Super Goed Diy Met Plant Easy HomeDiy Macrame Hanger Tutorial Heylilahey Ideeën

Als je deze tip nuttig en leuk vindt, zou ik het leuk vinden als je een reactie weggaat. Met een foto is het te gek. Hoe groter de creaties, hoe beter. Je hebt de aarde om naar te kijken, maar de aarde is niet gezond voor je huis.

Het is tijd om te heroverwegen. Ik ken veel mensen die graag groen willen toevoegen, maar niet over voldoende huis beschikken om alle verse en mooie dingen te plaatsen. Als jij een van hen bent, probeer dan een doe-het-zelf plantenstandaard die je zowel het milieu als de ruimte kan verkopen.

Een plant in zijn persoonlijke ecosysteem is het beste alternatief voor de hedendaagse kamerplant. Heb je geen groene vingers meer en heb je moeite met het verzorgen van je planten? geen probleem, ons ecosysteem maakt het heel eenvoudig om je planten op de juiste manier te verzorgen.

Een plant in zijn eigen ecosysteem zorgt voor zichzelf. U hoeft alleen maar de juiste voorwaarden te creëren door bij ons te bestellen. In de webshop van ecolifetube uit utrecht ontdek je een scala aan ecosystemen.

Uiteraard zit er een bereikbare beschrijving bij. Liever meteen een kant-en-klare plant in je persoonlijke ecosysteem? deze kunt u bovendien zeer probleemloos in onze webshop bestellen. Ook voor zowel niet-publieke mensen als bedrijven bieden wij extra mooie duurzame producten, zoals woningplanten en moswanden.

Wil je op de hoogte zijn van extra voordat je bestelt? neem dan gerust telefonisch contact met ons op of vul het online contactformulier in. Of je ze nu binnen of buiten plaatst: in deze moderne plantenpotten voelen alle planten en bloembollen zich thuis.

En wat leuk is: je maakt ze zelf. Dit heb je nodig: een historische spijkerbroek, een paar plantenpotten, aarde, planten- of bloembollen, een schop, een nietmachine of naald en draad en een schaar.

Bedek de potten met de stof, vouw de randen onderaan bij de top en aan de onderkant. Werk de randen af ​​met een nietmachine of naald en draad. Een leuke doe-het-zelf bundel met 5 luchtplantjes, een boomstronk en alle benodigdheden.

Dit is vrijwel een eyecatcher voor elke woonkamer of kantoor. Je krijgt ijzerdraden om de planten ondoordringbaar te maken en je krijgt er bovendien een tube lijm bij (zuurvrij, waterdicht) zodat je desgewenst ook het plantenleven of het ornament kunt verlijmen.

De stronk is ongeveer veertig cm lang en we maken een kwaliteitsmix van planten die we erbij leveren. - tillandsia curly slim (groot)- tillandsia ionantha rubra (medium)- tillandsia ionantha (medium)- tillandsia multiflora van tillandsia capitata- tillandsia argentea xl- tube lijm.

Spray de bladeren 1 tot 2 keer per week of zet de plant in een badkuip met water. Bij voorkeur in regenwater omdat het geen kalk bevat. Zorg er dan voor dat de plant helemaal droog is voordat je hem weer op de stronk zet.

5X Laatste Diy Met Plant Ideeën

Diy met plant easy home-diy: macrame hanger tutorial - heylilahey ideeën

Super Goed Diy Met Plant Easy HomeDiy Macrame Hanger Tutorial Heylilahey Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : heylilahey.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Decoratie Tip Sfeervolle Lichtjes Tips Voor Verlichting Zodat Je Favoriete Kamer Er Speciaal Uitziettitle 5X Plaatsing Instrumenten In Huis Muzieklessen Zeggen Niet Bijna Alles Ideeën X Moodboard Lets Stay Home Mood Board // This Is America Ideeën 5 Back To Work Hoeked 101 New Ideas For Car Sun Visors 6X Nieuwe Indeling Badkamer Ideeën 4X Vintage Bruine Leren Bank Sloterkanne Barkrukken Bruin 3 Zits Ideeën 6X Geweldig Decoratie Met Bloemen Ideeën 5X Mooie Spa Badkamer Ideeën 6X Knusse Hoekjes Haard Tips 5X Interieur Woonkamer Kleuren Tips 4X Kerst In Huis Tips 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 6X Accesoires Voor Badkamer Ideeën 6X Badkamer Trends 2018 Ideeën 6X Inrichten Mini Balkon Tips