Uniek Mooi Servies 10 X Hip En Bijzonder Cotton & Cream Ideeën

In onze aanbevelingskolom, vraag het aan de strateeg, nemen we uw meest brandende aankoopvragen en ondervragen we onze vrienden, speuren we het internet af, roepen we experts op en putten we uit persoonlijke reis om ze te beantwoorden.

Zoals altijd, gelieve op te merken met een van uw eigen opmerkingen - we zijn hier om u te helpen. Twitter-vraag: zou het leuk vinden als jullie een stuk over servies zouden doen.

Leuke (bij voorkeur in amerika gemaakte), basic-maar-coole keramische platen, enz. Ik heb dit bedrijf year and day bepaald, maar verwonder je over wat er allemaal nog meer is.

De timing van je vraag kan niet beter zijn, omdat de vorm van keramische platen waarnaar je zoekt al maanden de hoofdrol speelt in mijn food-world instagram-feed, mede dankzij een nieuwe oogst van cafés die de hele dag open zijn - dus ik' ben ook op zoek geweest naar een eigen set.

Het merk dat u noemt, year and day, was vorige week ook te zien in de new york times, als fase van deze nieuwe golf van keramisch serviesgoed, beschreven als "zowel casual als verheven, zoals het serviesmodel van athleisure.

". Het lijkt op de boho-minimalistische mode uit het midden van de eeuw waar collega strat-schrijver lauren levy onlangs over schreef - waar ze een aantal stijlvolle, kleurrijke porseleinen borden aanbeveelt die worden gebruikt in dimes, het og-centrum dat de hele dag geopend is - maar de keramische platen waar we het over hebben (en die ik hieronder heb verzameld) leggen meer nadruk op de "boho" dan de "minimalistische".

Dit servies heeft ongelijke, "vrije" randen die naar boven hellen, een ondiepe soepkomlip vormen en een meer handgemaakte look geven.

De glazuren zijn vaak mat of halfmat, in een regenboog van gedempte pastelkleuren en ivoor, als alternatief dan spierwit, ook al heb ik mijn behoorlijke deel van gespikkelde, glanzende platen met ongeglazuurde, ruwe kleiranden in de mix overwogen, samen met een paar zwarte of marineblauwe opties.

Deze set is handig in een flink aantal kleuren, gemaakt van steengoed en heeft zoete, getextureerde ontwerpen rond het gebied van de gerechten.

We zijn ons ervan bewust dat het ontmoedigend kan zijn om door alle buitengewone opties te moeten navigeren, daarom hebben we een lijst gemaakt met de beste serviessets om u op weg te helpen.

Servies is zoveel meer dan alleen vaten voor het bewaren en serveren van voedsel. Ja, ze moeten functioneel zijn, maar dat kenmerk hangt af van de gelegenheid: eet je bijvoorbeeld havermout als ontbijt, of serveer je kalkoen en bijgerechten voor een enorme excursiemaaltijd? bovendien zijn servieskasten een verlengstuk van uw mode en helpen ze bij het creëren van de sfeer voor elke gelegenheid, van informele solo-maaltijden tot chique dinerdates.

De 16-delige set bestaat uit een dinerbord, saladebord, lage schaal en mueslischaal. Er zijn ook bekers beschikbaar, evenals een vierdelige set en mix-and-match-stukken om uw persoonlijke collectie samen te stellen.

Hoewel deze porties vaatwasmachinevriendelijk zijn, zijn ze niet geaccrediteerd voor gebruik in de magnetron of oven. Je zult bovendien merken dat, hoewel deze collectie is gebouwd voor dagelijks gebruik, het prijskaartje wedijvert met enkele van de duurdere sets op onze lijst.

5X Afbeeldingen Mooi Servies Ideeën

Mooi servies 10 x hip en bijzonder - cotton & cream ideeën

Uniek Mooi Servies 10 X Hip En Bijzonder Cotton & Cream Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : cottonandcream.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Verbazingwekkend Designer Bureaustoelen Ideeën X Turkse Mozaiek Lamp Tips 5X Luxe Dakterras Valencia Tips 6X Praktische Badkamer Met Scheidingswand Ideeën 6 Slaapkamer Op Zolder Ideeën 6X Chique Badkamer Ontwerp Mooie Materialen Ideeën X Mooie Oude Kasten Tips 5X Pvc Vloeren Nadelen Tips 4 Familiehuis Vol Unieke Elementen In Het Oude Mechelen, Genieten Richeltje 5 Boom In De Woonkamer Inrichten Tips 5X Oude Meubels Opknappen Tips 6X Super Goed Wonen Studio Ideeën 5X Pia Wallen Cross Tips 5X Inspiratie Opbergen Tijdschriften Tips 6X Moodboard Warm Thuis Tips