Inspirerend House Doctor Musthaves Must Haves From — April And May Ideeën

Een heldere vormentaal, veel creativiteit en een vleugje vintage flair: dit is het materiaal waar de droomhuizen van het deense label house doctor van gemaakt zijn.

Meubels, lampen en accessoires. Die echt deel uitmaken van de scandinavische design-subcultuur en tegelijkertijd een onmiskenbare esthetiek bieden met hun eigen charme.

Een gedachte die in 2001 werd gesitueerd door de drie broers en zussen rikke juhl jensen, gitte juhl capel en klaus juhl pedersen en die al snel veeleisende klanten over de hele wereld in vervoering bracht.

Geen wonder, want hun unieke producten, die tot op de dag van vandaag allemaal in eigen huis worden ontworpen, leveren ons voortdurend nieuwe verfraaiings- en inrichtingsideeën op.

In de emil & paula shop hebben we een eersteklas selectie van de mooiste porties voor je samengesteld. Met hulp van house doctor.

Tegelijkertijd vinden we in de variëteit echter ook extravagante porties die de innovatieve geest van de ontwerper uitstralen.

Ze bieden ons de mogelijkheid om stijlvolle accenten te plaatsen en ongebruikelijke inrichtingsideeën vakkundig door te voeren.

Iedereen die met oude of industriële factoren wil leven, komt hier goed aan zijn trekken: bij house doctor zijn er bijvoorbeeld unieke stoelen, kasten of trolleys, waarvan de uitstraling vooral gebaseerd is op het interieur van traditionele fabriekshallen.

Ook de extravagante lampen zijn interessant. Die soms bijna sculpturaal lijken en een verrassende, onmiskenbare esthetiek creëren met materialen als beton, glas of staaldraad.

Wie zei dat onze esthetische normen eindigen in de keuken? in ieder geval maken de geweldige add-ons van house doctor om te koken en te genieten het ons, de keuken en de eettafel gemakkelijk.

Om een ​​prachtige plek te creëren voor onze vrienden en familie, een plek waar iedereen zich prettig voelt. Geweldig servies met scandinavisch-rustieke charme herinnert ons aan onze laatste vakantie in zweden, realistische vaten en blikjes voor opslag.

Elimineer de chaos en maak ons ​​werk gemakkelijker. Mooie theedoeken en ovenwanten in maritieme stijl zijn nu niet alleen traditionele alledaagse helpers, ze sieren bovendien de keukenmuur, dromerige koffiepotten en schalen in een gereduceerd design toveren vroeg in de ochtend een glimlach op ons gezicht: zo zien de kleine zaken geven ons dagelijks bestaan ​​een uitstraling waar we van houden en zorgen voor kleine geluksmomenten.

Het unieke: het keukengerei. Van house doctor zien er niet alleen geweldig uit, ze scoren bovendien altijd met geweldige kwaliteit en doordachte functionaliteit.

Precies het ding voor de keuken van onze dromen!. Wonen en inrichten met geweldige opbergoplossingen en decoratieve accessoires.

Gelukkig heeft house doctor talloze ideeën die orde in onze leefruimte brengen en er bovendien mooi uitzien: zo wordt opbergen en opruimen leuk! mooie organizers en opbergdozen.

5X Galerij House Doctor Musthaves Ideeën

House doctor musthaves must haves from — april and may ideeën

Inspirerend House Doctor Musthaves Must Haves From — April And May Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.aprilandmay.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Galerij Blauwe Accessoires Woonkamer Ideeën X Interieur Inspiratie Woonkamer Tips 5X Mooi Grote Witte Lamp Ideeën 4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën 6 Rust Slaapkamer Dieper Slapen Ideeën 6X Rennovatie Badkamer Met Gouden Details Ideeën 6X Inspirerend Dienbladen Met Kaarsjes Ideeën 6X Prachtig De Mooiste Letterbakken Ideeën 5X Kast Houten Kubussen Tips 5X Mooi Decoratie Met Houtblokken Ideeën 5X Mooiste Roze Badkamers Ideeën 5X Galerij Bakstenen Muur Binnen Ideeën 5X Badkamer Trends 2016 Ideeën 6X Super Goed Inloopdouche Inspiratie Ideeën 5X Geweldig Budgettips Voor Studenten Ideeën