Verbazingwekkend House Doctor Musthaves Heena Side Table Metal Ideeën

Recht om de verwerking van opslag te minimaliseren onder bepaalde omstandigheden hebt u het recht om de verwerking van uw persoonlijke statistieken tot een minimum te beperken en daardoor alleen te bestaan ​​uit het opslaan van b.

V. Als u nadenkt over de gegevens die we over u verwerken, zijn onjuist. Recht op gegevensoverdraagbaarheid onder bepaalde omstandigheden hebt u het recht om de door u aan ons verstrekte persoonlijke statistieken te verkrijgen in een gestructureerde, regelmatig voorkomende, door de computer leesbare structuur en hebt u het recht om de gegevens over te dragen aan elke andere gegevensbeheerder.

Recht van bezwaar u heeft te allen tijde het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw niet-openbare statistieken ten behoeve van direct marketing, zoals de profilering die zal worden gemaakt met het oog op onze direct marketing.

Verder heeft u te allen tijde het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens met betrekking tot uw persoonlijke situatie, die wij maken op basis van onze respectabele belangen jfr.

Gebied 2. 1 en 2. 3. Recht om toestemming in te trekken je hebt te allen tijde het recht om een ​​toestemming die je ons hebt gestuurd voor het verwerken van de niet-openbare gegevens, zoals de profilering die zal worden gemaakt als lid van de patronclub, in te trekken.

Als u er de voorkeur aan geeft uw toestemming in te trekken, neem dan contact met ons op via [email protected]

Com. Recht op kritiek u hebt te allen tijde het recht om een ​​klacht over onze verwerking van uw niet-openbare feiten te verzenden naar de deense autoriteit voor gegevensbescherming, borgergade 28, 5, 1300 københavn k.

De klacht kan worden ingediend met behulp van e mail [email protected] Dk of telefoon 45 33 19 32 0. Verstrijken van het doel de verzamelde informatie wordt verwijderd wanneer het motief van de bijeenkomst vervalt.

Nieuwsbrieven de verzamelde gegevens met betrekking tot uw registratie voor onze nieuwsbrieven worden verwijderd wanneer uw toestemming is ingetrokken, tenzij we een andere basis hebben voor de verwerking van de gegevens.

5. Beveiliging we hebben passende technische en organisatorische beschermingsmaatregelen genomen om te voorkomen dat de niet-openbare gegevens per ongeluk of illegaal worden vernietigd, verloren, gewijzigd of verslechterd, bovendien om misbruik van de informatie te voorkomen.

Alleen onze medewerkers hebben toegang tot uw statistieken en zullen deze alleen gebruiken als ze virtueel toegang moeten krijgen tot uw niet-openbare gegevens om hun werk te kunnen doen.

6. Contactgegevens house doctor aps is de databeheerder van de niet-openbare gegevens die zijn verzameld door gebruik te maken van de platformen.

Als u vragen of opmerkingen heeft over dit privacybeleid of gebruik wilt maken van een of meerdere van uw rechten zoals beschreven in deel 4 (4), neem dan contact op met: huisdokter apsindustrivej 297430 ikast.

7. Wijzigingen in het persoonlijke gegevensbeleid als we wijzigingen aanbrengen in het persoonlijke gegevensbeleid, wordt u hiervan op de hoogte gebracht zodra u de website bezoekt.

8 versies dit is de eerste versie van het privacybeleid van society of lifestyles van 18 april 2018. De glazen doos is dit seizoen het accessoire voor in huis dat vrij snel groeide.

Tot de hypermoderne woonstijl van dit moment. Ontdek extra over deze interieurtrend: wat stop jij in de box en waar kun je die ontdekken?.

Redacteur laurien sprak momenteel in haar artikel over de introductie van glazen stolpen als woonstijl en daar komt nu een opvolger bij: de glazen doos.

Vorig jaar zagen we al dat de glazen bakken naar de h&m home collectie waren gebracht en nu is het de beurt aan de grotere variant, die is gemaakt van glas en is afgewerkt met zwart, zilver of koperkleurig staal.

Toevallig is de glazen box toegankelijk van een van onze favoriete scandinavische merken: house doctor. Wist je dat de nieuwe house doctor uit ss15 al verkrijgbaar is? hierover snel meer op fashionlab!.

5X Galerij House Doctor Musthaves Ideeën

House doctor musthaves heena side table - metal ideeën

Verbazingwekkend House Doctor Musthaves Heena Side Table Metal Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.livingandcompany.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën 6X Mooie Badkamer Margot House Barcelona Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 6X Gezelligheid Creeren Badkamer Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën 6X Inspirerend Studentenkamer Inrichten Ideeën 6X Trend Binnenkijken Bij Bolidt Ideeën 6X Laatste Grote Woonkamer Inrichten Ideeën 6X Verbazingwekkend Luchtzuiverende Planten Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 5X Afbeeldingen Mooi Servies Ideeën 6X Nieuw Inspirerende Hallen Ideeën 6X Het Beste Frosta Krukje Ikea Ideeën 6X Praktische Badkamer Met Scheidingswand Ideeën