Mooi Inspirerende Werkplekken Huis Werkplek Woonblog, Volg Onze Bloggers! Ideeën

Tot nu toe heb je je ruimte gekozen, een plattegrond gemaakt, kunstwerken en/of objecten met persoonlijke inspiratie geselecteerd en een kleurenschema ontworpen dat past bij je werkstijl.

Laten we dat vloerplan eens beter bekijken. Je hebt nauwkeurige metingen gedaan en hebt een normaal idee van hoe de ruimte eruit zal zien. Kijk nu eens naar uw geavanceerde werkruimte.

Wat ligt er rond? waar shop je het?. Kabels. Ach ja. Draadloze apparaten en connectiviteit zijn geweldig, maar aan het einde van de dag heb je vast en zeker een usb hier, een thunderbolt daar.

Allemaal gadgets die er een flinke kabel mee optillen. Er is een breed scala aan manieren om met deze kabels om te gaan, maar een van de goedkoopste en gemakkelijkste methoden is om deze kabels te binden of te binden tot een nette bundel.

Als je nog een stap verder wilt gaan, wijst ikea zelfs een precieze klasse aan die je kan helpen al deze kabels te ruziën, en dat allemaal tegen een zeer levensechte prijs.

Misschien niet de meest visueel inspirerende, hoewel ze zouden moeten zijn, uw bureau en stoel zijn de absolute, belangrijkste zorgen in uw nieuwe werkruimte.

Toegegeven, uw nieuwe stoel kan zo ongeveer alles zijn wat u ervoor kiest: de schoonheid van uw werkruimte. Een wingback uit de 19e eeuw kan een funky, inspirerend stuk zijn, maar het is noodzakelijk om in gedachten te houden dat de meeste bureaus en/of eettafels ongeveer 29 - 31 inch hoog zijn.

Toegegeven, het is een beetje "kantoor", maar een paar jaar later sprong ik weer voor een herman miller aeron-stoel, en hoewel niet meer bepaald goedkoop, heb ik hem nu 5 jaar en geniet er elke dag extra en extra van.

Het is niet alleen een redelijk doelgerichte en gezellige stoel, maar ik ontdek dat de diagramsoorten inspirerend zijn. Nogmaals, het is "kantoor", maar op hetzelfde moment ontdek ik dat het uitstekend lijkt te zijn, en een missie voor mijn esthetiek elke dag.

Wat het ook voor u doet - dat is de stoel waar u elke dag op moet zitten. Het bureau. Zeer vergelijkbaar met de stoel. Kies een object dat niet langer alleen in uw ruimte past, maar iets waar u het liefst steeds opnieuw naar kijkt.

Voor sommigen is het een zwevende glasplaat ondersteund door een paar lokken. Voor anderen is het dat antieke eikenhouten bureau dat ze een paar weken geleden opmerkten bij de vintage.

Wat cruciaal is in uw bureau- en stoelopstelling, is een perfecte piekpositionering. Omdat ik zelf door de carpeltunnellaan ben geweest, kan ik nu niet genoeg benadrukken hoe belangrijk de gewenste plaatsing van uw bureau en stoel zijn.

Om uw stoel te veranderen, moet u eerst controleren of uw tenen plat op de grond staan. Breng vanaf hier drie vingers naar de achterkant van uw knieën en zet de rugleuning in een comfortabele positie.

Armleuningen moeten worden ingesteld op 90 of 110 bereiken (max). Verleng nu je handen zodat ze evenwijdig aan de vloer zijn. Dit is precies de hoogte waarop je bureau moet staan.

Ruimte, check. Kleur, ruit, inspirerend kunstwerk, cheque, bureau en stoel, cheque. Gefeliciteerd, je bent bijna bereikt in je zoektocht naar een inspirerende werkplek thuis.

We missen nu maar één element, verlichting.

5X Trend Inspirerende Werkplekken Huis Ideeën

Inspirerende werkplekken huis werkplek - woonblog, volg onze bloggers! showhome.nl ideeën

Mooi Inspirerende Werkplekken Huis Werkplek Woonblog, Volg Onze Bloggers! Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.showhome.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën 5X Moderne Strakke Badkamers Ideeën 6X Inspirerend Bloemen In Huis Ideeën 5 Speelse Slaapkamer Onder Een Serre Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 6X Planten In De Badkamer Ideeën 6X Verzameling Foodhotspots Kopenhagen Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 6 Inrichting Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 5 Donkere Gordijnen In Slaapkamer Ideeën 4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën 6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 5X Kerstsfeer In Huis Tips 6X Ketting Houder Maken Tips