Het Beste Inspirerende Werkplekken Huis Werkplek Aan Aangenaam Interieuradvies Ideeën

Om de verspreiding van covid-19 te helpen stoppen, schakelen de meeste bedrijven over op werken op afstand. Als gevolg hiervan herconfigureren veel mensen hun ruimtes en zoeken ze naar de apparatuur om met succes vanuit hun huis te kunnen werken.

We namen contact op met onze collega's voor wat inspiratie voor thuiswerk. Sommigen van ons moeten het doen en creatief omgaan met de ruimte die we thuis hebben.

Anderen zijn doorgewinterde externe medewerkers die een esthetiek onder de knie hebben. Abby dauchess — home jungle, charlotte, nc “mijn opstelling was wat vroeger mijn schilder-/kunstplek was, groeide nu uit tot mijn wfh-heiligdom.

Toen ik eenmaal wist dat we een tijdje vanuit huis gingen werken, wilde ik prioriteit geven aan een toegewijde ruimte waarin ik me kon concentreren.

Het is van zeer hoge kwaliteit zitten door een raam te gebruiken, omdat ik de hele dag een eersteklas uitzicht heb terwijl ze op een bepaald moment van sociale afstand binnen worden betrapt.

Ik ben vooral dol op het hebben van een gigantisch deel van mijn kamerplantencollectie dicht bij mijn werkruimte om te lijken te zijn en voor te zorgen.

”. Ali dunlap — parent’s basement, raleigh, nc “mijn vader maakte grapjes dat hij een werkruimte voor me had neergezet en toen ik thuiskwam, liet hij me dit zien.

Ik heb een foto gemaakt en mezelf toen weer boven opgehaald om aan een bureau te gaan zitten. '. Brandi myers — a funky space, charlotte, nc“deze ruimte is mijn thuiskantoor dat ik gebruik voor freelance lay-outwerk, dus ik wilde een kamer die energie gaf en bovendien ontspannen was om tijd in door te brengen.

Mijn liefde voor kleur en eclectische ervaring met stijluitdagingen me om moderne stukken met antiek in evenwicht te brengen. Dit is verreweg de meest funky ruimte in mijn huis.

”. Brian miranda — quarantined paradise, puerto rico“in deze tijd van het jaar ervaren we af en toe een niet al te heet klimaat van halverwege de jaren 70, wat het perfect maakt voor de hangmat! omdat ik werk vanuit een slopende eetkamerstoel, dacht ik dat het cool zou zijn om de hangmat een tijdje te gebruiken, dus bedacht ik deze gekke opstelling.

Carlos jimenez - appartement met behulp van een jachthaven, puerto rico "mijn vaders favoriete hobby is vissen, dus het appartement zit vol met vistuig.

Ook al zitten we het grootste deel van de dag binnen, het is prettig om een ​​mooi uitzicht te hebben om mee te werken en om na het werk te rennen.

”. Claye stokes - the game room, waxhaw, nc“de nieuwe prestatiedashboards voor inhoudsmateriaal laten zien aan mijn bevredigende collega in mijn track & spelletjes kamer.

Het bureau is een pooltafel, maar ik kan er een topper op zetten, waardoor het mijn kantoor/vergadertafel wordt. De identiteit van de collega is rusty, hij is een historische australian shepherd van twee jaar.

'.

5X Trend Inspirerende Werkplekken Huis Ideeën

Inspirerende werkplekken huis werkplek aan - aangenaam interieuradvies ideeën

Het Beste Inspirerende Werkplekken Huis Werkplek Aan Aangenaam Interieuradvies Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.aangenaam-interieuradvies.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Het Beste Gekleurde Eyecather Huis Ideeën 6X Inspirerend Stijlvol Overnachten Europa Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 6X Mooi Design Inrichting Huis Ideeën 6X Kleur In Badkamer Ideeën 6 Plattegrond Slaapkamer Maken Ideeën 5X Galerij Typisch Nederlandse Woonaccessoires Ideeën 5X Prachtig Foto Ophangen Ideeen Ideeën 6X Verbazingwekkend Bohemian Interieur Inrichting Ideeën 5X Super Goed Zwarte Design Eetkamerstoelen Ideeën 5X Uniek Grote Spiegel Huis Ideeën 5X Ideeen Inrichting Woonkamer Tips 5X Verzameling Druivenrek Bij Terras Ideeën 6X Nieuw Jungle Behang Ideeën 5X Geweldig Cadeau Idee Interieur Ideeën