Geweldig Interieur Met Pastelkleuren 4 Tips Voor Stoer Pastel In Je Interieur, Voorkom Een Mierzoet Geheel Ideeën

We beginnen met een beproefde methode om het effect van pastelkleuren te versterken: ze combineren met helder wit! sterker nog, velen geven er de voorkeur aan om zachte tinten duidelijk voor zichzelf te laten spreken door de kamer niet ermee te bedekken.

Zo doet een accentmuur zijn werk, zeker wanneer deze wordt aangevuld met een hanglamp in de gelijke tint. [van de yvestown-blog]. Pastelkleuren kunnen zelfs echt in een volledig witte kamer knallen.

Het geheim: shop de pastels voor accentstukken, zoals verlichting, textiel en kunstwerken. [uit sf girl via de baai]. In de woonkamer in san francisco hieronder is wit de kleur bij uitstek.

Maar het zijn de pastelkleuren die echt opvallen! moderne schilderijen en een gegolfde lamp stelen de show, terwijl groen op een goede tweede plaats komt.

[van laura martin bovard interiors]. Pastels kunnen worden gebruikt om een ​​gladde gloed te creëren, zoals te zien is in dit volgende huis van jerry jacobs design.

Zo vermengen lichtpaarse rozen zich met een crème en goud palet om een ​​hemelse waas van warmte en zachtheid te creëren. Als de muren pasteltinten hebben, kan kiezen voor witte meubels en textiel een effectieve keuze zijn.

Vooral wanneer pastelkleurige accenten (zoals kussens en een plaid) alles samenbinden. Hieronder zien we een charmante pastelkleurige meisjeskamer van la borda bleu.

Als pastels + wit = helder, dan pastels + levendige tinten = wow! een van de grootste diagramtrends van vandaag is het spelen van pastelkleuren met doses heldere tinten, zoals neontinten.

In de volgende afbeelding zien we een afbeelding uit het boek pretty pastel style from serena lake. Merk op hoe stralende doses neon-paarse tape precies het leesteken zijn dat dit prachtige gebied nodig heeft.

[fotografie met catherine gratwicke via decor8]. De pastelblauwe kamer eronder wordt versterkt door welvarende tinten zoals levendig oranje en limoengroen.

Een grijzere, groenere versie van de kleurstelling is te zien op de eetkamerstoelen. Deze tint weerspiegelt de tint van de muur, maar voegt een unieke draai toe in plaats van deze simpelweg te herhalen.

[van mark english architects]. Bekijk de pastelkleuren op de bank in de volgende afbeelding. Lichtgroen, lavendel en licht chartreuse zijn onweerstaanbaar, vooral als ze naast warm koraalroze worden geplaatst! zou het vignet hetzelfde zijn naast dat levendige stopstuk? wij denken van niet! [van segev fotografie].

De volgende kamer wijst op de lichtste van de groene scheidingswanden en perzikkleurige lakens. Maar een hypermoderne plank herbergt boeken in glanzende kleuren zoals oranje, groenblauw en koningsblauw.

Gooi er een felroze plaid en een kleed met vurige details in, en je hebt een slaapkamer die iets anders is dan slaperig! [van cardea building co.

]. Waarom is de combinatie van pastels en felle kleuren zo aantrekkelijk? want naast de felle kleuren komen de pastels op de een of andere manier nog meer tot hun recht! je kunt het effect zien in deze meiden van 3 doors down home staging & interieur herontwerp.

Felroze is de kleur bij uitstek, en het verschijnt op bed, spiegel, kussens en lamp.

6X Super Goed Interieur Met Pastelkleuren Ideeën

Interieur met pastelkleuren 4 tips voor stoer pastel in je interieur, voorkom een mierzoet geheel ideeën

Geweldig Interieur Met Pastelkleuren 4 Tips Voor Stoer Pastel In Je Interieur, Voorkom Een Mierzoet Geheel Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Galerij Gezellig Opgemaakte Bedden Ideeën 5X Trend Glazen Wand Woonkamer Ideeën 6X Elegant Abstract Schilderij Maken Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 5X Trend Leuke Woonaccessoires Ideeën 5X Mooi Glazen Design Salontafel Ideeën 6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën 5X Interieur Woonkamer Kleuren Tips 5X Nieuw Dip Dye Interieur Ideeën 5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 5 Slaapkamer Ideeen Inrichting Ideeën 6X Inspirerend Gezelligheid Met Kaarsen Ideeën 6X Geweldig Stijlvol Overnachten Nederland Ideeën