Laatste Inspirerende Werkplekken Huis De 8 Meest Creatieve Zimmo Ideeën

Zodra je een geschikte regio hebt gekozen (of gebruik hebt gemaakt van het zeer beperkte aantal vierkante afbeeldingen dat voor je beschikbaar is), is het tijd om een ​​plattegrond in kaart te brengen.

Er zijn verschillende mooie tools die je kunnen helpen bij het ontwerpen van een ruimte, maar persoonlijk heb ik creately en/of lucidchart gebruikt om in het verleden een aantal items te maken. Zorg ervoor dat u nauwkeurige metingen uitvoert en deze repliceert in uw plattegrond.

Buiten de lichamelijke ruimte, zult u de standaard float van uw werkruimte in gedachten willen houden. Als je denkt aan de afsluitende adembenemende kamer waarin je je bevond, garandeer ik dat de ruimte een mooi concept had.

Dit betekent dat alles wat je nodig had om te komen, te zien, enz. Moeiteloos toegankelijk was. Toegegeven, je hebt misschien wat strakke huisoverwegingen, maar daar is het vloerschema voor. Als je om iets a heen moet lopen om bij iets b te komen, dan verlangt iets a een nieuw thuis.

Evenzo, als het gaat om uw eigen persoonlijke workflow, speel dan met uw diagrammen en leg enkele mockup-objecten in uw nieuwe ruimte neer. Kun je zonder problemen toegang krijgen tot alle items die je dagelijks zult gebruiken? met een rotatie van honderdtachtig graden, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik?.

In uw werkruimte moet uw bureau de hoogste prioriteit hebben als het gaat om lay-out. Dit is de regio waar u de meeste tijd zult doorbrengen, en het verdient de hoogste aandacht. Er zijn twee denkrichtingen als het gaat om de plaatsing van een bureau: tegenover de muur of het raam en tegenover de deur.

De feng shui-school wil dat we met het bureau naar de deur gaan, waardoor we de energie van de kamer omarmen. Gezien de ruimte is dit misschien geen optie en krijgt u optie 2: tegenover de muur. Hoewel je nu misschien niet de energie van de kamer omarmt, vind ik persoonlijk dat naar de muur kijken een stuk productiever is, omdat je geen probleem hebt met het passeren van afleiding, en de geleverde bonus hebt van een 2e werkruimte die je staart het gezicht.

Letterlijk. Wat roept jou op? is het een adembenemende zonsopgang boven lake louise? misschien je gewaardeerde bobblehead-collectie? wat het ook is, zorg ervoor dat het centraal staat in je nieuwe ruimte.

Net als bij bureaupositionering, zijn er deze die voorzichtig zijn in tegenstelling tot het zitten dicht bij een raam omdat dit als afleiding dient, en degenen die de veranderende scène omarmen. Ik zeg dat als je visie je perspectief verandert, je op een nieuwe, innovatieve manier over iets doet nadenken, je de juiste keuze hebt gemaakt.

Kleur. De schaduw van uw werkruimte kan een dramatische invloed hebben op hoe u werkt. Kleurentheoretici hebben lang beweerd dat bepaalde tinten bepaalde emoties bij individuen opwekken. Let op het gebruik van de uitdrukking "zeker" hierboven.

Niet elke tint veroorzaakt dezelfde reactie bij elke persoon. Er zijn echter een paar algemeen overeengekomen emoties:. U zult zeggen dat wit hier niet op de lijst staat. Hoewel wit een perfect toepasbare kleuring is om je nieuwe werkruimte in te decoreren, is het de moeilijkste kleur om schoon te houden, en bovendien is het je nieuwe droomruimte, schade uit de witte doos!.

5X Trend Inspirerende Werkplekken Huis Ideeën

Inspirerende werkplekken huis de 8 meest creatieve zimmo ideeën

Laatste Inspirerende Werkplekken Huis De 8 Meest Creatieve Zimmo Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.zimmo.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Verbazingwekkend Deuren Verven Tips Ideeën 5X Geweldig Budgettips Voor Studenten Ideeën 5X Ideeen Voor Kinderkamers Tips 5X Galerij Decoratie Voor Woonkamer Ideeën 6X Galerij Geweldige Dakwoning Brussel Ideeën 6 Chique Badkamer Vrijstaand Bad Slaapkamer Ideeën 5X Geweldig Conceptstore Couleur Locale Ideeën 5 Grote Spiegel Slaapkamer Ideeën 5X Online Badkamer Ontwerpen Ideeën 4 Rvs Keuken Authentiek Landhuis Ideeën 6X Rennovatie Badkamer Met Gouden Details Ideeën 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 5X Mooi Grote Witte Lamp Ideeën 6 Kleuren In De Slaapkamer Ideeën 6 Kleur Slaapkamer Kiezen Ideeën