Laatste Diy Met Plant Easy HomeDiy Macrame Hanger Tutorial Heylilahey Ideeën

Met planten breng je moeiteloos leven in huis. Ik heb er meer dan 20 in de woonkamer! je zou het een verzameling kunnen noemen. Omdat de begane grond nu absoluut voldoende vol staat met planten, dook ik er wat hoger voor op.

Deze lamp met plantenpot voegt een onervaren contact toe aan je huis, behalve dat het ruimte in beslag neemt. Let op: elektrische energie en water zijn geen echte match. Wees altijd voorzichtig bij het water geven en zorg ervoor dat het water niet in contact komt met de draad en fitting van uw lamp.

Waterdichtheid is hierbij erg belangrijk!. Zoë van quickelberge is een innovatieve duizendpoot die het een uitdaging vindt om stil te zitten. Op haar blog zolea deelt ze haar liefde voor (diy) beauty en op vtwonen.

Be/zolea laat ze zien dat ze ook best wel wat weet van interieurdesign. De hoogwaardige stappenplannen deelt ze graag met u om uw huisje op een unieke manier in te richten. De pannenkoekenplant, ook wel bekend als pilea peperomioides, komt oorspronkelijk uit china en heeft platte bolvormige bladeren in de vorm van, jawel, een pannenkoek.

Een andere identificatie is de chinese geldplant, omdat de bladeren bovendien aan munten doen denken. Het is een echte retro plant: in de jaren zeventig was hij ook heel beroemd. De pilea is zeer onderhoudsvriendelijk.

Een keer per week water en voldoende daglicht zijn de ingrediënten voor een blije plant. Daarnaast is de pilea een gulle gever van nakomelingen die je dan weer stekken kunt nemen. Hoe dit in zijn werk gaat, leggen we uit met enkele haalbare tips.

Je zult het jonge plantenleven snel genoeg begrijpen. Ze groeien na de moederplant. Zoals je op de foto kunt zien, steken er allerlei kleine flora uit de grond. Rechts zie je een grote babyplant, een met verschillende bladeren.

Als je effectief stekken wilt nemen, ga dan voor de grotere. Ze zijn vrijwel gemakkelijker te kweken. Graaf de plant een stukje uit zodat je er zonder moeite bij kunt komen met een schaar of mes.

Verklein of trim de plant vervolgens zo dicht mogelijk bij de moederplant. Succes? dan gaan we naar de volgende stap. Je moet nu een losse pannenkoekenplant hebben zoals op de foto hierboven.

In dit geval een exemplaar met weinig tot geen wortels. Dat is nu helemaal geen gedoe. Zet het nageslacht in een glas water zodat het wortels kan ontwikkelen. Een stekje kun je twee weken in het water laten.

Ververs het water regelmatig! wilt u voorkomen dat de bladeren in het water gaan drijven? steek een satéprikker op het glas en klem de plant vervolgens in het glas. De spies dient als hulpmiddel voor de bladeren zodat ze nu niet onder water komen.

5X Laatste Diy Met Plant Ideeën

Diy met plant easy home-diy: macrame hanger tutorial - heylilahey ideeën

Laatste Diy Met Plant Easy HomeDiy Macrame Hanger Tutorial Heylilahey Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : heylilahey.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Laatste Grote Woonkamer Inrichten Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 5X Afbeeldingen Dekbedovertrek Wit Grijs Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 6 Chique Badkamer Vrijstaand Bad Slaapkamer Ideeën 6 Kleur Slaapkamer Kiezen Ideeën 6X Inspirerend Kleine Balkons Ideeën 5 Moderne Rustieke Keuken Van Howdens Ideeën 6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën 6X Verzameling Balkon In Huis Ideeën 5X Verzameling Voor Jouw Hal Ideeën 6X Mooi Feng Shui Inrichting Ideeën 5X Verbazingwekkend Geometrische Stalen Woonaccessoires Ideeën