als gewaarschuwd: als je die roman niet eerder kon neerleggen, dan heb je nu echt geluk.

Het is een wijdverbreid feit dat studeren je helpt om los te komen en de stress die je hebt opgebouwd kwijt te raken. Veel mensen lezen graag in bed voordat ze gaan slapen en dit helpt hen om sneller in slaap te vallen.

Andere mensen kiezen ervoor om ergens te studeren in een stille, gemoedelijke en rustige ruimte die daar vroeger gewoon voor was ontworpen.

De meeste bibliotheken hebben zulke ruimtes, maar het is niet meer de gezellige plek die je in gedachten had toen we het beschreven.

5X Mooi Leeshoek Inspiratie Ideeën

Leeshoek inspiratie 15x – interieur-inrichting.net ideeën

Galerij Leeshoek Inspiratie 15X Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interieur-inrichting.net

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Leuke Decoratie Een Simpele Slaapkamer Ideeën 5X Trend Glazen Wand Woonkamer Ideeën 6 Vloerkleed In De Slaapkamer Ideeën 5X Open Haard Ideeen Tips 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 4 Accessoires Voor De Woonkamer Woonaccessoires En Decoratie Bestel Je Online 6X Laatste Poef Huis Ideeën 5X Inspirerend Olijfgroen Kleurinspiratie Ideeën 5X Afbeeldingen Scheidingswand Inspiratie Ideeën 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën 5 Cognac Leer In Interieur Superstrak Bank Van Echt 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 5X Kamer Inrichten Ideeen Tips 4 Binnenkijker Herenhuis In Londen Interieur Inspiratie ! 6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën