Galerij Palm Behang Cole & Son Leaves 95/1007 Coloredwalls Ideeën

Geïnspireerd door een van onze favoriete poses, tree, een aardende en versterkende houding, is dit herhalende monster bedoeld om een ​​robuuste kern voor een kamer te bieden.

Het is energiek en indrukwekkend, maar in een zacht palet is het veelzijdig genoeg om in je niet-openbare ruimte te brengen.

Het patroon is ontwikkeld in rebecca's schetsboek tijdens een vakantie in zihuatanejo, mexico - een locatie waar beweging en kleur samenvloeien in buitengewone patronen en vormen.

Dit patroon is digitaal gedrukt in connecticut. Herhaal 13,5 "bx 13,5" h27" enorm bijgesneden klei-gecoat papier, komt 30" niet-bijgesnedenstalen meten 8,5" x 12"verkocht met behulp van de lineaire werflevertijd ongeveer 4-6 weken, plus verzendingspoeddruk is beschikbaaraangepaste tinten en gronden zijn beschikbaar , informeerafdrukken om te bestellen artikelen sluiten de verkoop let op: minimaal 5 meter.

Bestellingen voor een afstand van minder dan 5 meter worden niet verwerkt. Verzendkosten voor behangbestellingen van minder dan 15 meter zijn inclusief een extra $ 75 instelkosten bij het afrekenen.

Vragen? raadpleeg onze veelgestelde vragen over wallpaper of neem contact op met [email protected] Com. York wallcoverings raadt u voortdurend aan om uw buurt york authorized dealer, showroom of designer te bezoeken.

Deze buurtpartners hebben een uitgebreide productkennis en kunnen waardevolle hulp bieden bij het selecteren van schaduwen en grafieken, technische informatie, installatietips, verwijzingen naar lokale behanginstallateurs, benodigde apparatuur, enz.

Je verdient een huis dat meer op een oase lijkt - een ruimte die aanvoelt als een eeuwige vakantie, een plek waar je je beste, meest relaxte leven kunt leiden als je niet in de wereld bent met werk en verantwoordelijkheden.

Ik zal je een klein geheim verklappen: de beste manier om dat te bereiken is met chique, kort behang met een tropisch monster dat zo brutaal is dat het bijna "relax!" schreeuwt.

Naar je terwijl je een piña colada overhandigt. Van speelse papegaaien tot prachtige planten, dit zijn de verwijderbare achtergronden die je nodig hebt als je van je huis een tropisch paradijs wilt maken.

En voor het geval je het nog niet dacht, elk van deze achtergronden zou geweldig zijn met een binnenhangmat. Zeg maar.

Dit oversized palmbladerenbehang zorgt voor een zachtere tropische uitstraling in de kinderkamer die perfect kan werken voor zowel een kleine dame als een jongen!.

Als u op zoek bent naar bijpassende tinten en lakken voor het formaat behang animal palms, kunt u de »gratis kleurkaarten van little greene bestellen.

De kleurkaarten bevatten echte kleurstalen van alle moderne »little greene collecties, zodat je het schilderwerk van wanden, plafonds en meubels perfect kunt afstemmen op je nieuwe behang.

Dit design behang is nu geen voorraad product maar wordt speciaal voor jou gemaakt. De specifieke paneelhoogte is de gewone grafiekhoogte van dit behang.

Als je muur lager is, kun je de lengtes echt inkorten. Neem contact met ons op als uw muur groter is. Gebruik gewoon de »contactstructuur of noem ons op negenenveertig (0) 221 - 888 24 999 (vaste lijn in duitsland).

Laat ons alstublieft de wandafmetingen voor het behang weten. Vervolgens testen we met de schetsstudio of we het designbehang op jouw kamerhoogte kunnen produceren.

De tinten en effecten van onze producten die op uw beeldscherm worden weergegeven, kunnen ook afwijken van het origineel.

Wilt u alvast een indruk krijgen van de eersteklas en gevoel van dit grafiekbehang, bestel dan een stofmonster. Houd er rekening mee dat het doekpatroon niet met dit motief is bedrukt.

6X Laatste Palm Behang Ideeën

Palm behang cole & son leaves 95/1007 - coloredwalls ideeën

Galerij Palm Behang Cole & Son Leaves 95/1007 Coloredwalls Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.coloredwalls.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Mooi Eerste Indruk Huis Ideeën 5 Uggs Interieur Collectie Sneaker Naturale Donna Mezzosangue Ikea Challet Ii Collectie Set Of 3 French Antque Porcelain 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 5X Geweldig Conceptstore Couleur Locale Ideeën 5X Muziekkamer Van Gwyneth Paltrow Vroeg Naar De Strijd Predicted In Hilarie Burton's Nose ! Ideeën 5X Toiletbril Vervangen Handleiding Tips 6X Laatste Grote Woonkamer Inrichten Ideeën De Gezellige Vtwonen Tuin Huis Mode 4 Rotan In Het Interieur Interieurtrend Krijgt Een Trendy Knipbeurt! 6X Kozijnen Verven Handleiding Tips 5X Stoel Bij Bank Tips 5X Perfecte Speelkamer Op Zolder Haven Voor De Kinderen; Kinderkamer Is Het Paradijs Van Elk Kindtitle Ideeën 5 Winter Bbq Tips To Keep Your Warm This 5X Mooi Interieurproof Cadeautips Kerst Ideeën