Verbazingwekkend Leukste Ledikanten Interieur & Kids 5X De Design • Stijlvol Ideeën

Je kleintje rustig zien dutten in hun wieg is een van de leukste geneugten van het ouderschap. Of je nu vanaf de eerste dag een wieg gebruikt of later overstapt naar een wieg, de meeste moeders en vaders kunnen jarenlang genieten van deze essentiële babykamer.

Naast een wieg of een speeltoestel dat is goedgekeurd om te slapen, is een wieg de veiligste plek voor uw kind om te slapen. Wat voor wieg je kiest, is aan jou. Sommige papa's en mama's kiezen vanaf het begin voor een ledikant met volledige afmetingen, terwijl anderen voor een miniwieg gaan, zowel vanwege ruimtebeperkingen als voorkeur.

Geen telnummer welke stijl of fabrikant van wieg u kiest, het is belangrijk om voortdurend de richtlijnen voor veilig slapen in acht te nemen. Uw peuter moet op zijn rug op een stevig slaapoppervlak worden geplaatst met een uitgerust laken zonder ander beddengoed, dekens of zachte voorwerpen zoals speelgoed of knuffels.

De american academy of pediatrics beveelt het delen van kamers aan - wanneer een baby in de kamer van de ouders slaapt, dicht bij de matras van de ouders maar op een apart slaapoppervlak - gedurende ten minste de eerste zes maanden, maar idealiter tot een jaar.

Hoewel je vanaf de eerste dag een wieg voor je baby kunt gebruiken, kiezen veel vaders en moeders ervoor om met hun baby in een wieg te beginnen. Zelfs als u geen grafiek maakt over het gebruik van een wieg op de juiste manier, overweeg dan om er een in uw register in te voegen, aangezien het een duur artikel is dat vrienden en familie mogelijk ook willen helpen om voor u te kopen.

Er zijn een paar primaire soorten wiegjes om over na te denken bij het selecteren van wat geschikt is voor jou. De meeste ouders selecteren hun wieg op stijl, maat, prijs of een combinatie van alle drie.

Hier zijn een paar dingen om aan te denken tijdens het winkelen. Een extreem goede wieg is veelzijdig en stevig gebouwd, evenals een fascinerend middelpunt in de kamer van uw kind. We hebben 15 uur besteed aan het onderzoeken van veel wiegjes en drie dagen aan het monteren en ombouwen van 10 ervan, voordat we tot de conclusie kwamen dat de davinci kalani 4-in-1 converteerbare wieg de voorkeur heeft van hoge kwaliteit voor de meeste gezinnen.

Deze stevige wieg kan worden omgebouwd tot een ligbed, kinderbed en een geweldig bed, en biedt het uitvoerbare voor jarenlang gebruik. Lezers begrijpen dat hoewel we deze vier wiegjes aanbevelen, veel van de zes concurrenten die we voor deze gids hebben getest, niet erg gebrekkig waren - ze waren meestal gewoon niet zo betaalbaar, zo veelzijdig of zo stevig als onze keuzes.

De meeste wiegjes worden niet geleverd met een matras, dus dit is een extra aankoop die je wilt doen. De veiligste (en eenvoudigste) manier om erachter te komen wat een wiegmatras is, is om erachter te komen of de maker van uw ledikant ook een matras produceert.

Dit garandeert de juiste pasvorm, wat absoluut noodzakelijk is om uw baby veilig te houden terwijl hij slaapt. Of u nu een matras koopt dat speciaal voor uw wieg is ontworpen of een matras van een ander merk, er zijn manieren om een ​​geschikte pasvorm te bepalen.

Matrassen van volledige grootte moeten 27 ¼ inch breed zijn bij gebruik van 51 ⅝ inch lang. De matras wil niet dikker zijn dan 6 inch. U moet de pasvorm ook handmatig controleren zodra de matras in de wieg zit - als u meer dan twee vingers tussen het lichaam en de matras kunt plaatsen, past deze niet.

5X Elegant Leukste Ledikanten Ideeën

Leukste ledikanten interieur & kids 5x de design • stijlvol ideeën

Verbazingwekkend Leukste Ledikanten Interieur & Kids 5X De Design • Stijlvol Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.stijlvolstyling.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 6X Inspirerend Grote Ruimte Inrichten Ideeën 5X Nieuw Bont In Interieur Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 6X Afbeeldingen Balkon Tegels Inspiratie Ideeën 5X Trend Kamerschermen En Kamerverdelers Ideeën 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën 6 Rustgevende Kleuren Slaapkamer Ideeën 5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën 6X Mooi Gezellige Woonkamer Ideeen Ideeën 5X Mooie Badkamerspiegel Ideeën 6 Blauwe Slaapkamer Ideeën 5X Afbeeldingen Mooi Servies Ideeën 6X Rennovatie Badkamer Met Gouden Details Ideeën