Prachtig Palm Behang Kek Amsterdam Leaves Wp501 Ideeën

Dit moderne kailani palm leaf wallpaper is een tropisch modebehang van belgravia decor. Het bevat op een bepaald moment een palmboomgrafiek met combo's van neutraal getinte uitgestrekte palmbladeren op een gewaagde en geplaatste houtskoolgrijze achtergrond.

Het kailani palm leaf behang is ideaal om je slaapkamer of woonkamer op te frissen en laat je het hele jaar door zomers voelen. Het kan zowel als een kenmerkende muur als in een volledige kamer worden gebruikt.

Deze zonder problemen aangebrachte pasta op het papierbehang ziet er perfect gestyled uit om te worden gecombineerd met vergelijkbare gedurfde kleuren en met goud geaccentueerde zachte armaturen.

Breng een tropische sfeer in je huis of bedrijfspand met dit vintage tropical palm wallpaper van luxe walls. Deze subtiele wijzers zullen een zachte, elegante touch geven aan je cutting-edge of klassieke interieur.

Een monster komt uit een willekeurige kleurstofpartij en het motief is aan jou om te bepalen of je de voorkeur geeft aan dat precieze ontwerp. Een slicing (of cfa) is voor het motief van bijpassende kleuren.

Het is een stuk kleiner dan een patroon en komt uit de unieke kleurstofpartij die momenteel in voorraad is in het magazijn van de fabrikant. Houd er rekening mee dat cfa's alleen bereikbaar zijn voor actieve stoffen items en phillip jeffries-behang.

Monsters zijn in bruikleen en u mag ze houden totdat u klaar bent met hen. Als u er echter mee klaar bent, is het belangrijk om ze terug te sturen naar de juiste fabrikant. Geretourneerde monsters worden niet terugbetaald.

Alle monsters zijn bedoeld voor gebruik door ontwerpers binnenshuis en zijn erg genereus. Een groot patroon is een grote rechthoek die u nauwkeurig kunt visualiseren. Een sterke steekproef zal voldoende groot zijn om het patroon te bekijken.

De monstervergoeding van $ 5 is een verwerkingskosten en kan niet worden gerestitueerd, tenzij u uw monster niet langer ontvangt. Alle monsters worden online besteld. Productde traveller's palm wallpaper is een van de prachtige wallpapers gemaakt door het transylvanian format en productiebedrijf mindthegap.

Dit is een eersteklas tropisch formaat gestimuleerd via de zogenaamde traveller's palm (ravenala madagascariensis) die specifiek groeit in de regio's van madagaskar. Het aantal onervaren en bruine tinten en de aantrekkelijke belangrijke punten van de palmbladeren tegen de donkere achtergrond zorgen voor een dramatische en verfijnde sfeer.

Variantenhet behang van de traveller's palm is verkrijgbaar in 2 varianten: neutraal en zonsondergang. Maak uw oplossing in de versiekeuze hierboven. Collectiedit behang maakt deel uit van de compendium collection 2020, die meer dan honderd prachtige patronen en uitbundige designverhalen bevat, waarin kunst, architectuur, geschiedenis, ambacht en cultuur van over de hele wereld worden gevierd.

Compendium is verdeeld in 9 secties: cubana, imaginarium, indigo addiction, le manoir, origins, revival (mid century modern), the gentleman's corner, the royal garden en tropical wanderlust.

6X Laatste Palm Behang Ideeën

Palm behang kek amsterdam leaves wp-501 ideeën

Prachtig Palm Behang Kek Amsterdam Leaves Wp501 Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.coloredwalls.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Moestuintje In Huis Tips 4X New York Kamer Tips 6 Bohemian Slaapkamer Metamorfose Ideeën 5X Prachtig Diy Kerstdecoratie Ideeën 3 Eerste Tuininspiratie Lente 2017 Tijd Voor Tuininspiratie! 6X Badkamer Ideeen Voor Elke Stijl Ideeën 6X Pallet Bed Maken Tips 5 Vloerkleed Op Balkon Tapijten Voor Buiten 5X Verbazingwekkend Bed Mooi Opmaken Ideeën 5X Opbergmanden In Huis Tips 5 Tips Slaapkamer Op Zolder Ideeën X Schoenen Opberg Ideeen Tips 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 6X Tips Inrichten Hal Woonkamer Inrichting Inspiratie Inrichten Musthaves En Trendy Ideeën