Super Goed Zweeds Appartement Simpele Mooie Styling Voor De Verkoop Van Ideeën

In augustus 2021 daalde de gemiddelde huurprijs voor een appartement in/nabij stockholm, zweden met 100% tot 0 sek. Als we het in details uitsplitsen, zien we nu dat de gemiddelde prijs voor een appartement met 1 bed 12,075 sek bedraagt, zonder wijzigingen deze maand.

De belangrijkste verdachte van een explosie in een flatgebouw in zweden is dood vastgesteld. De politie bevestigde dat het lichaam van de man was waargenomen in de havenwateren van göteborg, slechts een paar kilometer van de plaats van de explosie.

De autoriteiten voegden eraan toe dat ze geen kwaad opzet vermoeden in verband met zijn dood. Zweedse openbare aanklagers hadden een internationaal huiszoekingsbevel uitgevaardigd voor de man na de ontploffing van afgelopen week in de stad.

Minstens 16 mensen raakten gewond bij de explosie, die plaatsvond in het annedal-district van de op een na grootste stad van zweden. De brandsluiting dwong hopen bewoners te evacueren en braken ten minste 140 appartementen.

Vier van de gewonden verkeren nog steeds in ernstige toestand. De hoofdverdachte - een huurder van het gebouw - werd bij verstek gearresteerd op verdenking van poging tot moord, brandstichting en openbare vernieling.

"woensdagochtend kregen de reddingsdiensten een alarm over een lichaamsbouw in het water bij stenpiren in het centrum van göteborg", staat in een verklaring. "het lichaam is geïdentificeerd als de gezochte man met behulp van politie en officieren van justitie die een week na de explosie in een huurgebouw in annedal sloten.

". "het is geweldig dat hij nu is gevonden, hoewel we hadden gehoopt dat hij nog zou leven", aldus politiecommandant anders börjesson. "we vermoeden dat de verlenging van de zoektocht tot bezorgdheid heeft geleid bij het publiek.

". "het onderzoek gaat nu verder om een ​​duidelijker beeld te krijgen van het verloop en de motieven van de explosie. ". Aanklager maria thorell voegde eraan toe dat het onderzoek naar poging tot doodslag en grove openbare vernietiging zal worden voortgezet.

"het onderzoek zal doorgaan om de oorzaak van de explosie vast te stellen en of er andere daders zijn", voegde ze eraan toe in een verklaring. Helsinki -- een effectieve explosie deed dinsdag vroeg in goteborg een zweeds flatgebouw opschrikken, waarbij tot 20 mensen gewond raakten, meer dan één brand ontstond en de evacuatie van honderden werd geforceerd.

De politie vermoedt dat de explosie ook veroorzaakt kan zijn door een explosief. De explosie vond iets voor 05. 00 uur plaats in de wijk annedal in het centrum van goteborg, de op een na grootste stad van zweden.

De branden breidden zich uit naar tal van appartementen en het personeel van de ovenafdeling was halverwege de ochtend nog bezig om de vlammen te doven. Jon pile, operations manager bij de grotere reddingsdienst van goteborg, zei dat de ontploffing ervoor zorgde dat sommige mensen uit hun raam sprongen om te ontsnappen.

Politiewoordvoerder thomas fuxborg verklaarde dat de reden van de explosie nog niet bekend was, maar hij vertelde de zweedse omroep tv4 dat onderzoekers aannemen dat er mogelijk kwaad opzet in het spel was.

Ze onderzoeken of er al dan niet huurders het doelwit zijn geweest, zei hij. "we vermoeden dat iemand iets heeft geplaatst dat is ontploft", zei fuxborg. Woordvoerster ingrid frederiksson van het sahlgrenska university hospital verklaarde dat 16 mensen naar het belangrijkste ziekenhuis van goteborg zijn gebracht.

Vier mensen - drie oudere meisjes en een man van in de vijftig - waren behandeld voor ernstige verwondingen, zei ze. Sommige met minder ongevallen werden ter plaatse afgehandeld.

5X Elegant Zweeds Appartement Ideeën

Zweeds appartement simpele mooie styling voor de verkoop van ideeën

Super Goed Zweeds Appartement Simpele Mooie Styling Voor De Verkoop Van Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.inrichting-huis.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 5 Veren In Huis Goedkope (Pauwen) Veer Accessoires Vergelijk 179 Actieprijzen 4X Elegant Back To Work Ideeën 5X Verzameling Marmeren Salontafel Ideeën 4 Cadeautjes Voor In Huis Cadeau Mooie Geschenken 6X Leen Bakker Decoraties Tips 5X Trend Donkere Kleur Woonkamer Ideeën 5 Tips Slaapkamer Op Zolder Ideeën 6X Ketting Houder Maken Tips 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën 5X Kracht Edelstenen Huis Tips 6X Laminaat Leggen Tips Eerste Huis Inrichten Tips Van Een Betekent Kopen Meubels 6X Trend Binnenkijken Bij Bolidt Ideeën Bloemenprintje In De Woonkamer Upcycling Is Hot, Zowel Keuken Als Badkamer