Verbazingwekkend Inspiratie Kerstdiner Tafel Zo Kun Je De Dekken Voor Het Kerstdiner! Blog Ideeën

Dit kan een probleem zijn, omdat de meeste moderne tafels niet gelamineerd zijn en je misschien een soort van bescherming moet aanbrengen. U kunt het er ook mee eens zijn dat het aankleden van het kerstdinerbureau te veel gedoe is, maar het wordt steeds populairder.

Dat is volgens john lewis & partners die zeggen dat de inkomsten van kersttafeldecoraties in 2018 zijn verdubbeld en de 12 maanden ervoor met 30% zijn gestegen - en het lijkt erop dat ze dat zo snel mogelijk weer zullen doen.

Inderdaad, john lewis onthulde masterclasses in winkels in het verenigd koninkrijk om mensen te helpen de nieuwe mode voor bureau-dressing te herkennen en hoe ze deze met succes naar een hoger niveau kunnen tillen.

Karen reeves is een handelsmanager bij de retailer en ze zei: "klanten kleden hun kersttafel steeds meer aan met een trendy ornament dat hun vrienden en familie zal verbazen.

"tafellopers verkopen nu meer dan gewone tafelkleden en de vraag naar moderne add-ons zoals nieuwe placemats, wijncharmes en servetringen zal blijven stijgen.

". De andere mode die door john lewis wordt genoemd als het gaat om kerstversieringen op het bureau, is dat klanten alles afwenden dat onmiskenbaar of gedempt is.

In plaats daarvan verlangen ze naar stukken boordevol persona die voornamelijk op foto's verschijnen. John lewis heeft ook gezien dat de verkoop van schotels voor verjaardagsvieringen en het delen van schotels met 40% in de afgelopen kerstperiode met mensen is gestegen, een toenemend aantal van het gebruik van brood- en kaasschotels, evenals chips- en dipschalen.

Een geweldige manier om een ​​persoonlijk tintje te creëren en gasten van het kerstdiner te verwelkomen, is door uw eigen locatie-instellingen te maken. Het kan zelfs een idee zijn om de jongeren deze met individuele namen te laten maken en alles in een enorm lint te laten binden.

U moet bovendien overwegen of uw dinerbureau een thema zal hebben dat een dramatisch effect zal opleveren. Je moet de kleuren van je eetkamer net zo goed lijken te hebben als je kerstversieringen, zodat het kerstbureau bij elkaar past.

Inderdaad, je zou hiervoor een eenvoudig tafelkleed kunnen gebruiken, maar gebruik een decoratieve tafelloper die zal helpen om een ​​centraal punt te worden.

Er zijn in deze tijd van het jaar een aantal zeer feestelijke tafelkleden en lopers verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren. Gebruik je eerder eenvoudige stoffen, dan is dit misschien het moment om te kiezen voor een staaltje of ongebruikelijke kleuren.

Bij het kiezen van een tafelkleed kan een witte ook het meest geschikt zijn omdat het licht op ieders gezicht zal spiegelen. Het kan ook een idee zijn om te investeren in kelnersklemmen om het tafelkleed en de loper in de buurt te beschermen, zodat er geen gevaar bestaat dat ze gaan schuiven.

Een andere tip is om het tafelkleed te strijken als het in de buurt is, door in werkelijkheid een theedoek op het puntje ervan te leggen en de kreukels erdoorheen te strijken.

Andere ideeën voor het bureau zijn het gebruik van kandelaars en kanten servetten om een ​​vintage thema te creëren. Daarnaast kunt u investeren in antieke servethouders.

5X Trend Inspiratie Kerstdiner Tafel Ideeën

Inspiratie kerstdiner tafel zo kun je de dekken voor het kerstdiner! - blog ideeën

Verbazingwekkend Inspiratie Kerstdiner Tafel Zo Kun Je De Dekken Voor Het Kerstdiner! Blog Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : eatertainment.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Inspirerend Dienbladen Met Kaarsjes Ideeën 5X Afbeeldingen Interieurhotspots In Middelburg Ideeën 6X Mooi Gezellige Woonkamer Ideeen Ideeën 6X Inspirerend Bohemian Dakterras Barcelona Ideeën 5X Inspirerend Grote Leren Stoel Ideeën 6 Mooie Slaapkamers Voorbeelden Ideeën 6X Mooi Eerste Indruk Huis Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 6X Stoere Luxe Badkamer Ideeën 6X Gerenoveerde Klassieke Vintage Badkamer Ideeën 6X Geweldig Decoratie Ideeen Woonkamer Ideeën 5X Ikea Besta Kasten Tips 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 5X Kiezen Nieuwe Badkamer Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën