Uniek Hanglampen Zonder Kap Hanglamp Balk 5 X E27 130Cm. Zwart Glas Of Kap, High Light Ideeën

Deze hanger is elk ander topvoorbeeld van hoe bijna iets een lamp kan worden! of toch een fase van één. :). Deze serveerschaal was ooit de ideale vondst om het uiterlijk van de beat-lamp na te bootsen.

Om het te transformeren in de kleur die we willen dat het is, moeten we er eerst een gat in boren dat geschikt is voor de diameter van de schroefdraad van de fenolbus.

De 1 9/16" gatenzaag die ik pleit, is perfect voor de klus. Hier leest u hoe u de magie kunt laten gebeuren:. Plaats de kom met de voorkant naar beneden op de greepmat en in de hoek van twee stukken hout die aan de tafel zijn geklemd.

Het beveiligde hout geeft je iets om de kom tegenaan te drukken/trekken wanneer je het boort, zodat het niet langer zo waarschijnlijk is om te springen als je begint te boren.

Om de kernfactor van de kombasis te ontdekken - de plek om te beginnen met boren - gebruik je een liniaal of meetlint om de diameter van de kombasis te meten.

Verdeel dat in tweeën om de straal te vinden en stel je kompas in op die maat. Plak de papieren cirkel in het gebied op de kombasis en gebruik de middelste pons en een hamer om het midden op de metalen kom te markeren.

Drie stevige slagen op het opgeven van de stoot zouden het moeten doen. Zet uw veiligheidsbril op en bevestig het met gaten opgemerkte bit in de handboor.

Draag geen handschoenen! ze vormen een veiligheidsrisico bij het gebruik van gereedschap/apparatuur die ronddraait. Zet de kom vast door met uw niet-dominante hand naar beneden en in de richting van het houten hoekje te duwen en lijn het geleidebit van de gatzaag uit met de middelste ponsmarkering.

Begin nu langzaam en voorzichtig te boren, waarbij u een constante neerwaartse spanning op de boor houdt. Als het geleidebit eenmaal via is en de gatenzaag in contact komt met de kom, probeer dan het bit zo vlak mogelijk op het komoppervlak te houden, anders kan de kom ook een klein sprongetje maken.

Blijf boren totdat de spleetzaag het helemaal door het metaal van de kom haalt. Maak indien nodig gebruik van een 1/2 ronde metalen vijl om het aspect van de opening te verkleinen en eventuele bramen te elimineren.

Vouw vervolgens een klein stukje schuurpapier van 220 dubbel en schuur de rand van het gat, zodat het nog gladder wordt. Gebruik een opgevouwen stuk keukenpapier om over het onderdeel te lopen om te controleren op haken en ogen of gebieden die extra moeten worden gevijld/geschuurd.

U wilt ervoor zorgen dat er geen scherpe stukjes zijn die u kunnen verminderen bij het beheren van de schaduw. Als u eenmaal vertrouwd bent met de gladheid van de rand, zet u de kom opzij.

Nu is het tijd om de metaalkrullen zorgvuldig op te ruimen. Verwijder de klemmen en schud de houten stukken voorzichtig voordat u ze naar een andere locatie verplaatst.

Pak de gripmat voorzichtig op, breng hem naar een grote vuilnisbak en schud hem eruit (maar draag toch je bril!!). Zorg ervoor dat er geen metalen stukjes meer op zitten voordat u het oprolt en opbergt.

Gebruik een handbezem of een opgevouwen papieren handdoek om de afsluitende metalen stukjes in een papieren handdoek te vegen en weg te gooien.

Veeg het werkblad nog een laatste keer af met een vochtige doek.

6X Trend Hanglampen Zonder Kap Ideeën

Hanglampen zonder kap hanglamp balk 5 x e27 130cm. zwart glas of kap, high light ideeën

Uniek Hanglampen Zonder Kap Hanglamp Balk 5 X E27 130Cm. Zwart Glas Of Kap, High Light Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.weboverlichting.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Prachtig De Mooiste Letterbakken Ideeën 5X Frisse Lichte Badkamer Textieldesigner Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 5X Servieskast Ouderwets Modern Tips 6X Sfeerverlichting In Huis Tips 6X Prachtig Snapshots Oktober Ideeën 6X Beton De Badkamer Ideeën 5X Landelijke Interieur Ideeen Tips Bon Fait Maison Gr, Stadiou 26, Agios Ioannis Rentis, Athens 5 Binnenkijken Licht Zweeds Huis En Kleur Bij Loft Retreat 5X Posters Met Planten Tips 6 Blauwe Slaapkamer Ideeën 6X Strak Landelijk Interieur Tips 4X Kussens Met Dieren Tips 6X Sfeervolle Led Verlichting Tips