Het Beste Tinten Donkerder Vijftig Donkerder, E.l. James Ideeën

Fifty shades of grey - dangerous love (originele titel: fifty shades darker) is een amerikaanse erotische film van regisseur james foley uit 2017.

De film is de opvolger van fifty shades of grey (2015). Het script is gebaseerd op het 2e deel van de shades of grey boekencollectie via e. L.

James. Anastasia steele is geen student meer, maar werkt als docent in seattle. Nadat christian gray voorstelde om elkaar nog een keer te ontmoeten na hun scheiding, begint de relatie tussen de twee opnieuw.

Deze keer accepteert christian echter dat hij geen richtlijnen meer geeft waar zij zich aan moet houden. Na verloop van tijd komt ana meer te weten over zijn verleden.

Wanneer twee van zijn exen opduiken, begint ana te begrijpen dat zij niet de eerste is die probeert om van christian een uniek persoon te maken.

Het scenario is geschreven door niall leonard, die getrouwd is met e. L. James, de auteur van de e-boekenreeks. De film werd back-to-back opgenomen vanaf februari 2016 met de 0,33 fase van de serie, die vroeger werd uitgebracht op 8 februari 2018.

De filmlocaties waren vancouver, waar sommige scènes zijn opgenomen in north shore studios, en parijs. [2]. Terwijl jack en ana op weg zijn naar een drankje na het werk, wordt ana op straat benaderd door een jonge vrouw die aan haar doet denken.

Christian arriveert bij de bar en gedraagt ​​zich koel naar jack, en vertrekt dan snel met ana op sleeptouw. Ana wijst christian's waarschuwing over jacks reputatie van de hand.

Ze ergert zich eraan dat christian overweegt om voor sip te gaan winkelen. Jack vertelt ana dat hij verwacht dat ze hem zal vergezellen op een e-book expo-reis in new york, maar na een gesprek met christian is ze van dezelfde mening dat ze nu niet aanwezig zal zijn.

Kort daarna merkt ana opnieuw dat de gelijkwaardige vrouw haar en christian van een afstand aankijkt. Christian weigert ana's onderzoek naar de identiteit van de vrouw, maar geeft later toe dat ze leila williams is, een voormalige onderdanige.

Nadat hun contract was afgelopen, verlangde leila naar meer, maar christian beëindigde de relatie. Leila trouwde met een man die later stierf, waardoor leila een zenuwinzinking kreeg.

Sindsdien stalkt ze ana en christian. Als ana jack vertelt dat ze misschien niet met hem naar de expo gaat, probeert hij haar te verleiden terwijl ze alleen aan het werk zijn, maar ze ontwijkt hem en ontsnapt.

Christian oefent zijn invloed uit om jack te laten ontslaan, en ana wordt gepromoveerd tot hoofdredacteur in de plaats van jack. Christian vraagt ​​ana om bij hem langs te komen en ze stemt toe.

In ana's appartement bedreigt leila haar met een pistool. Christian en zijn chauffeur/bodyguard, jason taylor, komen binnen en christian controleert leila door haar dominant te worden.

Ana, die ziet dat christian dominant moet zijn, vertrekt en komt uren later terug. Christian is woedend, maar ana heeft tijd nodig om over hun relatie na te denken.

Christian zakt onderdanig op zijn knieën en bekent dat hij geen dominante is, maar een sadist die ervan geniet om een ​​vrouw te kwetsen die leek op zijn startmoeder.

Hij houdt vol dat hij moet veranderen. Christian stelt later voor, maar ana heeft tijd nodig voordat ze het accepteert.

6X Trend Tinten Donkerder Ideeën

Tinten donkerder vijftig donkerder, e.l. james boeken

Het Beste Tinten Donkerder Vijftig Donkerder, E.l. James Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.bol.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Elegant Industriele Accenten Interieur Ideeën 4 Zwart Wit Wonen Tips Voor Je Zwartwitte Interieur 6X Turkse Mozaiek Lamp Tips 5X Leuke Woonkamer Ideeen Tips 5X Mooi Grote Witte Lamp Ideeën 6X Ideeen Kerstboom Versieren Tips 5X Lange Tv Meubel Tips 5X Geweldig Gympaard In Interieur Ideeën 6X Inspiratie Muur Opvrolijken Tips 6X Laatste Poef Huis Ideeën 5X Mooie Spa Badkamer Ideeën 6X Spelletjes Kamer Inrichten Tips 6X Ikea Ladekast Hack Tips 6X Kleuren In Interieur Tips 5 Zomer In Keuken Ideeën