Het Beste Hanglampen Zonder Kap Leuchtenreich.de, Elektro Weis Gmbh Ideeën

Om de lampenkap te maken, heb ik een stukje witte stof gebruikt om de binnenkant te bekleden, waarbij ik de rand en de randen aan de achterkant warm aan het lampenkapframe heb gelijmd.

Daarna gebruikte ik een beetje van mijn tafelkleedstof om de buitenkant te bedekken. Ik sneed mijn doek een paar centimeter langer dan de echte schaduw.

Ik vouwde over de boven- en achterkant van de stof om een ​​zoom te maken met behulp van warme lijm. Om de randen netjes te houden heb ik de omzoomde stof over de boven- en onderkant van de kleur gevouwen en aan de binnenkant gelijmd.

Het enorme probleem met dit type licht is dat je je geen zorgen hoeft te maken over waar je bovenverlichting hebt aangesloten; dit kan overal worden gebruikt.

Als je dit binnen gebruikt, kun je zeker een haak gebruiken die recht in het plafond wordt geschroefd om het op te houden. Ik hing de mijne altijd aan een metalen veranda-plafond, dus ik koos ervoor om enkele commandohaken te gebruiken om het armatuur vast te houden en ook het touw te houden waar ik het wil.

Het licht weegt heel weinig, dus ik ben er ongelooflijk zeker van dat de commandohaken het zullen vasthouden. Schroef een stop van de schroefdraadnippel in de lus.

Rijg een stop van het lampsnoer door de middelste lus en schuif het in het gat op de punt van de lampenkap. Klap je trekketting uit elkaar. Schroef de basis in het vrije uiteinde van de schroefdraadnippel.

Trek het touw van de lamp opzij in twee strengen en laat aan de uiteinden een halve inch onbedekte draad achter. Bind de twee strengen in een knoop. Wikkel de twee onbedekte draden in de aansluiting rond de twee schroeven aan de zijkant.

Draai de schroeven vast tot ze ondoordringbaar zijn. Klik de socket weer in elkaar. Bedek je lampenkap eventueel met nieuw materiaal. Als amazon associate en lid van verschillende partnerprogramma's verdien ik met in aanmerking komende aankopen.

En zoals altijd, wees positief om de inspirerende hergebruikte, gerecyclede en hergebruikte projecten van mijn collega-bloggers uit te proberen. Heb je ooit je eigen lamp of armatuur aangesloten? nu ik begrijp hoe eenvoudig het is, is het alsof er een hele nieuwe wereld van doe-het-zelfmogelijkheden is geopend! heb je donkere, sombere kamers die wel een vrolijk plaatslicht kunnen gebruiken?.

Of een lelijke lampenkap die rondhangt, wachtend om weer bruikbaar te zijn - het kan nu gewoon een nieuw doel hebben!. Wat denk je? ik ben aan het genezen!!! ik wil ook vermelden, dit zou ook geweldig zijn voor buiten.

Als je hem toch buiten gebruikt, zet hem dan vast met schroeven. De command stripes houden misschien ook niet van het vocht. De meeste spaarlampen lijken niet helemaal geschikt voor dimmerschakelingen, ook al is er een groeiend assortiment dimbare spaarlampen beschikbaar.

Er zijn een paar spaarlampen die kunnen worden gebruikt met 'staged dimming', maar dit vereist een uitzonderlijk soort dimmer.

6X Trend Hanglampen Zonder Kap Ideeën

Hanglampen zonder kap leuchtenreich.de, elektro weis gmbh ideeën

Het Beste Hanglampen Zonder Kap Leuchtenreich.de, Elektro Weis Gmbh Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : leuchtenreich.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Galerij Typisch Nederlandse Woonaccessoires Ideeën 5X Verzameling Voor Jouw Hal Ideeën 6X Kleur In Badkamer Ideeën 6X Uniek Gezelligheid In Huis Ideeën 6X Laatste Poef Huis Ideeën 6 Mooie Slaapkamers Voorbeelden Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 5X Elegant Houtkachel Inspiratie Ideeën 5X Inspirerend Geheime Deur Huis Ideeën 5 Zweedse Slaapkamer Met Authentieke Details Ideeën 5X Super Goed Gordijnen Als Deur Ideeën 5X Inspirerend Binnenkijker Zwart Wit Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 6X Geweldig Jaloersmakende Boekenkasten Ideeën 6X Mooi Australie Meets Zweden Ideeën