Super Goed Marokkaans Interieur 1001 Nacht Dompel Het Onder In Marokkaanse Sfeer Vtwonen Ideeën

Een marokkaanse interieurstijl kan in één keer exotisch, elegant, luxueus en dramatisch zijn. Buiten de u. S. A. Zelf lijken de marokkanen pas echt begonnen in de jaren zestig toen hippies van welvarende achtergronden tijd doorbrachten in de vs en het uiterlijk terugbrachten als een non-conformistische stijl.

Een weelderige look, het draait allemaal om kleuren, stoffen, patronen en veel vrijheid en zweven tussen de stukken. Lage zitplaatsen zijn een belangrijk kenmerk bij het ontwikkelen van een marokkaans geïnspireerde binnenindeling.

Tafels hebben ook de neiging om laag bij de vloer te worden geplaatst en zijn voorzien van uitgebreid metaalwerk of sierlijk houtsnijwerk. De verbetering in het marokkaanse decor wijst een glazen blad op een houten ontworpen tafel.

Dit zorgt voor historische allure en historisch vakmanschap. Bekleding kan bovendien een patroon of effen zijn, maar de echte lay-out is meestal eenvoudig. Comfort is echter de sleutel; je moet je kunnen voorstellen dat je je te voet blootsvoets over een kleed kunt voorstellen en je kunt ontspannen in een uitnodigende stoel.

Traditionele marokkaanse architectuur heeft gebogen deuropeningen en opvallende bogen; met name het islamitische sleutelgatontwerp overheerst in deze stijl vrijwel. Tenzij u de afmetingen van deuropeningen wilt wijzigen en scheidingswanden wilt neerhalen, is de beste manier om deze functie naar binnen te halen, door houten armaturen zoals planken, boekenkasten en dressoirs.

Tegels met geometrische ontwerpen zijn ook erg marokkaans en kunnen op vloeren, muren, tafels of kleine nissen worden geplaatst. Om iets hiervan toe te voegen aan je huis, voeg je tegels toe rond je open haard, op een tafelblad of zelfs de ingang van een kamer.

Als het een slaapkamer of een woonkamer is waarin je een marokkaans geïnspireerde look aan het ontwikkelen bent, een echt dramatische en trendy look is inclusief een overkapping.

Kies uit hoogwaardige stoffen zoals zijde of cool katoen om een ​​look te creëren die zowel gezellig als romantisch is. Over de auteur: dit artikel kijkt naar een marokkaanse grafiekstijl voor binnenshuis die u in uw woningen kunt gebruiken door de verschillende suggesties en hints te volgen die in het artikel worden genoemd.

Als je gefascineerd zou zijn om enkele van onze verschillende schetsartikelen binnenshuis te bestuderen, bezoek dan sloane & sons tub chairs, een van de belangrijkste leveranciers in het vk van hoogwaardige kuipstoelen.

De marokkaanse bouwstijl werd beïnvloed via heel wat landen zoals de arabische cultuur, spanje, frankrijk en portugal. De speciale vermenging van berberse en islamitische stijlen zorgt voor een zeer unieke stijl.

Enkele van de gemakkelijk te diagnosticeren facetten zijn geometrische patronen, levendige kleuren en zillij-tegels. Zillij-tegels zijn terracotta tegelwerk van glazuurchips die in gips zijn gezet om geometrische mozaïekvormen te creëren.

12 romantische slaapkamerontwerpideeën om verliefd op te worden. 14 dazzling living room ideas: a photo gallery open binnenplaatsen vol met weelderige tuinen en betegelde fontein zijn een steunpilaar in deze architecturale stijl.

U-vormige ingangen en gigantische koepels definiëren op dezelfde manier marokkaanse ontwerpen. Marokkaanse tinten in een woonkamer marokkaanse schets bevat gedurfde kleuren, zoals fuchsia, koningsblauw, diep paars en glanzend rood, met de rustgevende neutrale kleuren van de woestijn, zoals zand, taupe, beige en wittinten.

Gewaagde accentmuren komen vaak voor in deze diagramstijl. Benjamin moore bestaat uit twee marokkaanse kleuren: moroccan red 1309 en moroccan spice af-285. Lowe's biedt een prachtig marokkaans blauw.

Begin met je muurtinten en voeg vervolgens de kleuren toe aan je textiel en accessoires, samen met enkele accenten.

6X Elegant Marokkaans Interieur Ideeën

Marokkaans interieur 1001 nacht: dompel het onder in marokkaanse sfeer vtwonen ideeën

Super Goed Marokkaans Interieur 1001 Nacht Dompel Het Onder In Marokkaanse Sfeer Vtwonen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Inspiratie Opbergen Tijdschriften Tips 5 Mooie Tuinen Op Instagram Verborgen De Meest Inspirerende Van 5 Fotolijstjes Aan De Muur 4X Fotolijsten Ophangen Netjes Dit Doen 6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën 5 Betonlook Linoleum Vloer Vloerbedekking Het Verschil Tussen Glans En Matte Laminaat Plavuizen 6X Super Goed Behang Ideeen Woonkamer Ideeën 5X Plant In Huis Tips 4 Inrichting Kleine Keuken Ideeën 5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 5X Geweldig Conceptstore Couleur Locale Ideeën 6X Waskom In Badkamer Ideeën 4 Witte Bank Combineren Van Hoeveel Banken Heb Je Nog Nodig? 3 Verschillende Soorten Binnendeuren Welke Zijn Er? 5X Inspirerend Duurzaam Wonen Tips Ideeën