Inspirerend Luchtzuiverende Planten Zimmerpflanzen 3 × Balsamapfel, Streifenfarn, Philodendron Höhe 30 Cm Ideeën

Bekijk: op zoek naar wat kamerplanten die gedijen bij verwaarlozing? bekijk de video hieronder. Wilt u gifstoffen in uw huis verminderen? het zijn vaak de ziektekiemen en gifstoffen die je niet kunt zien die het schadelijkst zijn, maar helaas helpen deze luchtzuiverende planten je om gifstoffen kwijt te raken en de luchtkwaliteit te verbeteren.

Hier is een overzicht van de bevredigende luchtzuiverende binnenvegetatie met behulp van nasa's clean air study die een contact van kleur en schone lucht aan uw huis zal toevoegen.

Wonen in een energiezuinig, eigentijds gebouw kan onbedoelde effecten hebben. Een van deze facetresultaten is minder luchtstroom.

Gebrek aan luchtstroom zorgt ervoor dat luchtvervuiling binnenshuis kan opbouwen en fitnessproblemen kan veroorzaken, zoals astma of het sick building-syndroom.

In feite kunnen hedendaagse meubels, synthetische bouwmaterialen en zelfs uw eigen tapijt ook meer chemische stoffen verheffen dan verwacht.

Deze chemische stoffen kunnen tot 90 procent van de luchtvervuiling binnenshuis uitmaken. Voor mensen die eerst hun groene vingers willen uitproberen, zijn deze planten misschien iets voor jou.

Hoewel ze geen dagelijkse verzorging nodig hebben, zullen de meeste van hen beter gedijen als ze zo snel als een maand worden bevrucht.

Ook bekend als luchtplanten, ontwikkelt spinvegetatie zich snel en lijkt het uitzonderlijk in het plaatsen van manden, vooral in uw werkruimte.

Soms produceren ze zelfs prachtige witte bloesems. Spinnenbloemen hebben meer dan 200 soorten en velen van hen kunnen leven om het verhaal een beetje vergeetachtigheid van ons te vertellen.

Plantverzorging: geef uw spinvegetatie twee tot drie keer per week water. Niet giftig: voor kinderen of dieren die graag met slingerende dingen spelen, deze plant is veilig.

Elimineert: formaldehyde, xyleen. Dracaena's zijn de droom van een onervaren amateur. Deze grote groep kamerplanten is er in alle soorten, maten en kleuren.

Kies uit de hoge maïsplant, die fascinerende markeringen heeft, of de regenboogplant, die in levendig paars wordt geleverd. Verzorging van planten: houd de grond vochtig, maar niet langer drassig, want te veel water is een doodzonde voor deze plant.

Giftig voor dieren: uw kat of hond kan bovendien overgeven, meer kwijlen of verwijde pupillen hebben als ze dracaenas verslinden.

Elimineert : formaldehyde, xyleen, tolueen, benzeen, trichloorethyleen. Ook erkend als klimop van de duivel, kan deze plant zo dichtbij zijn als de flora maar onverwoestbaar kan worden.

Het gedijt in een verscheidenheid aan bepalingen en kan tot 8 voet lang worden. Het wordt ook beschouwd als een van de meest positieve luchtreinigers voor binnenshuis voor het verwijderen van frequente gifstoffen.

Verzorging van planten: geef water als de grond droog is. U kunt de ranken bijknippen als de plant te groot wordt. Giftig voor dieren: houd deze plant buiten bereik van zowel katten als honden.

Elimineert: formaldehyde, xyleen, tolueen, benzeen, koolmonoxide en meer.

6X Verbazingwekkend Luchtzuiverende Planten Ideeën

Luchtzuiverende planten zimmerpflanzen – 3 × balsamapfel, streifenfarn, philodendron höhe: 30 cm ideeën

Inspirerend Luchtzuiverende Planten Zimmerpflanzen 3 × Balsamapfel, Streifenfarn, Philodendron Höhe 30 Cm Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.botanicly.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Radio In Interieur Tips 6X Gezelligheid Creeren Badkamer Ideeën 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 6X Rennovatie Badkamer Met Gouden Details Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 5X Meubelen Met Hout Tips 5X Toilet Interieur Opfrissen Tips 4 Groene Muur In Woonkamer 12X Inspiratie Inrichting 4 Cadeautjes Voor In Huis Cadeau Mooie Geschenken 5 Binnenkijken Bij Een Interieurblogger Kate Van Copy Cat 5X Moodboard Hello Autumn Tips 5X Pvc Vs Laminaat Tips 4 Binnenkijker Herenhuis In Londen Interieur Inspiratie ! 4 Zwarte Leren Bank Inspiratie Lederen Én Fauteuils 5X Verbazingwekkend Geometrische Stalen Woonaccessoires Ideeën