Inspirerend Marmeren Salontafel Mamilo Ideeën

Ga naar onze hoogwaardige salontafelgids voor extra prachtige aanbevelingen samen met metalen, houten en glazen plectrums. "de 'low plinth' van nest viert marmer in zijn eenvoudigste vorm, zonder extra versieringen of details" - architectonisch interieurontwerper emily white van plaice design.

Marmeren espressotafels willen voorzichtig onderhoud vanwege de poreuze aard van het marmer. Als je er goed voor zorgt, gaat een marmeren meubel langer mee dan alle verschillende meubels in je huis.

Denk eraan: marmer zal altijd koud aanvoelen, en zoals holly waterfield van the brooklyn home company ons aanraadde, test de rand van uw nieuwe marmeren espressotafel voordat u investeert.

Als het scherp is, wees dan op uw hoede dat het gevaarlijk kan zijn - kies voor iets rond of ingepakt in een houten frame om dit te stoppen. Veel marmeren tafels hebben een coating van polyesterhars om het oppervlak te beschermen tegen vlekken - dit kan zowel mat als glanzend zijn.

Marmeren tafels zonder een harscoating zien er extra natuurlijk uit, maar vereisen zorg met oliën en onderhoud. Bij natuurlijke oppervlakken moeten eventuele gemorste vloeistoffen snel worden opgeruimd.

"als het gaat om het kopen van een marmeren salontafel, houd dan constant rekening met duurzaamheid, vooral met witte knikkers, omdat ze morsen absorberen en behoorlijk veel onderhoud kunnen vergen.

" – helen westlake, creatief directeur bij millier. Wat de hoogte betreft, moet uw salontafel ongeveer op dezelfde hoogte zitten als de zitkussens op uw bank, of u nu twee centimeters of twee centimeters neemt.

Meer en je riskeert de ruimte er een beetje uit te zien en te voelen. Qua lengte is de ideale espressotafel minstens de helft van de lengte van je bank (maar niet meer dan ongeveer de helft van de lengte).

Voor hoekbanken en l-vormige banken geeft u er de voorkeur aan dat de salontafel ongeveer ⅔ van de lengte van het langste deel is. Dit zorgt ervoor dat je niet afhankelijk bent van waar je zit, maar dat je constant het tafelblad kunt bereiken.

Een andere belangrijke factor om te overwegen bij het kiezen van een koffietafel is de "gewichtigheid". Met andere woorden, het moet een aanvulling zijn op de verschillende armaturen in de kamer om de ruimte proportioneel en evenwichtig te maken.

Marmer heeft de associatie zwaar en solide te zijn, maar tegenwoordig verheffen veel huidige marmeren tafels een mager marmeren tafelblad op dunne haarspeldpoten om een ​​ervaring van openheid en ruimte te creëren.

Soms is dit precies wat een kamer wenst, vooral in kleine ruimtes of in ruimtes waar meubels al onhandig aanvoelen. "als je bank lange, dunne poten heeft, overweeg dan een bureau, het is echt sterk tot aan de vloer (dit wordt een plinttafel genoemd) of heeft kortere, stevigere poten.

Als alle meubels in een kamer er te strak uitzien " langbenig, "dan zal de kamer niet geaard aanvoelen. Een grovere marmeren salontafel zou precies moeten zijn wat een kamer als deze verankerd wil voelen.

" – emily white, architectonisch en binnenshuis naaister bij plaice design co. Ltd.

5X Verzameling Marmeren Salontafel Ideeën

Marmeren salontafel mamilo ideeën

Inspirerend Marmeren Salontafel Mamilo Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.goossenswohnen.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Vloer In Slaapkamer Ideeën 6X Ketting Houder Maken Tips 6X Trend Binnenkijken Bij Bolidt Ideeën 5 Romantische Slaapkamer Tips Ideeën 5X Uniek Diy Muur Decoratie Ideeën 5 Design Trends Voor De Slaapkamer Ideeën Umbra Cubist Wandrek Zeer Ruim Bloempot Multi 5 Vloerkleed Van Bont Huis Kamer Vlak Imitatie Leren Rug 60X120 6X Leuke Kinderkamer Ideeen Tips 4 Haal Kunst In Huis Aandacht Aan Achterkant Van De Straat!Title 6X Geweldig Fotos Drukken Ideeën 1 Fluweel In Het Interieur 5 Ideeën Om Velours Huis Te Halen Voor De Lente 6X Keramiek In Huis Tips 5X Pvc Vs Laminaat Tips 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën