Geweldig Betonvloer In Huis Gevlinderde Toepassingen Huis, Prijs & Inspiratie Ideeën

Veelgestelde vragen over betonnen vloeren: zijn ze koud? zijn ze luid? zijn ze duur?. Is een sierbetongrond iets voor jou? hier beantwoorden we uw vragen om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Wanneer mensen voor het eerst worden toegevoegd aan de schoonheid van sierbetonvloeren, worden ze oorspronkelijk "gevloerd" door de rechterkant ervan (sorry, de woordspeling was ooit te verleidelijk om voorbij te gaan).

Zodra die liefde-op-het-eerste-gezicht-reactie echter vervaagt, gaat dit vaak gepaard met scepsis over de bruikbaarheid van betonnen vloeren, vooral in een thuisomgeving.

Veel huiseigenaren zullen zich afvragen: is beton, naast zijn esthetische eigenschappen, echt een vloermateriaal waar ik op lange termijn mee kan leven?.

Om u te helpen beslissen, vindt u hier oplossingen voor veelgestelde vragen over concrete bodemvoordelen, uiterlijk, prestaties en onderhoud. In zijn eenvoudigste vorm is het in werkelijkheid de betonnen plaat onder je tapijt, tegel, hout of andere vloerbedekking.

Het blootleggen en afwerken van dat oppervlak met vlekken, polijsten, epoxy of een andere decoratieve afwerking is wat het een grondwens maakt die geschikt is om te pronken.

Beton kan koud zijn, maar niet meer dan keramische tegels of kruidenstenen vloeren. Bovendien is het mogelijk om betonnen vloeren op te warmen door er stralingsverwarmingselementen in te plaatsen of door uw huis zo te ontwerpen dat er in de winter zoveel mogelijk zonlicht door de ramen valt, zodat betonnen vloeren kunnen absorberen en de warmte kunnen uitstralen.

Betonnen vloeren zullen niet vochtig worden, tenzij ze niet goed geïsoleerd zijn of de plaat op een slecht gedraineerde ondergrond is gebouwd. De huidige bouwvoorschriften vereisen vaak de installatie van een dampscherm onder betonnen platen om vochtmigratie te blokkeren.

(zie een dampscherm kiezen). Beton is een uitdaging en kan niet kussen of "geven" onder blote voeten. Maar ook de hardheid van beton draagt ​​bij aan de duurzaamheid en slijtvastheid.

U kunt het opvullen met karpetten, die gemakkelijker schoon te maken zijn dan kamerbreed tapijt. Hoewel beton ook hard kan zijn, is het niet schurend voor de voeten, vooral niet als het gepolijst is of een gladde afwerking heeft.

Net als bij andere harde vloeroppervlakken zoals laminaat, marmer of keramische tegelvloeren, kunnen betonnen vloeren glad worden als ze nat zijn. Het aanbrengen van een hoogglansafdichtmiddel kan ook de tractie enigszins verminderen, maar dit kan zonder problemen worden verholpen door een antislipadditief eerder dan het gebruik in de vlek of het afdichtmiddel te mengen (zie beton antislip maken).

Wanneer ze gemakkelijk en droog worden gehouden, zijn gepolijste betonnen vloeren over het algemeen niet gladder dan eenvoudige betonnen oppervlakken en hebben ze de neiging minder glad te zijn dan gewaxt linoleum of gepolijst marmer (zie kan gepolijst beton glad zijn?).

Duidelijk, onvervalst grijs beton kan worden gezien als steriel en 'industrieel'. Maar iedereen die een betonnen vloer heeft gezien die is verrijkt met een bruine of aardekleurige beits, weet dat beton er warm en uitnodigend uit kan zien.

Bruin is zelfs de meest populaire kleurkeuze voor betonnen vloeren. Overtuig uzelf: bruine betonnen vloeren - een blik op waarom deze betonnen vloerkleur zo populair is.

Betonnen vloeren kunnen luid zijn en een echo-effect produceren, maar niet meer dan keramische tegels, kruidenstenen vloeren en sommige hardhouten of bamboevloeren.

U kunt de echo-impact dempen met behulp van geluidabsorberende stoffen in de ruimte, zoals vloerkleden, gordijnen, kussens en wandbekleding.

5X Geweldig Betonvloer In Huis Ideeën

Betonvloer in huis gevlinderde betonvloer: toepassingen huis, prijs & inspiratie ideeën

Geweldig Betonvloer In Huis Gevlinderde Toepassingen Huis, Prijs & Inspiratie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.betonvloerinfo.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Dakterras Om Weg Dromen Jongzaans Prijzen 5X Uniek Basic Ronde Poef Ideeën 6 Klassieke Slaapkamers Van Eyesnights Only Ideeën 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 5 Wonen In Wit ~ Een Look Die Niets Te Wensen Overlaat 6X Moodboard Me Time Tips 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 6X Nieuw Jungle Behang Ideeën Vaas Met Touw Vazen Van Aluminium Tin Rvs En Spaanplaat 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 6X Verbazingwekkend Bohemian Interieur Inrichting Ideeën 6X Geweldig Industriele Lampen Ideeën 5X Luxe Glazen Balustrade Tips 5X Leuke Vintage Woondecoratie Tips 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën