Elegant Diy Met Plant #2 Faux Tillandsia Till Air Ideeën

Zodra je ziet dat er voldoende wortels zijn, kun je de stek overzetten in een pot met aarde. En dat brengt ons bij de volgende stap. Als je de plant gaat verpotten, gebruik dan unieke stekgrond.

Vul de pot tot net onder de rand met aarde, graaf een opening in het midden en plaats de stek daar. Bedek de wortels met aarde en druk zachtjes aan. Appel, ei, toch?. Een pannenkoekenplant in een terracotta bloempot is wat ons betreft de beste combinatie.

Retro vibes op hun best! het frisse groen van de plant contrasteert mooi met oranje. Een nadeel van terracotta potten is dat ze veel water opnemen, waardoor er weinig overblijft voor je planten.

Tip: zet de pot eerst in een bak met water zodat hij zichzelf vol zuigt. Als je de plant water geeft, gaat deze direct naar de plant als vervanger van de pot. Vecht jij om je kamerplanten in leven te houden? als dat zo is, kun je er misschien beter voor zorgen dat er een van papier is gemaakt.

De in het vk gevestigde kunstenaar antara (van craftifact) maakt miniatuurreplica's van beroemde kamerplanten die er net zo uitzien als de real deal. Eén tip: deze schoonheden in potten hebben geen water nodig.

"ik was al sinds mijn vroege jeugd gepassioneerd door knutselen en schetsen", vertelt antara aan my modern met. "ik heb een positieve verslaving aan het handmatig maken van dingen naast digitale methoden.

" na vier jaar als professioneel architect te hebben gewerkt, besloot antara terug te keren naar haar liefde voor knutselen. De eerste papierplant die ze maakte was een monstera, en ze hield zo veel van de techniek dat haar verzameling miniatuur botanische planten maar bleef groeien.

Tegenwoordig is antara van haar hobby een bedrijf geworden. Ze noemt haar portfolio en online opslaan 'een verhalenboek van [haar] ziel'. Antara geeft daar niet op; ze maakt bovendien kleine potten van opgerold touw, echt hout of met de hand beschilderde klei.

Eenmaal voltooid, kadert ze elk stuk in. Sommige voltooide werken bevatten hele miniatuurscènes met een paar planten, planken en zelfs kleine meubels. Bekijk hieronder enkele van antara's miniatuur papierplanten en koop je persoonlijke op etsy.

Elke zorgvuldig vervaardigde show is zo gedetailleerd dat het er gewoon uitziet als een echte plant in het klein. Kunstenaar maakt kleine terraria met papierplanten die klein genoeg zijn om aan je vingertop vast te houden.

Toont de webdomeinen die de grootste verscheidenheid aan bezoeken hebben ontvangen van de bijgehouden wens. De drie websites met de grootste stijging in het klassement over het resterende kwartaal worden oranje weergegeven.

Rhs en thompson & morgan kan blij zijn met hun prestaties aan de top van het bord, maar houd wickes. Co. Uk in de gaten (meer informatie over de redenen voor hun succes hieronder.

). De kaiasm-gegevensbron houdt momenteel 2. 644 dingen bij waar mensen om vragen in de planten, gazon & plant care sector, uitgedrukt in 23. 164 buitengewone manieren, ontmoette via 4.

594 verschillende concurrenten op de markt.

5X Laatste Diy Met Plant Ideeën

Diy met plant #2 - faux tillandsia till air ideeën

Elegant Diy Met Plant #2 Faux Tillandsia Till Air Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : tillairplant.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Mooie Badkamer Een Klein Appartement Ideeën 5X Badkamer Trends 2016 Ideeën 5X Kinderkamer Van Chet Tips 5 Washi Tape Muur Washitape X Diy Creatief Met 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën 5 Speelse Slaapkamer Onder Een Serre Ideeën 6X Interieur Landelijk Modern Tips 5 De Tiny House Trend Why Living Could Be The Next Big For Singles Looking To Buy Property Mooie Tuinen Op Instagram 10X 6X Beton De Badkamer Ideeën 5X Mooi Wandbureau Inspiratie Ideeën 6 Inrichting Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 6X Smalle Woonkamer Inrichten Tips 5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën 6X Ideeen Kerstboom Versieren Tips